שאנטי אקסטרים

רֶשֶף

New member
../images/Emo122.gif שאנטי אקסטרים ../images/Emo178.gif

סופסוף, בשעה טובה ומוצלחת עלה בחלקי הכבוד להשתרך בעקבות השאנטי. אחרי שעמדתי חצי בוקר לחתוך סלט ל-20 איש, ועוד חצי בוקר לנפנף 5 קילו בשר על המנגל ולאחר תימרונים ולהטוטים פסיכולוגיים חסרי תקדים, חמקתי מסעודה משפחתית עטירת כולסטרול לרכיבה "רגועה" עם השאנטים. עליה אחת קצרה וטכנית בשטח. סינגל ארוך, מתפתל ומדורג בירידה. עליה ארוכה-ארוכה בכביש בחזרה לרכבים. הפולאר שלי נשק ל-189 בשיא המאמץ. אם זה "שאנטי", אז אני חייב לעדכן בדחיפות את ההגדרה שיש לי בראש למושג "שאנטי". כך זה נראה "לפני". (החיבור הפנורמי נעשה באמצעות תוכנה ולכן כל מי שזז בין השוֹטים "נמרח". קבלו את התנצלותי כל המטושטשים).

רֶשֶף

New member
../images/Emo122.gif שאנטי אקסטרים - 2 ../images/Emo178.gif

כך זה נראה לאחר העליה הטכנית הקצרה (אך השוחקת).

רֶשֶף

New member
../images/Emo122.gif שאנטי אקסטרים- אפילוג ../images/Emo178.gif

וכך זה נראה לאחר סיום העליה ה"אינסופית" בכביש המטפס ל'נס-הרים'. (השרדונה היה בדיוק במקום [ובטמפרטורה הנכונה]) תודה למעוז ביבי ולכל המשתתפים ברכיבה. נהניתי מההובלה (גם אם היתה פרוורטית, משהו
) נהניתי מהמסלול. נהניתי מחברתכם.

רשף, היית בטיול ואפילו לא הכרתי

חבל שלא עשינו הכרות, נחמד לעיתים לראות מי נמצא מאחורי השמות. בכל אופן, היה גדול היום. זו הפעם הראשונה שהצטרפתי לטיולי הקבוצה ונהנתי מאוד. כל הכבוד לסיגל, נוגה, אייל, מעוז וכל מי שהשתתף.

רֶשֶף

New member
כן. אתה המורה להסטוריה ../images/Emo13.gif

מתנצל על שנמרח לך את הראש בצילום. ככה זה עם מורים. לא יכולים לעמוד רגע אחד בשקט. כל הזמן מחפשים מסביב "מי זה מדבר בזמן השיעור".

idonoach

New member
גם אני הייתי בטיול!

ואני עדיין לא ממש מקשר בין השמות לפרצופים

schwinnie

New member
חחחחחחח עידו

לפחות תחליף את הסיסמה. אחרי שהכרזת schwinn forever, אתה מצפה שה-KHS שקנית אחרי פחות משנה יתרשמו מהצהרות הנאמנות שלך. מה דעתך על: KHS for a while. (אל תיקח ברצינות, אני סתם מקנא)

Eyal Hershtik

New member
אכן היה "אקסטרימי" משהו.....

אבל היה כיף !!! קבענו ל-15:00 יצאנו ב- 15:45 כיאה לשאנטיפים אמיתיים , "גלשנו" לבר גיורא (כדברי המוביל) משם על השביל הכחול עד לעין מטע . משם טיפסנו לנו בעלייה קצת טכנית עד לתחילת ה-סינגל עם דגש על ה-"ה" . דרך הקיסר - סינגל מקסים של משהו כמו 3 ק"מ נהדרים של רכיבה בין עצים,מדרגות ,מערה שנועדה למעין מקווה מים למי שעדיין לא היה מומלץ!!!! לאחר מכן בשל תקלה טכנית באוכף של המוביל (מעוז) נאלצנו לחתוך ולחזור על הכביש עד לברבהר . התחלנו 24 - 2 חביבים פרשו לנו ישר בהתחלה ,עוד 2 פרשו בהמשך וסיימנו לבסוף 20 לא לפני שמישהו (מעוז) העלה שוב את הרף לסיום מוצלח עם יין שרדונה קר וטעים .. זה המקום להודות למעוז ביבי על היוזמה וההובלה של השאנטי - היה נהדר!! ולסיגל על הארגון . זהו - כבר מחכה לשבוע הבא אייל

רֶשֶף

New member
הוא לא אמר "נגלוש" הוא אמר "נתגלגל"

הבדל מהותי, אייל
ואני שמח, שכולם התגלגלו על גבי האופניים ואף אחד לא התגלגל מעל גבם.

אני התגלגלתי פעם אחת ../images/Emo122.gif

ויצאתי בשריטות קלות בברכיים ובמרפק. בפעם הבאה - אני קונה מגינים.

הסרט של PALMER1 על דרך הקיסר

למי שמתגעגע לדרך הקיסר שעשינו אתמול - הקישור לסרט של PALMER1 באתר הרים.

yasigal

New member
סינגל "דרך הקיסר" כשמו כן הוא

הכי מדהים שיש. אני רכבתי אחרי רשף בלי לחשוב הרבה.. המוח לא בדיוק היה מחובר לראש ולשמחתי - אפס נפילות.. היה פשוט מ ד ה י ם!!!! מסתבר שהפחד הוא הגורם לכל הנפילות כשמשתמשים בברקס במקומות הכי לא מתאימים..אז תנסו בלי ותראו תודה למעוז ביבי על הטיול, ההובלה ועל השרדונה בסוף - שיחקת אותה בענק!!! יש לי חיוך על הפנים, "מרוח" על הפרצוף מאתמול בערב.. מזג אויר נפלא בשעות אחר הצהריים המאוחרות. הרשטיק, זה היה רעיון מצויין יום נפלא לכולם!! ו...כן, ככה צריך להתחיל את השבוע

etal2

New member
תודה לכולם על הטיול

היה מעולה , טכני ולא קל אך למרות כמה גלגולים בלתי מתוכננים יצאתי כמעט ללא שריטה. תודה לסיגל ,אייל ומעוז על ארגון וטיול נהדר

רֶשֶף

New member
ארז, גם אתה היית?

וואי! איך לא זיהיתי אותך. זה אתה עם האנדורו, לא? אחרי הפנצ'ר בכרמי-יוסף הייתי אמור לזהות. אני אפוף לגמרי
החלפת כבר את הצמיג הדקיק הזה שהיה לך?

למעלה