מתי יקפוץ איזה חכמולוג עם הרעיון, שכל אחד יגיע לרכיבות עם תג על החזה ועליו שם, כינוי רשת ומס' טלפון. בעצם, אפשר לשדרג את הרעיון לאירוע. נעשה "מסיבת סינגלס" (לא, לא פו"פ. סינגלים אמיתיים
). כל אחד יספר על עצמו ואיך הוא אוהב/שונא את הסינגלים שלו. אח"כ יהיה בזאר מסלולי רכיבה בו ניתן יהיה להציע מסלולי רכיבה ולהרשם לרכיבות הכנה להכנה. אח"כ תהיה תצוגת אופנה ממבחר קולקציית השריטות/חבורות/שפשופים לקיץ 2003. מסביב תוצג תערוכת צילומי התרסקויות אמנותיים. כמובן אי אפשר בלי תחרות הכנת תה באמצעות כוהליות. לסיום תהיה דינמיקה קבוצתית, שתעזור לכולם לשחרר עכבות מדרופים. לאורך כל המפגש תוגש אספקה חופשית של שרדונה צונן. אני ממליץ על סיגל בתור יועצת התקשורת של האירוע.
השם זה יואכים, ולא "יושים". ch זה ח' - ממש כמו אצלך. למה השם ? תדע בקרוב. ולא, לא הייתי שם. מה לעשות, אבל כרגע הסיכוי שאני אצא לטיול בשבת, הוא בערך כמו הסיכוי שתראה אותי מניף קראנק מעל הפודיום. אבל זיהיתי את ארז, אותו אני מכיר מאירועים קודמים, בתמונה השלישית של רשף.
בכל פעם שעצרתי לפני מדרגת סלע בבהלה והורדתי רגל כמעט נפלתי למטה. כש"זרמתי" עם המדרגות לא הרגשתי אותן. כנראה שהמוח הוא המגביל העיקרי בדרך הקיסר. קניתי היום מגינים, מה שאולי ישפר את הבטחון העצמי בפעמים הבאות
תודה לכל העוזרים באילתור תיקון האוכף, אחרת הייתי נאלץ לרכוב את כל העלייה לנס הרים או על המוט או בעמידה שזה תענוג די מפוקק גם אם שבוע הגאווה נמצא בעיצמו. לסיגל ואייל תודה על הארגון בפעם הבאה את עושה לי הכרה עם הנפשות הפועלות. כמו כן יש לי רעיון לפעמים הבאות . להלן הרעיון: במקביל לטיול הרגיל נערוך טיול קל שאותו יוביל רוכב מנוסה וטכני שילמד וידגים מעברים טכניים. ביום ג. בשעה 20.00 אני עורך רכיבה אורבנית לחברים במערב ראשל"צ כולל הדרכה במספר תחנות לאורך המסלול שנמשך עד לחוף הים ההדרכה כוללת עליות טכניות קצרות , מדרגות עליה וירידה. אתם מוזמנים המפגש בתחנה המרכזית החדשה. נ.ב. ספורטים אמיתיים עושים שחרור ומתיחות בסוף פעילות מאומצת!!! מומלץ לטובתכם.