קרב מדהים אמש בטלויזיה

siziphus

Active member
../images/Emo122.gif קרב מדהים אמש בטלויזיה

אתמול, באחד מערוצי הספורט הזרים (אני אף פעם לא מצליח לזכור את שמותיהם) הראו קרב מדהים של מואי-תאי בין אלוף קוריאני (נדמה לי ששמו MA-CHOI) נפיל ממש. גוליית(!!!) לבין אלוף תאילנדי ממוצע קומה (משהו כמו KENSURIAMI). הנפיל שצבע את שערו בכחול היה ע-נ-ק לעומת התאילנדי שניסה בכל כוחו לתת לו בעיטות צדדיות גבוה לראש, להכנס בו, ללא ויתור. הנפיל כמעט ולא עשה כלום. פשוט עמד והדף בקלילות כל נסיון של התאילנדי. זה היה נראה כמו זבוב טורדן שמציק לאיש גדול. והתאילנדי הקטן ממש הציק לו. הקוריאני היה כבד ועייף וכמעט לא זז. הדבר היחיד שעשה מדי פעם זה לנסות אגרוף שמאל ולבעוט בדחיפה. לא אסתטי, לא יפה, לא מיוחד. להפתעתי, בסיבוב ההכרעה (לאחר אי החלטה של השופטים) הקוריאני הענק זכה. לעניות דעתי זה לחלוטין לא היה צודק. הענק הסתמך רק על גודלו ועל כוחו מול התאילנדי שנלחם, רץ, קפץ, חבט ובעט כל הזמן ובאומץ רב. האם הקוריאני ניצח רק משום שהקרב התנהל בקוריאה? )-:

Guy Schlesnar

New member
אני יודע על מה אתה מדבר

ראיתי את זה לפני כחודש וחצי. אתה מדבר על K-1 World GP 2005 in Seoul,שנערך ב19 למרס (ואגב,תמונה מהאירוע הייתה תמונת היום בעיתון הארץ. אקבונו בקרב הראשון שהוא ניצח בk-1). הקרב שאתה מדבר עליו הוא הגמר,קאולקלאי קיינורסינג,התאילנדי הקטן והמרשים ביותר,מול הונג מאם צ'וי,שהוא באמת מפלצת. היה לו קרב בחצי הגמר מול אקבונו,ואקבונו לא בחור קטן,הוא בסביבות ה2.08. הוא הגיע להונג מאם צ'וי בערך לצוואר. 2.25 סנטימטר הבן אדם. בקיצור,בקשר לשאלה שלך,האם הקרב הסתיים כמו שהסתיים רק בגלל פוליטיקה? גם לדעתי זה המקרה. הערוץ שראית הוא בטח יורוספורט.

RoyceGracie

New member
כן, יורוספורט.

הסגנון לחימה של קאוקלאי מאד מתאים לגדולים משום מה, הוא נכנס ויוצא. ראיתי קרבות שלו עם בחורים במשקלים שלו והוא עובד ככה גם איתם, לא רק עם ענקיים... הבעיה הכי גדולה שהייתה לקאוקלאי בקרב הזה נגד צ'וי היא שגם כשקאוקלאי חיבק את צ'וי בשביל להמנע מטבח, צ'וי העיף אותו ממנו בקלות מאד ונתן אגרופים. הקרב הזה היה צריך להיות של קאוקלאי, הוא הכניס הרבה יותר מכות.

siziphus

Active member
פוליטיקה, הא?!

כמה חבל. התאילנדי היה טוב ממנו בהרבה ועשה את המקסימום. הנפיל פשוט עמד חייך ולא עשה כלום כמעט.

Guy Schlesnar

New member
2.18 אקבונו או הונג מאם צ'וי?

כי בשידור מארה"ב אמרו שאקבונו הוא 8'6,שזה בסביבות 2.8 מטר,והונג מאם צ'וי 4'7,שני מטר 25.

chief shit

New member
בתחילת אחד הקרבות היו בצד נתונים

והיה כתוב על צ'וי שהוא 2.18... יכול להיות שהקריין טעה או שהנתון היה שגוי, לא שזה משנה הרבה חחח.

ethanguy

New member
האירוע הזה היה ממש ביזיון

מאיפה הם אספו את כל המוטציות האלה שלא יודעות להלחם, זה היה פריק שואו אקבונו והגוליית הקוריאני זה ממש ביזיון לספורט לדעתי, אולי מחר אני אלבש חצאית וישים רגל תותבת ואני אראה מוזר מספיק וביזארי כדי להתחרות בקיי 1 !

ethanguy

New member
היה עוד קרב

של איזה קוריאני שהוא כביכול אלוף קוריאה במואי תאי נגד אחד יפאני עם שיער כתום, הקוריאני פשוט חטף כל מכה שהיפני זרק , זה היה כאילו הוא מעולם לא השתתף בשום קרב, הוא פשוט חטף מכות כל ניסיון שלו לעשות משהו.

joker89

New member
זה רק חימום..

זה רק הסבב הראשון נחכה ללוחמים ברמה הגבוה ביותר שיגיעו.. בוניאסקי לבונר הוסט ועוד..

