התפקדות חודש יולי

MayaPoynter

New member
התפקדות../images/Emo192.gif

שם: מאיה D: תאריך לידה: 12.2 גיל: 14 וחצי ^^ מיקום בארץ: נמנמ נשר D: עולה לכיתה: ט' :) איזה מוזר זה להגיד את זה!
דרך ליצירת קשר (מסן/פייסבוק/טוויטר וכו'): מסן- [email protected] פייסבוק- Maya Solomon משהו טוב שקרה בחודש יוני: סיימנו בצפר
משהו רע שקרה בחודש יוני: לא משו שזכור לי X: למה אתן הכי מצפות בחודש יולי: טיסה לאנגליה D: שיר החודש: ללא ספק טרנסלבניה
תמונת החודש: http://images2.fanpop.com/images/quiz/51131_1219221964567_237_314.jpg
איך הייתה התעודה: סבבה כזאת D: איך היה היום האחרון בבית הספר: גם סבבה ^-^ מסר לאומה: נראלי שכדי שתנצלו ת'חופש טוב

../images/Emo34.gifטיסה לאנגליה ?!?!?!?!?! ../images/Emo12.gif

אמג תהניייייייייייייייייייייייי O: את הולכת להופעה?

MayaPoynter

New member
הלווואייייייייי *-*

אבל לא ): אני נוסעת במסגרת סאמר סקול, למרות שאימא שלי כבר הסכימה לבוא איתי להופעה שלהם בחו"ל מתישהו :) אני מתה על אנגליה

../images/Emo34.gifאמג סאמר סקוווווול ? *-*

זה עולה הון!אחרת הייתי הולכת גם \: והו תהנייייי 3> כן כולנו כאן באובססיה מטורפת על אנגליה XD

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifמתפקדת. D: ../images/Emo68.gif

שם: קרן. D:
תאריך לידה: 4.11
מיקום בארץ:
עולה לכיתה: י'
דרך ליצירת קשר (מסן/פייסבוק/טוויטר וכו'): מסן - [email protected] פייסבוק - Keren Amir טוויטר (למרות שזה מיותר כי אפאחת לא שם ><) - Keren4562
משהו טוב שקרה בחודש יוני: חופפפש, חג קן, לילה לבן של השמו"צ, G עם חברים והאמ יוב באה אלי וסוףסוף תליתי את הפוסטרים. *~*
משהו רע שקרה בחודש יוני:
למה אתן הכי מצפות בחודש יולי: עבודה!!D: מפגש.
לראות אקליפס. :) ואני חושבת שמדצופי...XD
שיר החודש: wavin flag
תמונת החודש: הכי סקסיים בעולם
איך הייתה התעודה: בסיייידר .D: הציון הכי נמוך היה 75 בערבית, והיה לי 80 בספורט, והשאר היה מעל 80. D: אז אין תלונות .
איך היה היום האחרון בבית הספר: שווה במיוחד, קיבלנו חולצה אדירה שכתוב עליה "מחזור double D מחזור שופע" ומקדימה כתוב מחזור ד'. :) ואחרי בצפר אני וחברים תפסנו מוניות ונסענו לG, והלכנו לבאולינג. :) וקניתי 2 פוסטרים של מסי + גרביים ב15 שקל. D:
מסר לאומה: תנצלו את החופש הזה, ותנסו להשיג עבודה. :)

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifאומייגד איזה קושקושים!../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo178.gif

למעלה