שאנטי אקסטרים

רֶשֶף

New member
נו, מה הפלא?

היית כל כך מרוכז באופניים החדשים שלך
מבסוט לפחות? אמורים להיות אחלה אופניים. תשאל את פיש.

idonoach

New member
גם נכון...

בל בואו נעשה סדר! כל אחד שיגיד עם איזה אופניים הוא בא- דרור אתה באת עם מאונט ויז'ון לא? רשף אתה היית עם הג'אמיס? ומה איתך יושים?

אם כל אחד היה שם תמונה אמיתית

שלו בכרטיס האישי אז לא היתה בעיה לזהות. את רשף זיהיתי, אותך עידו גם זיהיתי.

רֶשֶף

New member
אני עדיין מחכה לראות

מתי יקפוץ איזה חכמולוג עם הרעיון, שכל אחד יגיע לרכיבות עם תג על החזה ועליו שם, כינוי רשת ומס' טלפון. בעצם, אפשר לשדרג את הרעיון לאירוע. נעשה "מסיבת סינגלס" (לא, לא פו"פ. סינגלים אמיתיים
). כל אחד יספר על עצמו ואיך הוא אוהב/שונא את הסינגלים שלו. אח"כ יהיה בזאר מסלולי רכיבה בו ניתן יהיה להציע מסלולי רכיבה ולהרשם לרכיבות הכנה להכנה. אח"כ תהיה תצוגת אופנה ממבחר קולקציית השריטות/חבורות/שפשופים לקיץ 2003. מסביב תוצג תערוכת צילומי התרסקויות אמנותיים. כמובן אי אפשר בלי תחרות הכנת תה באמצעות כוהליות. לסיום תהיה דינמיקה קבוצתית, שתעזור לכולם לשחרר עכבות מדרופים. לאורך כל המפגש תוגש אספקה חופשית של שרדונה צונן. אני ממליץ על סיגל בתור יועצת התקשורת של האירוע.

צודק!

הגיע הזמן שרוכבים ישימו תמונות שלהם! רק ישפר את הדו-שיח וימנע אלימות מילולית מאחורי מסיכה...

לעידו הנואש !

השם זה יואכים, ולא "יושים". ch זה ח' - ממש כמו אצלך. למה השם ? תדע בקרוב. ולא, לא הייתי שם. מה לעשות, אבל כרגע הסיכוי שאני אצא לטיול בשבת, הוא בערך כמו הסיכוי שתראה אותי מניף קראנק מעל הפודיום. אבל זיהיתי את ארז, אותו אני מכיר מאירועים קודמים, בתמונה השלישית של רשף.

etal2

New member
גם לי לא היה ברור מי זה מי עד עכשיו

יותר מדי רכיבות ופרצופים חדשים - ישנים וכבר יש לי סלט שלם בראש

גיליתי שהפחד גורם לך ליפול |גולגולת

בכל פעם שעצרתי לפני מדרגת סלע בבהלה והורדתי רגל כמעט נפלתי למטה. כש"זרמתי" עם המדרגות לא הרגשתי אותן. כנראה שהמוח הוא המגביל העיקרי בדרך הקיסר. קניתי היום מגינים, מה שאולי ישפר את הבטחון העצמי בפעמים הבאות

רֶשֶף

New member
ללא ספק!

למגינים יש אפקט פסיכולוגי עצום. אפשר להפגש פעם באיזה כרמי-יוסף או משהו ולתרגל קצת טכניקה.

maoz277

New member
עזרה בתיקון האוכף../images/Emo48.gif

תודה לכל העוזרים באילתור תיקון האוכף, אחרת הייתי נאלץ לרכוב את כל העלייה לנס הרים או על המוט או בעמידה שזה תענוג די מפוקק גם אם שבוע הגאווה נמצא בעיצמו. לסיגל ואייל תודה על הארגון בפעם הבאה את עושה לי הכרה עם הנפשות הפועלות. כמו כן יש לי רעיון לפעמים הבאות . להלן הרעיון: במקביל לטיול הרגיל נערוך טיול קל שאותו יוביל רוכב מנוסה וטכני שילמד וידגים מעברים טכניים. ביום ג. בשעה 20.00 אני עורך רכיבה אורבנית לחברים במערב ראשל"צ כולל הדרכה במספר תחנות לאורך המסלול שנמשך עד לחוף הים ההדרכה כוללת עליות טכניות קצרות , מדרגות עליה וירידה. אתם מוזמנים המפגש בתחנה המרכזית החדשה. נ.ב. ספורטים אמיתיים עושים שחרור ומתיחות בסוף פעילות מאומצת!!! מומלץ לטובתכם.

Eyal Hershtik

New member
איזה שחרור ואיזה מתיחות .....

אצלנו בסוף מקסימום איזו סיגריה
...... או יין שרדונה

m noga

New member
אייל! סיגריות?????! דבר בשם עצמך!

יין שרדונה....זה כבר משהוא אחר.....

Eyal Hershtik

New member
נוגי דיברנו על אלו שסיימו את המסלול

ולא על אלו שסיימו חצי מסלול
. ודרך אגב ברוכה השבה התגעגענו ומחכים לתמונות ......

למדנו גם לקחת ציוד סופר שימושי!

חבילת חבקים (אזיקונים) קטנים בתיק הרכיבה - טוב כמעט לכל דבר שנשבר בשטח. מהיום אני מוסיף את זה לקמלבק שלי.

למעלה