קרב מדהים אמש בטלויזיה

razcoren666

New member
אי-הבנה

תראה, או שלא הבנת אותי, או שלא ניסחתי עצמי כמו שצריך. ברור לחלוטין שלא אמרתי שלפדור יש ריבועים... אמרתי שזאת ממש לא צורה לשפוט לוחם, אלא אם כן אתה בן 15 ורואה WWF עם BODYBUILDERS לשעבר. אין קשר בין אחוזי-שומן לעוצמה או כושר לחימה, ראה איגור ווצנצין כדוגמא. תראה, אני לא יודע כמה קרבות של פדור ראית, אבל אם אתה חושב שהמשקל שלו מהווה מיגבלה אז כנראה שאנחנו לא מדברים על אותו אדם... אני מדבר על לוחם בעל מאזן מושלם של 21 ניצחונות ב MMA, עם הפסד טכני קטן בלבד בגלל חתך. לוחם שעצר לחלוטין את: מינוטאורו(אלוף במשך כשנתיים בפרייד), קולמן(אלוף UFC פעמיים וגם אלוף GP 2002 של PRIDE) , הרינג, גודרידג', רנדלמן, פוג'יטה, ארונה, וכל לוחם אחר שהיה לו את ה"תענוג" להיכנס איתו לזירה. וזאת פעם ראשונה ששמעתי על קרב של פדור בקשר לקרבות מכורים.

Guy Schlesnar

New member
אתה לא מגלה לי שום דבר חדש

אבל כנראה שלא הבנת אותי. הוא עכשיו לא בכושר. הוא השמין הרבה יותר מאיך שהוא נראה בד"כ,וזה השפיע על הקרב שלו. הוא התעייף מאוד מהר.

IshMaElf

New member
בולשיט, הוא בכושר מעולה - יותר מכל

המטפחי גוף, בודי בילדרס עלאק לוחמים שקיימים היום. לוחם טוב זה לוחם שמיתאמן על לחימה ולא על המכשירים בחדר כושר, אלו אמנם תוסף חשוב אבל רק כעזר ללוחם. עם פידור ירזה הוא ייחלש, המשקל הזה רק עושה לו טוב והוא מהיר ובריא כמו שור.

Guy Schlesnar

New member
עזוב באדיבילדרס,עזוב היאבקות

אני מדבר על פדור,ורק על פדור. הוא השמין,הוא התעייף הרבה יותר מהר מאיך שהוא מתעייף בד"כ. זהו,פדור ורק פדור,אני לא משווה אותו לאף אחד אחר פה,רק לעצמו,ואיך שהוא היה לפני כמה חודשים לעומת איך שהוא נראה בבושידו 6.

razcoren666

New member
שמע..

דבר ראשון, Guy Schlesnar אני חייב לך התנצלות, קצת יצאתי עלייך, וכנראה לא הבנתי למה התכוונת בהתחלה. אחרי שראיתי את הקרב שוב, אני לחלוטין מסכים איתך שפדור *נראה* יותר שמן מבדר"כ. אבל אני ממש לא מסכים שזה משפיע עליו לרעה! אני לא יודע למה החלטת שהוא התעייף יותר מהר, אבל לדעתי הוא שלט בקרב בצורה מושלמת, נגד יפני גדול שלחלוטין לא מתאים לדוגמאת ה TOMATO CAN הטיפוסי.. וזאת למרות שבצורה ממש לא הוגנת, אחרי כל פעם שעצרו את הקרב כדי לבדוק את החתך של TK, השופט החזיר אותם לעמידה במקום לגארד של פדור. הוא בכלל לא נראה עייף בשום חלק מהקרב. הלוחמים הרוסים, בשונה מהאמריקאים לדוגמא, לא נוטים להיתאמן הרבה עם משקולות, אלא יותר אימוני כוח חופשיים עם פטישי כוח ומכשירים שונים. ואפשר לראות הבדל מובהק בצורת הגוף שלהם: פדור, אלכסנדר, סרגיי בכלל בכלל לא נראים מרשימים פיזית, אבל כמה אנשים היו מוכנים להיכנס איתם לזירה?

razcoren666

New member
תוספת קטנה

אני רק רוצה להגיד, שאני ,ובתקווה גם חלק גדול ממכם, מתפלל כל יום לאלוהי הMMA, ולהיתגלמותו עלי-אדמות, TAKAYAMA, שאת קרוקופ-פדור נראה עם הסיבוב האחרון של הטורניר משקל קל-כבד!! רק המחשבה על ערב אחד של קרוקופ-פדור וגם סילבה-איגור גורמת לי צמרמורת! אם דבר כזה יצא לפועל, זה בטוח יהיה אירוע הMMA הנצפה בכל הזמנים! אפילו יותר מהקרב של Giant Silva נגד Sentorio!!!

