נדחפת!~
האם זה הסרט הראשון של ברטון שראיתם? נופ. הראשון היה NBC
מהי הדמות האהובה עליכם בסרט ולמה? אני כה מקורית- איקבוד קריין. הוא חמוד מעבר למילים.
מהי הדמות השנואה עליכם בסרט ולמה? סטינוויק. זה לא אישי והסיבה די ילדותית- אני לא סובלת את השחקן.
מה הייתם משנים בסרט לו יכולתם? ללא ספק מערכת היחסים בין איקבוד לקתרינה. הזוגיות שלהם קרה כמו קורבן של הפרש בלי הראש (חה חה חה), הייתי מכניסה קצת יותר כימיה וחשמל. למען השם, מדובר בזוג האנשים הכי סקסיים (לטעמי) בהוליווד, איך אפשר לאכזב ככה.
האם הייתם בוחרים שחקנים אחרים לדמויות הראשיות? לא לא לא ולא. זוג מושלם. אבל כפי שאמרתי בסעיף הקודם, היה אפשר יותר.
אם לא- למה אתם חושבים שהשחקנים שנבחרו מתאימים? אמנם אני משוחדת כי מדובר בזוג השחקנים החביב עליי, אבל עדיין, בשניהם יש אפלוליות ורומנטיקה מסוימת שמושלמת לתפקידים. לג'וני יש אפיל גברי ונשי מעורבב שמתאים לתפקיד, ולכריסטינה יש אג'נדה בובתית-מכשפתית.
מהי הסצינה האהובה עליכם בסרט? מעבר לרגעי האהבה הקטנים בין איקבוד לקתרינה, אני יכולה לראות בלי סוף את הסצינה של ג'וני המבועת במיטה בבוקר שאחרי המפגש עם הפרש בלי הראש. זה כל כך חמוד ומצחיק XD
אם אתם הייתם הבמאים, מה היה קורה בסוף? אין לי הרבה מה לשנות בסוף. אין שאין לי גם רעיונות מיוחדים, איזה נשיקונת קטנטונת בין איקבוד לקתרינה היה יכול להיות נחמד אם כי הוליוודי.
ציטוטים אהובים מהסרט? "The Pickety Witch, the Pickety Witch; who's got a kiss for the Pickety Witch?"
ציון סופי לסרט? מממ.. הייתי אומרת בין 7.5 ל-8.