ממש חבל...

אני חייב לציין שהk1 ממש מתדרדר ובמקום שנראה קרבות מרתקים של לוחמים אמיתיים כמו קרוקופ, בונייבסקי, קאולקלאי וכו.. אנחנו רואים יותר ויותר "פריק שואו" מגעילים שלא יודעים לשחרר בעיטה! לדעתי אין עוד ספורט הוגן יותר מהpride. אם נראה את הקוראני הכחול המגעיל הזה נכנס לקרב חופשי אולי אני יהנה לצפות בזה רק כדי לראות אותו מגיע לבית חולים!!! יום טוב לכולם בתקוה שהטורניר הבא יהיה בתאילנד!!

RoyceGracie

New member
הקיי-1 מכיל בתוכו ליגה של מלא לוחמי

חלקם פחות טובים וחלקם. גם הקרבות ראשונים של קרוקופ היו פחות טובים. ישנם מלא ארועים של קיי-1 במדינות רבות בעולם, לא רק הקיי-1 של צרפת, לאס וגס והגרנד פריקס ביפן... מן הסתם הלוחמים הגדולים של הקיי-1 לא יכולים להשתתף בכל ערב קרבות (זה גם לא יהיה מעניין).

Guy Schlesnar

New member
גם אני מעדיף את פרייד מקיי-1

אני אומנם רואה גם קיי-1,אבל מכל שלושת הארגונים שאני רואה-קיי-1,פרייד ויו אף סי,מקיי-1 אני הכי פחות נהנה. אגב,להגיד שפרייד זה ספורט הוגן זה קצת רחוק מהמציאות,כי לפי מה שהבנתי,חלק מהקרבות שם (וגם בקיי-1) הם וורק,מכורים מראש.

razcoren666

New member
פרייד

היו פה כבר כמה שירשורים על קרבות "מכורים" ולא כדאי סתם לפתוח שוב, אבל בגדול עד כמה שאני יודע לא היו קרבות מכורים בפרייד כבר כמה שנים טובות, מאז הקרבות של טאקדה. אבל זה מאוד נכון להגיד שההחלטות של השופטים בפרייד מאוד מתואמות עם האינטרסים של האירגון....

Guy Schlesnar

New member
דווקא ../images/Emo58.gif אפשרי

אפשרי,כי אני לא יודע כמה זמן אחרי השידור אירוע נחשב לספוילר כאן,ובחוקים לא רשום. בכל מקרה,הקרב של פדור בבושידו 6 נראה די מבויים. הבן אדם בכושר נוראי,ובנוסף הוא שבר אצבע במהלך הקרב. בסוף הוא ניצח בהחלטת שופטים. אם הוא ישאר בכושר כזה לקראת קרוקום,אין לי ספק שנראה אלוף חדש. וחוץ מזה,לפי מה שהבנתי,כל הקרבות של טאמורה ואוגוואה מכורים,והם נועדו בשביל לבנות פיודים להאסל,שזה הארגון של ההיאבקות המבויימת של פרייד.

razcoren666

New member
פדור????

אתה רציני?? עד לפני ההודעה חשבתי שאתה עוקב אחרי פרייד, אבל עכשיו הרגת אותי!! פדור מוכר קרבות??? פדור הוא אלוף ג'ודו וסמבו עם מאזן של 21 ניצחונות MMA והפסד טכני אחד, בגלל חתך נגד TK עצמו. כושר נוראי?? נראה לך שלוחם חיים להיות עם ריבועים בבטן כדי להיות בכושר טוב? ראית פעם קרבות של איגור לפני שהוא הוריד משקל???? פדור עבר כ"כ הרבה מלחמות עם לוחמים מדהימים, ונראה לך שפרייד היו מוכרים קרב שלו עם TK?? אז מה אם הוא שבר אצבע? ג'קסון שבר את כף היד שלו נגד מינואה ועדיין סיים את הקרב. ראית את ההטלה של רנדלמן על פדור? ובאיזו מהירות הוא התאושש? נראה לך שפציעה קטנה צריכה להשפיע עליו כ"כ? אני גם לא מבין מאיפה הבאת את ה"החלטת שופטים" הוא ניצח בגלל הפסקת קרב ע"י רופא בגלל החתך של TK שנפתח כבר מתחילת הקרב, TK התעקש להמשיך ונתנו לו לגמור את הסיבוב הראשון ולאחר מכן לא היו מוכנים להמשיך. איזו החלטת שופטים?

razcoren666

New member
המשך

בקשר לאוגוואה אני גם חושב שבקרבות שלו נראים חשודים, במיוחד אלו נגד "פריקים" כמו "הענק"... טאמורה דווקא נראה לוחם LEGIT, עם כמה קרבות מאוד מרשימים, גם בזירות אחרות, כמו לדוגמא נגד מינוטאורו אם ראית.

Guy Schlesnar

New member
ראית את הקרב?

כי זה נראה שכל מה שאלכסנדר הוריד,בסביבות ה20 קילו אם אני לא טועה,פדור העלה. שום ריבועים ושום כלום.

למעלה