קרב מדהים אמש בטלויזיה

AmitNHB

New member
כרגיל רז, אתה נחרץ מידי.

אני בטוח שלא העלת על דעתך שרנדלמן יתן נוק אאוט למירקו, שבי. ג'יי. פן יכניע את מארק היוג' ואילו היית חובב של הספורט אז, שפיט וויליאמס ינצח את מארק קולמן. ברמות האלה, ביום נתון, כל דבר יכול לקרות. HAVING SAID THAT, פידור יהיה פייבוריט ברור בקרב מול סילבה, כמו גם נוגירה ומירקו אבל שום דבר לא יהיה "קל".

razcoren666

New member
אוקיי..

דבר ראשון, למה אתה חושב שלא ראיתי את הקרב הזה? אם אני לא טועה זה היה בUFC17 ובאמת הפתעה גדולה, אם אני לא טועה פיט היה בן 23-24 באותו זמן. בקשר לשאר הנקודות, ברור שאסור להגיד "אין סיכוי", אבל בסופו של דבר בין כל הדברים האפשריים, יש דברים קצת פחות סבירים... אני חושב שסילבה, חוץ מכמובן להעלות הרבה משקל, צריך לעבור כמה תחנות "כבדות" בדרך, לפני שהוא מנסה את האלוף במשקל כבד. קרב נגד סרגיי או הרינג או אפילו נגד מירקו, ללא חוקים מיוחדים, צריך להקדים קרב נגד פדור, שוב-לדעתי.

AmitNHB

New member
יניב, אל תגלה לאף אחד אבל,

לא פעם אני מקליק לרגע ל WWW.SHERDOG.COM כדי להיזכר איזה קרב היה באיזה אירוע, באיזה שנה, ומי שוקל כמה ולמה.

AmitNHB

New member
מסכים

קודם כל רז, לא חשבתי שלא ראית את הקרב, וויליאמס קולמן. מה שאמרתי היה, שאילו היית חובב של הספורט בזמן שהקרב היה, ורואה אותו אז... כלומר אני מניח שלא ראית אותו בשנת 98, וכמובן שגם אני עדיין לא ידעתי מה זה MMA אז. לענייננו, סילבה שוקל כ- 95 ק"ג וזה לא מאוד רחוק מנוגיירה וקרוקופ ששוקלים פחות או יותר 100 ק"ג ואפילו פידור שהוא 106 ק"ג. סילבה כבר הוכיח שהוא מסוגל להתמודד כשווה מול ה STAND UP של מירקו בעבר ובוא לא נשכח שיש לו יתרון ברור על מירקו בקרקע, אז למרות שמירקו עדיין יהיה הפייבוריט בקרב כזה, לסילבה יש סיכוי סביר לנצח. מול נוגיירה, בהחלט תיהיה לסילבה בעיה אם הקרב יגיע לקרקע, ולמרות יתרון ברור ב STAND UP, עושה הרושם שפשוט אי אפשר לתת נוק אאוט לנוגיירה. עדיין, יש סיכוי לסילבה להגיע להחלטה אם יידע לשמור את הקרב על הרגליים. פידור, אלוף העולם, ולא בחסד, באמת שהסיכויים מולו הם הקטנים ביותר לסילבה, כמו לכל אחד אחר, אבל אתה יודע מה ? לדעתי יש לו יותר סיכויים מול פידור מאשר לקרוקופ. בסה"ך לשניהם STAND UP עדיף מפידור וסילבה טוב יותר על הקרקע ממירקו. אבל כמו שאמרת, ואני מסכים בהחלט, צריך לדבר עכשיו על הגראנד פרי, שכן עם איגור, נוגיירה ה"קטן" וארונה לא חסר אתגר לסילבה גם במשקל שלו.

razcoren666

New member
ארונה-סילבה

למרות שאני לא מעריץ גדול של ארונה, וממש חולה על סילבה, אני מאמין שאחת הסכנות הגדולות באמת לסילבה בפרייד היא ארונה. לפני שנתיים, הקרב ביניהם בוטל בגלל פציעה מטופשת, ולא מזמן ארונה הפסיד לג'קסון הזדמנות מול סילבה(לדעתי גם הקרב הזה אמור היה להיגמר בNC ההטלה היתה "חמודה" אבל מה שגמר את ארונה היה נגיחה), אבל עכשיו בטורניר הזה, יש לארונה סיכוי מעולה לפגוש את סילבה, ולדעתי הוא היחיד חוץ מאיגור שממש יכול לעצור את ה AXE MURDERER.

אווווו אוווו אווווו

התלבש לווווווו נראה לי שעד עכשיו הוא מריח את הריח של המגנים שלו.... תמונה חזקה... איך אני אוהב את השופט הזה... are you ready are you ready LETTTTT'S GOOOOO יניב

razcoren666

New member
Big John McCarthy

אם אני לא טועה זה: Let's Get It On!!! אני מאמין שהוא היה יכול להיות לוחם לא רע בעצמו. יש לו גוף ענק, ואני זוכר כמה פעמים שהוא פשוט ריתק לוחמים או הרים אנשים והעיף אותם מעל יריבים, כמו את טיטו כשעיצבן את שמרוק, ווורשם בקרב נגד טנק. פשוט בחור מפחיד...

AmitNHB

New member
צריך לתלות את התמונה הזאת בכל דוג'ו

תחת הכותרת: "שמור פנים !"

razcoren666

New member
כשאיין אוויר...

מארק קולמן הוא לוחם ענק, ותמיד ייזכר כאחד מהגדולים, אבל תמיד היתה לו בעיה של אוויר, גם נגד מוריס סמית', וגם נגד פיט הוא פשוט "וויתר" לחלוטין על ההגנות שלו.

dascalu jacob

New member
קרבות גונבים בכל העולם לא רק בארץ

זו לא המצאה של איגוד האגרוף הישראלי...

למעלה