10 דברים שלא ידעת עליי

טוב..ננסה..

1. הכלב שלי זו החולשה שלי [ראו הוזהרתם] 2. אני מתעצבנת בקלות..אפילו יותר מידי בקלות 3. קשה לי לפתח רגשות מבחינה רומנטית..ממש קשה..יותר מידי קשה 4. אני יכולה לרצוח מישהו שיגיד לי מה לעשות 5. אוקיי, הייתי חייבת לרשום את זה - אתמול שתיתי מלא, והיום הייתה לי בגרות חוזרת בתנ"ך.. אם לא הבנתם.. לא, לא ניגשתי לבגרות.. הקאתי לפחות 10 פעמים היום ואחותי לא הצליחה לגרד אותי מהריצפה. 6. מכורה לקולה 7. נרתעת מאנשים קמצנים/שקרנים עד מאוד 8. יש לי התקפי שוקולד נוראיים..אני מסוגלת להרביץ למישהו אם אני לא אוכל אפילו קצת.. 9. אני פוסלת אנשים די מהר 10. אף פעם לא הייתי בקשר רציני.. התמונה זה מיום רביעי באוטובוס חזרה הבייתה.. ובלי שום קשר.. ב28.6 יש יובל לאשדוד עם מלאמלא אומנים.. אביב גפן,היהודים,עברי לידר,בית הבובות..ועודועודועוד..זה יומיים..וזה שווה רצצצצח. אז תבואו..

BeNyBoYa

New member
מתי זה?

מתי יש את היובל הזה? יש להם איזה דף אינטרנט עם כל הפרטים? ו...אני איתך בקשר לכלב XD

dsol

New member
לכי תעשי לי שוקו_../images/Emo189.gif

שיהיה חום ועם 2 סוכר ! יאללה אישה........ !@#!@#%$@# עלק מתעצבנת מהר

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif יאשמנההההההההההההה

אם את לא מתקשרת אליי היום בערב אני לא מדבר איתך לנצח נצחיםםםםםםםםםםם
.

Tin Doll

New member
../images/Emo99.gif!!!!!!!!11

- איך עושים בגרות חוזרת בתנ"ך? - גם אני שתיתי אתמול מלא, וקמתי היום מוקדם לעבודה, אין לי מושג איך אני חיה עכשיו.. - את מדהימה.

טובי..בובה..

אני צריכה לחכות למועד חורף.. איזו סתומה אני. וזו הכי טעות לשתות יום לפני שיש לך משהו חשוב.. טוב שאחותי לא גירדה אותי מהספה ואת יפה:)

Tin Doll

New member
מי שמדברת.

מועד חורף? לא אמרת שהיום הייתה בגרות חוזרת? אז למה שתית?

אהא..דיברת על המועד שפיספסתי

יש מועד חורף ויש מועד קיץ.. אז זה חוזר לי"ב למי שלא הצליח..:) ושתיתי ממש ממש קצת כי סתם יצאנו כולם ואז ששתיתי כבר הייתי תחת השפעה קטנה אז המשכתי לשתות כמו סתומה וזה מה שיצא. מכאן לומדים ש: אלכוהול לא = נופר.

למעלה