שאנטי אקסטרים

aFish

New member
שאנטי - מאחורי הקלעים

מאחורי הקלעים של טיול השאנטי התבצעה עבודת הכנה לתפארת שגם אותה יזם מעוז הדגול. אני ומעוז כבר מקשקשים בטלפון לא מעט פעמים בנסיונות סרק לעלות על איזה מפגש טיולים מה שנכשל עד נכון לבוקר שישי. במהלך ספונטני נעניתי להזמנתו להצטרף לטיול ההכנה של השאנטי שישי בבוקר. הטיול היה שונה במהותו מטיול השאנטי עקב התפתחות המסלול. היו כאן שיקולים משמעותיים שהושקעו בחשיבה על איך להתאים את המסלול שיכול היה להפוך את השאנטי לשחיטאנטי בקלות רבה. אני רואה שלבסוף מעוז בחר במסלול החיובי כקב התגובות הטובות. יצאנו חמישה. את הטיול הוביל בחור מקומי מגודל ועתיר גוף (
) שרכב של Elsworth מפוארים מדגם ג'וקר מאובזרים כאופני פרירריד בעלי בולם Boxxer משובח ומאחור עוד כמה אינצ'ים מכובדים. יפתח, התגלה כבן...16 (אני והחברים רוכבים כאן הרבה אחרי ביה"ס) ורוכב מ-ד-ה-י-ם. הייתם צריכים לראות אותו מטפס עם המפלצת הזאת שלו. כל העליות, כאילו אין בולם ענק מקדימה. פריריידרים יקרים - כל התירוצים על זה שאתם לא מטפסים בגלל הגאומטריה...אותי כבר לא תשכנעו (אבל נכון שהוא היה ללא מיגון כבד). יפתח מכיר את השטח כאת כף ידו...ולקח אותנו במבחר שבילים עתירי טכניקה. הרבה סלעים וקוצים עברנו שם. שבילים חביבים בדרך למדרגות הקיסר. רובם נפסלו כי באמת היו מביאים את השאנטי לרכב את הקיסר באפילה מוחלטת בגלל השעה. ראיתי איך יורדים דרופים עם שיפועים של כמעט 90 מעלות בזרימה כשיפתח עם הג'וקר שלו בולעים אותם בקלילות. נהניתי מאד לעוף את דרך הקיסר שהוא אכן סינגל מאד מהיר עם אלמנטים טכניים כיפיים ולמעשה מכשול אחד בעל רמה די גבוהה (מעקה הברזל שמחייב פניה של 90 מעלות בירידה טכנית - יפתח לא מיצמץ גם כאן). בסיום דרך הקיסר קפץ יפתח שלוש מדרגות, נפתח לו הQuick Release של הגלגל האחורי ועימו הגלגל ניתק ממקומו בשילדה. השתטחות לא סימפטית אך בהתחשב בנסיבות יצא מזה מאד בזול ולמעשה עם שיפשופון קטנטן בלבד. שמחתי גם לפגוש רוכבים חדשים וביחוד את מעוז שלא איכזב והתגלה כטיפוס צבעוני ונחמד ביותר. התחברנו יחד היטב בסגנון הרכיבה ובסך הכל עבר על מי מנוחות. ברם...טיול של 23ק"מ לקח יותר מחמש שעות + כניסה לשעות הסופר חמות וסיום מוחלט של המים. למזלנו - עין מטע סיפק לנו חידוש של מי השתיה. מאד מסוכן הקיץ הזה, צריך מאד להזהר בבחירת המסלולים וכמות המים. תודה למעוז על ההזמנה - נקוה שנפגש עוד בהמשך.

maoz277

New member
יפתח פנוי לשעור מס. 2

יפתח סיים את הבגרות בלשון .(אחרונה ל-2003) הוא מוכן להדריך אותנו שוב .(שכרו צמיג של GEAX SEDONA KEVLAR מתנה ממני) אני קובע איתו לשישי הקרוב ורצוי שתהיה חבורה מכובדת. מאלון הדר. לביולוגיה יש OK ,וגם מעדי היפה. אני תקוה להתחיל לפני 0700.

Eyal Hershtik

New member
בואנה מה קורה פה??

בקרוב קבוצת השאנטי תודיע על הפתיחה החגיגית של ה : טיול המקדים של הסיור המקדים של הטיול של השאנטי ....כל המעוניין מוזמן לפנות לפיש ועכשיו ברצינות : אם גם אתה היית שותף לתכנון המסלול אז תודה
וגם אותך (כן כן אותך ) אני מקווה שנפגוש מתישהוא באחד מטיולינו

aFish

New member
אני? אי אפשר לפגוש אותי...

אני רק וירטואלי
וחוצמיזה אני רק מכין טיולים בכיר אבל עוד לא יצא לי להשתתף באף טיול...רק בהכנות.

m noga

New member
אני שולחת כמה תמונות....

אולי מישהוא יעשה פה סדר?

רֶשֶף

New member
מה, את עוד ערה בשעה כזו?

יצאו חרא של תמונות. לא הייתי מרוכז. היתה אחת, כל הזמן זינבה בי בסינגל בצרחות של אינדיאנית. דיוושתי כמו מטורף, רק שלא תביא לי ביס בישבני הענוג. הפריריידריות האלו, איזה פחד אני אומר לך.

yasigal

New member
עוד שנייה הולכת לישון../images/Emo29.gif

ותבין זה אחרי שינה של שעתיים אתמול בלילה..

רֶשֶף

New member
טוב, אז הנה אחת שלך

מתנה לפני השינה. ויש שם גם את דרור ואת נוגי ואת שלי(?) ואת קצה הקוקו של הרשטיק... (אני מתחיל ללמוד, אבל יש עוד מה להשתפר)

רֶשֶף

New member
לא יותר עדיף

שכל חברי השאנטי יהיו בהכנה של הטיול של השאנטי? ככה כולם יהיו מעורבים ויוכלו לזרום כמו שצריך בטיול עצמו. המממ... אבל אז יצטרך מישהו לעשות הכנה להכנה... (אני הולך להכין לעצמי הכנה לארוחת ערב)

אתמול היה מסלול חבל"ז

תודה למעוז ביבי על המסלול, וסחטין על זה שהוא הצליח לעשות את כל העליה ההיא בעמידה... וליונתן על הספרינטים שדפקנו בעליה ההיא, אני ושמוליק כבר מחכים לטיול הבא... מאור

למעלה