התפקדות חודש יולי

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifאת יודעת שזה לא קל כמו שאת חושבת.XD

אני צריכה לגרור את ההורים שלי בשביל זה הלוך וחזור. ><" וזה איזה 20 דק' נסיעה, ~לכיוון אחד, והם צריכים לעשות הלוך חזור הלוך חזור.XD~ והם גם עובדים וזה, אז אני לא באמת יכולה לגרור אותם מתי שבאלי.XD זה לא כמוך שאת הולכת לשם 2 דק' והגעת.XD ~אפילו פחות~
אבל אני מאוד אשמח לקבוע איתך שם. :) נראה מתי אני אצליח לשכנע את ההורים שלי ואני אודיע לך. D:

Little Ray

New member
../images/Emo121.gifטיפה יותר מ2 דקות..

אבל אני עדיין מחכה, תבואי מתי שאת רוצה
אני פה.. ביינתים

polly88

New member
../images/Emo181.gifמתפקדת :)

שם:פולי
תאריך לידה:12.12.96
מיקום בארץ:תל אביב
עולה לכיתה:ח'
דרך ליצירת קשר (מסן/פייסבוק/טוויטר וכו'): פייס:‎Polly Muchnik
משהו טוב שקרה בחודש יוני:סיימנו לימודים!!!
משהו רע שקרה בחודש יוני:נשרפתי :((
למה אתן הכי מצפות בחודש יולי:מחנ"ק!!שבט אביב אמפריה!!!
שיר החודש:SCOUTING FOT GIRL-SHE SO LOVELY
תמונת החודש: :)
איך הייתה התעודה:מעולה!!!נורא שמחה!
איך היה היום האחרון בבית הספר:מצוין!קיבלנו פיצה!
מסר לאומה:איו :(

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif../images/Emo195.gifמתפקדת../images/Emo70.gif../images/Emo195.gif

שם:
ספיר\אמילי:)
תאריך לידה:
1.1.95
מיקום בארץ:
בת ים
עולה לכיתה:
י'
דרך ליצירת קשר (מסן/פייסבוק/טוויטר וכו'):
פייסבוק - http://www.facebook.com/home.php?#!/profile.php?id=100000372327391 מסן + אימייל - [email protected]
משהו טוב שקרה בחודש יוני:
התחיל החופש:) אנחנו רישמית בטור של 30 שניות למאדים העהאהעהא%#!^^@^# יםיםיםיםיםיםים!
משהו רע שקרה בחודש יוני:
שמעתי את השירים של מקפלי שהולכים להיות באלבום:S נפרדתי מהחבר=\
למה אתן הכי מצפות בחודש יולי:
להנות בטירוף מהחופש<: למצוא עבודה! שהכלבה שלי תקבל מחזור ואולי נכניס אותה להריון:)
שיר החודש:
הרבה 30STM BW של מק'
תמונת החודש:
באילתP:
איך הייתה התעודה:
נחמדה..
איך היה היום האחרון בבית הספר:
עצוב=\ מפרידים את הכיתה שלנו והמחנכת כבר לא תהיה אותה מחנכת=\
מסר לאומה:
ממ, תשקיעו בלימודים<:

sweet shir

New member
מתפקדת :)

שם: שיר. תאריך לידה: 6.11.92 גיל: 18 בנובמבר, אז +17 XD מיקום בארץ: רעננה. עולה לכיתה: צבא. <: דרך ליצירת קשר (מסן/פייסבוק/טוויטר וכו'): מסן- [email protected] פייסבוק- Shir Golde משהו טוב שקרה בחודש יוני: סיימתי בגרויותD: משהו רע שקרה בחודש יוני: התמוטטות עצבים חחחחח בגרויות סאקס. למה אתן הכי מצפות בחודש יולי: נשף, לקבל זימונים לח"א... לקנות כרטיסים ל30סטמ חח וגם לראות צעצוע של סיפור ואקליפסD: שיר החודש: Down - Jason Walker Cells - The Servant Undercover Lover (Feat. Frankie Sandford) - Kids in Glass Houses Simple Song - Miley Cyrus ומלא טיילור סוויפט, גלי והאחים ג'ונאס. תמונת החודש: ללא ספק חח
איך הייתה התעודה: קיבלתי תעודת הצטיינות.P: איך היה היום האחרון בבית הספר: לא ממש היה כזה חחחח מסר לאומה: FREEDOM :D

MiDdLe Girl

New member
../images/Emo20.gifיאממממממממממייייייייייי../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif../images/Emo178.gif

הוא ה-סיבה היחידה שאני אוהבת את אנגליה וליברפול
הוא כזה בריטי ומושלם
......וסקסי
וממש לא אכפת לי בן כמה הוא...

sweet shir

New member
לגמרי!!!! ../images/Emo99.gif

ושראיתי עם חברות שלי גרמניה/אנגליה הן הזדעזעו ממני ואמרו לי שהוא מכוער!! מטורפות!

MiDdLe Girl

New member
../images/Emo20.gifאיך לעזאזל הן העזו?!?!?!?!?!?!?!

ג'רארד מ-ו-ש-ל-ם!!!!!!
הוא כלכך סקסיייייייייי
ובריטי

Serena16

New member
מתפקדת !

