10 דברים שלא ידעת עליי

...

1. אני אוהבת את באר שבע, אחלה של עיר למרות כל הערסים, הבדואים וכאלו... 2.יש לי פחד ממחויבות, המערכת יחסים הכי ארוכה שלי היתה בערך שבוע. 3.אני לא מאמינה באהבה! 4.אני לא שונאת אף אחד. 5.יש לי חולשה לחיילים (גרררררר) 6.יש לי חולשה לחיוכים יפיםםם... 7. אני לומדת עם זוהר וצליל בבית ספר דתי ודווקא כיף לי שם ומצחיקק! 8.יש לי כמעט כל סוג בושם אפשרי בבית, וזה לא שלי יש חולשה לבשמים פשוט לאבא יש חולשה אליהם. 9.אני אוהבת כמעט כל סוג מוזיקה אפשרית חוץ מדכאון... 10. היתי שמה תמונה אבל אין לי מושג איך אני עושה את זה- כן עוד משהו אני בקוי יודעת להדליק את המחשב.

../images/Emo121.gifהבא נגילה

1. חבר שלי מכיר אותי 10 חודשים והוא ראה אותירק איזה 5 פעמים עם נעליים 2. אני בנתיים עושה בגרויות אך ורק במוזיקה. 3. יש לי חולשה לבעליה חיים 4. אני יכול להסתכל על אש ועל עיניים במשך שעות 5. רוב השנה, בערך 2 שלישים לא הייתי בבית שלי 6. אני זוכר הרבה מספרי טלפון בעל פה:] 7. אין הרבה שעות שאני לא שומע מוזיקה או לא מנגן או לא עושה משהו שקשור במוזיקה. 8. יש לי 8 אחים אבל הם לא מאותם הורים, שי ההורים שלי התאלמנו, התחתנו אחד עם השני ואני נולדתי. 9. התחלתי ללמוד מוזיקה לבד, על מפוחית:] 10. ישלי חולשה לאנשים נמוכים

ססילייה

New member
../images/Emo7.gif דווקא נמוכים?><

ונמוכות?
סתם נו >< הוהו.בגרויות במוזיקה?! בהצלחה!!!!

../images/Emo121.gifנו ברור...

ג'ני נמוכה לא?
ובגרויות אפשר לעשות רק מי"ב... אבל בואי נגיד ככה, ראיתי את הבחינה התאורטית ואני יכול לעבור אותה כבר עכשיו

אפרת P

New member
חחח לא אלון הזה../images/Emo6.gif../images/Emo112.gif

אלון שהוריש לי את החללית... הוא היה בפורומוניקה פעם

keeeren

New member
חחחח

אתה כזה מיוחד שאפשר להקיא.. בצורה טובה כאילו... המחבק האנושי

אפרת P

New member
לא חידשת לי כלום../images/Emo112.gif

מעפןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן חהחח מילה של מעפנים D: כפרע