AmitNHB

New member
אוגוואה, טאמורה, פידור.

קודם כל קרבות מכורים באים לקדם רק יפנים או בוב סאפים אז תוציא את פידור מן המשוואה, ובכלל הקרב שלו נגד TK הסתיים ב TKO ולא בהחלטת שופטים. הקרב היחיד של טאמורה שאולי היה מכור ב PRIDE היה מול יושידה, ובכלל... תבדיל בין WORK ל FIXED. WORK זה מה שאתה ואני מכירים טוב טוב מה WWF\WWE. FIXED זה למכור קרב ולא בהכרח שני המתחרים חייבים לדעת מיזה. לדוגמא, אם אמרו לקולמן ב PRIDE 5 ש"ייקח את זה בקלות" עם טאקאדה ולא יתן לו בפנים. אוגוואה ? יש מצב לגביי הקרבות שלו בארגון של אינוקי אבל ב PRIDE היה לו את פאולו סילבה וסטפן לקו שממש לא צריך FIX בשביל לנצח אותם ופידור פתח אותו ב 2 שניות אז זה בטח לא היה FIX.

AmitNHB

New member
עוד על קרבות FIX ב PRIDE.

קרבות שבטוח ב 99 אחוז שהיו FIXED: - טאקאדה מול קולמן - טאקאדה מול קייל מה שמו מ PRIDE 2 או 3. - קיטאו מול נתן ג'ונס מ PRIDE 1 או 2. - טאקאדה אוטסוקה מ PRIDE 7 שאשכרה היה קרב PRO WRESTLING. קרבות שיש חשד לגביהם: - כל קרב אחר של טאקאדה, היו בו לכל הפחות "גישושים" לנסות למכור משהו. - ישנה שמועה שקימו וסברן מ PRIDE 1 קיבלו הוראה מפורשת לבזבז זמן ואם ראיתם את הקרב קשה מאוד להתווכח עם זה. - הקרב של יושידה מול פריי נראה חשוד מאוד, או שהיה פה משהו או שפריי פשוט חי בסרט אם הוא חשב לנצח את יושידה דוקא על הרצפה. - טאמורה יושידה נראה כמו ה FIX הקלאסי, טאמורה יודע מי אמור לנצח אז הוא הולך לו על הרגליים - כואב כואב אבל בחיים לא יהיה נוק אאוט, בסוף שיושידה מוריד אותו לרצפה, טאמורה נראה אדיש משהו. - בוב סאפ ארנסטו הוסט. לא יודע אם מתוכנן מראש אבל בקרב השני הייתה עצירה שלא קשורה לשום דבר, לדעתי זה פשוט מקרה של שיפוט מותנה כמו רויס יושידה, אבל ישנן שמועות חזקות שזה היה מתוכנן מראש ושארנסטו היה שותף (הוא גם לא נראה נסער מי יודע מה בשלההחלטה המגוחכת) - כל הקרבות "קקה" האלו של בוב סאפ והליצן התפלצתי השני ב K1 שהם הורידו מתחרים לרצפה בשביל להיפסל בכוונה וככה לשמור על תדמית (סאפ אבידי למשל) - זה היה תכנון מוקדם כמובן. - הקרבות של אוגוואה בארגון של אינוקי - UFO או משהו. לא ראיתי אז אני לא יכול להביע דעה אבל שמעתי לא אחת עליהם. - שמרוק פרנקלין מהגמר של TUF, בעיקר האתר FIGHTSPORT אחראי לשמועות האלה. אישית לא ראיתי את הקרב אבל נישמע לי מאוד לא סביר שה UFC יעשו כזה דבר. ולבסוף, קרבות שפשוט השופטים הפלו מתחרים מסיבות ברורות: - האנט סילבה זה המקרה הכי מגוחך, צריך להיות עיוור ואידיוט גמור בשביל לחשוב שהאנט ניצח את הקרב הזה. - רויס יושידה גם היה מגוחך מאוד בעיקר בגלל יושידה שהפעיל לחץ על השופט לעצור את הקרב. - וריסימו היוז - החלטה גרועה מאוד. - סאקורבה מצגר - הקרב היה שקול עם יתרון קל מאוד למצגר, שאילו היה הפוך היה בודאות מזכה את סאקו בניצחון. ולבסוף, קרבות שחבל מאוד שלא הסתיימו בתיקו כי שני המתחרים לא עשו כלום: - נוגיירה ריקו - סילבה טיטו - סברן שמרוק 2 וזה כל מה שעולה לי בראש עכשיו.

Guy Schlesnar

New member
שמרוק-פרנקלין היה מכור?