שם:
סרינה
תאריך לידה:
28.3.
מיקום בארץ:
חיפה השקסע
עולה לכיתה:
י'א
דרך ליצירת קשר (מסן/פייסבוק/טוויטר וכו'):
מסרים, איסי
משהו טוב שקרה בחודש יוני:
חוווווופש
משהו רע שקרה בחודש יוני:
המחשבה שחבר שלי לא יהיה שנה הבאה בבצפר
ופרידה מהמחנכת שפורשת או משו XD
למה אתן הכי מצפות בחודש יולי:
עוד הרבה ים, לעבוד עוד קצת על השיזוף
שיר החודש:
בעקבות המונדיאל Waving Flag וגם הגרסה הישראלית שלו
תמונת החודש:
איך הייתה התעודה:
אחלה
איך היה היום האחרון בבית הספר:
עם תחושה של חופש כבר , וקצת עצוב בגלל הפרידה מהמורה ^^
מסר לאומה:
לפי הקצב של המטקות אני זז ולא חושב יותר מדי

Serena16

New member
שההודעות מוזרות כאלה יותר

לצד , וההוספת תגובה והוספת תגובה מהירה מוזרים, הכל מוזרO:

MadBerry

New member
גם לי זה היה ככה עם ההודעות, אבל זה הסתדר ../images/Emo12.gif

איזהה התלהבות P:

שם: עדיי P: תאריך לידה: 31.10 גיל: 16 כמעט מיקום בארץ: רמת גן עולה לכיתה: יא דרך ליצירת קשר (מסן/פייסבוק/טוויטר וכו'): פייסבוק ADI OZERY משהו טוב שקרה בחודש יוני: אממ לא עולה לי אבל משהו טוב שקרה לי היוםם איזה כיףף ! הייתי בהופעה של שלמה ארצי וראיתי גם את אלירז וגם את איילה וטומי וגם את אסי עזר החמודיי שאני מתה עליוו חחחח איזה התלהבות משהו רע שקרה בחודש יוני: עוד לימודים לבגרות במת' למה אתן הכי מצפות בחודש יולי: חופששששש ! שתעבור הבגרות במת' שיר החודש: טלפני - שפיטר רוט שר אמאאא הוא כזב חמוד ! אה וגם TCFC - MCFLY תמונת החודש: עםם טומייי בשיא ההתלהבות , יצאתי דוחהה ממש ממש ממש אבל לא אכפת ליי כי טומי לצידי lol איך הייתה התעודה: סבבה איך היה היום האחרון בבית הספר: אשש ! P: מסר לאומה: פיטר רוטטט כזה חמוד!

../images/Emo204.gifתוהה אם להתפקד. Oם

נו, טוב. ^^ שם: נוגה. (וכל מיני שמות חיבה הזויים.
) תאריך לידה: 4.12 גיל: 22 (וחצי מוכחש.
) מיקום בארץ: ב"ב ועוד מעט ירושלים. עולה לכיתה: XDDDDDDDDDDDDD כבר חמש שנים שאני לא בתיכון. אפשר לומר מסיימת שנה שלישית לתואר. דרך ליצירת קשר (מסן/פייסבוק/טוויטר וכו'): מסרים.
משהו טוב שקרה בחודש יוני: הוווווווו, חברות, ספרים חדשים בשבוע הספר (מלאאאאאאאאאאא ספרים חדשים, בערך 17~!), שופינג, סיימתי שלוש שנים במכללה וברגע שאני אסיים עם החובות האקדמאיות אני בכלל אגמור עם הכל... חודש טוב, באמת.
משהו רע שקרה בחודש יוני: מממ. לא זוכרת. Oם למה אתן הכי מצפות בחודש יולי: חופש! (וש-ט' באב יעבור כבר, אני מתה ללכת לים!
) שיר החודש: The Pretty Reckless - Make Me Wanna Die תמונת החודש: הפוסטר שלי ל-B.Ed. איך הייתה התעודה: לא הייתה.
איך היה היום האחרון בבית הספר: AWEEEEEEEESOOOOOOOOOOOME!!!!!!!!!!!!!!!!!!
מסר לאומה: סיימו תיכון. אחר-כך כל החיים לפניכם. D:

That YuvGirl

New member
../images/Emo19.gifהוללללללללה ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

שם: יובבב :) תאריך לידה: 8.3 גיל: 16 מיקום בארץ: מיקום בארץ.. עולה לכיתה: יא' דרך ליצירת קשר (מסן/פייסבוק/טוויטר וכו'): מסן - [email protected] פייס - yuval adrey [ אם השמלה הכחולה.. ] משהו טוב שקרה בחודש יוני: גמרררנו בצפפפפר ! [= לקחתי את חבר שלי לשופינג , היה אחד הטובים :) הוא התחרפןן XD משהו רע שקרה בחודש יוני: רבתתי רב קטלני אם חברי היקר חחח .. למה אתן הכי מצפות בחודש יולי: לנסיעעה לאילת אם חברים 3> למפגש בתקווה שאני אוכל לבוא ! :) להתחיל לעבוד לשם שינוי לצאת הרבהרבה :) שיר החודש: WAKA WAKA חחח :) תמונת החודש: אין לי כוח לעלות איך הייתה התעודה: סבביששן D: איך היה היום האחרון בבית הספר: מטורף חחחחחחח XD מסר לאומה: תביאו מסכות , ואל תשקיעו בבבגדים ביום האחרון של הלימודים כי אהמאהמ יש יודבתנקים מטורפים XD

למעלה