יש מצב,וגם יכול להיות שזה פשוט יום רע של שמרוק. הוא ניסה פעמיים היי-קיק,בשתי הפעמים הוא החליק על התחת. בפעם השנייה פרנקלין ניצל את זה בשביל לירות עליו אגרופים עד שהשופט הפסיק את הקרב. אני לא ממש עקבתי אחרי הקריירה של קן שמרוק,אבל לפי השם שיצא לו,לא נראה לי סביר שהוא פשוט יחליק פעמיים בקרב בניסיון להיי-קיק. מצד שני,ממה שהבנתי (ושוב,זה מה שאמרו לי),ביו אף סי לא מוכרים קרבות בכלל בגלל פיקוח קפדני,וגם שאפשר לראות שלא תמיד מי שהם רוצים שינצח הוא המנצח. לדוגמה,לידל נגד קוטור בקרב הראשון. קוטור עלה בכלל בלי מוזיקה,לעומת לידל. בקרב השני,עם הכינוי לקוטור "Ultimate Randy" וכל הבנייה בשביל קוטור,ובסוף לידל ניצח.

razcoren666

New member
שמרוק-פרנקלין

תראה, אין לי מושג למה אתה קובע לפי מוזיקת INTRO על מכירה של קרב, לדעתי הקרבות אליפות ב UFC רחוקים מלהיות מכורים. בקשר לשמרוק=פרנקלין, אחרי שראיתי את הקרב אני ממש לא בטוח שהקרב היה LEGIT. בלי קשר לבעיטה של שמרוק, שלא ראיתי אותו מבצע כמוה יותר מעשר שנים בתחום, העניין ה"חשוד" הוא שאם תשים לב אחרי הנפילה הוא פשוט נראה המום ופשוט לא מגיב כמה שניות טובות אחרי הנפילה, ותזכור שהנפילה היתה על התחת, ומדובר בשמרוק, שאכל פצצות מטורפות מפריי וטיטו ולא היה קרוב למצב הזה..

AmitNHB

New member
ה UFC

זה ארגון שנמצא בארה"ב ובארה"ב בניגוד ליפן, יש מעט מאוד סובלנות ל"הונאות" למיניהן והחקיקה בעניין מאוד מחמירה. להגיד לך שמעולם לא היה אפילו ניסיון למכור משהו ב UFC ? לא יודע... אבל דוקא באירוע שהיה אמור להיות נקודת זינוק מבחינת מייןסטרים, כמו שאמרתי, לא ראיתי את הקרב, ובעיקר האתר FIGHTSPORT הוא האחראי לשמועות האלו, אבל ממש לא נראה לי שזה היה קרב מכור.

razcoren666

New member
שכל אחד ישפוט בעצמו

גם לי מאוד קשה להאמין שדווקא כזה אירוע גדול, ובשידור חי יגמר ככה, אבל הנה החלק האחרון של הקרב, תשפטו בעצמכם. בעיקר שימו לב למצב של שמרוק אחרי הנפילה, לוחמים בקאפוארה לא מחזיקים ידיים ככה....

AmitNHB

New member
למרות שלא נראה ששמרוק מגן על עצמו..

בצורה הטובה ביותר לאחר הנפילה, זו רחוקה מלהיות ראייה טובה ל FIX. צריך לראות את כל הקרב.

AmitNHB

New member
קרוקופ פידור.

אישית, למרות שכמובן שהכל אפשרי ברמות האלה, אני אהיה מאוד מאוד מופתע אם פידור לא ינצח את קרוקופ ולא משנה בכלל אם פידור בשיא הכושר או לא.

פידור סילבה!

פידור ינצח את קרוקופ בקרקע. או ע"י הכנעה או שהוא פשוט יפוצץ אותו מתוך ה"גארד".. לקרוקופ אין את הקישורים הטכניים להתמודד עם פידור אלה אם השופטים יתנו לקרב "חוקים מיוחדים" כמו בקרב של קרוקופ עם סילבה.. בכל מקרה משהו יכול לספר לי מתי כבר יכניסו את פידור וסילבה לזירה אחת?!

razcoren666

New member
למה????

אתה כ"כ שונא את סילבה? סילבה שולט לחלוטין בקטגוריית משקל שלו, אבל רק בה! פדור כבד ממנו בערך ב 15 ק"ג, וזה הבדל מאוד מאוד גדול. לסילבה אין שום סיכוי מול פדור, ולדעתי יש 3-4 אנשים אחרים במשקל הזה שינצחו את סילבה יחסית בקלות. מינוטאורו, קרוקופ, וסרגיי הם השמות המידיים שעולים לי לראש. קודם כל תן לסילבה לעבור את הטורניר הנוכחי, ואם יהיה לכולנו מזל, גם לפגוש את איגור, ורק אז אם הוא יעלה מספיק משקל, יאכילו אותו לגדולים...

למעלה