תתביישו לכם

../images/Emo123.gifתתביישו לכם../images/Emo70.gif

ברגע של משבר כל כך עמוק בעם אתם יודעים להפגין שינאה כל-כך עמוקה כלפי המתנחלים שבל לנו לשכוח שהם האחים שלנו!!! כולם כועסים על מה שנעשה עם הילדים, אבל אף אחד לא הציעה את עזרתו/ה לארגונים שעוזרים למפונים, לילדים אין מה לעשות רוב שעות היום, והם צריכים אנשים שיעסיקו אותם! יש כמה אירגונים שזקוקים לעזרה שלכם. שבוע הקרוב אני ירשום כמה מתנדבים צריך וטלפונים לבירור למי שמוכן לעזור.

הם לא צכים שיעסיקו אותם../images/Emo77.gif

ההורים שלהם מעסיקים אותם יפה מאוד!! אחלה חופש עשו להם
וסורי, אחרי מה שראיתי שהמתנחלים האלה עושים, הם לא מעניינים לי בגרוש!!! פשוט זוועה מה שהם עושים והכל מתוך אגואיסטיות!!

חבל מאוד שככה את מרגישה

אל תשכחי שלהורים שלהם יש בית שלם לסדר, לנקות ולהרכיב ארונות!!! אל תשכחי ואת זה אפשר לשמוע ולראות בברור בטלביזיה וברדיו שרוב והתבצרים ועושי המהומות בגוש קטיף הם המסתננים פעילי ימין קיצוני שלא שייכים ומתגוררים בגוש עצמו. ולכן כשמדובר על שוטר או חייל שנפגעו (ואני בהלם על כך שפוגעים על מי שהגן עליהם שנים) על תשכחו שישינם הרבה יותר מסתננים מאשר תושבים מקומיים.

אני מסכימה איתך...

שהמסתתנים פעילי הימין הקיצוני הם אלו שעושים מהומות ולא התושבים של הגוש שלפי מה שמראים דווקא נחמדים אל החיילים או לפחות רובם..........

Princess Petel

New member
אתה יודע..

הם היו יכולים להתפנות מרצונם האישי.. היה להם מספיק זמן לזה.. אז זה שעכשיו הם נזכרו ויש להם בית שלם לסדר, זה ממש לא בעיה של אחרים, אלא שלהם בלבד.

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifפינת הידעת../images/Emo70.gif

הידעת- שגם אם הם היו מתפנים מרצון ובזמן הם היו צריכים לפרוק ארגזים שלמים וזה ממש לא קשור לזמן ההתפנות. הידעת- שהרבה מהמפונים הם חקלאים שהיו זקוקים לכל הזמן הזה כי הם השקיעו הרבה כסף בכל החממות שלהם וציוד ההקיפי ואף אחד לא בא לעזור להם מלבד השמוצניקים. הידעת- שחצי מהקרוילות לא מוכנות לדיור של אנשים ולכן לא לכולם עדיין אין לאן לעבור לגור.

Princess Petel

New member
וואי רק אל תתנשא עליי...

שאני לא יעלב או משו..
אם הם היו מתפנים בזמן, עד היום הארגזים שלהם היו פרוקים, וזה קשור מאוד לזמן ההתפנות כי יש כאלה שבכלל לא ארזו והשאירו הכל בבתים שהלם! המפונים החקלאיים הם המפונים הלא הדוקים שדווקא התנהגו בצורה סבירה והם יקבלו שטחים חקלאיים חדשים, שלא נדבר על הסכומי כסף שהם הולכים לקבל. ובקשר לקרוילות, רוב המפונים בכלל לא פנו למנהלת ההתנתקות ולכם אין להם קרוילות! עם כל הכאב על לעזוב בית, וזה קשה, לא זורקים אותם לכלבים ולא מעבירים אותם למחנות השמדה! אז כדאי להם להרגע עם ההשוואות המופרחות האלו לשואה, כי הם לא יודעים מה זה שואה ומזה רעב. ותתנשא על מישהו אחר.. לא עליי. המוסר הרב שלך לא עושה עליי רושם.

Princess Petel

New member
וואו אתה מסכים איתי על משו?

אני אשמח לשמוע על מה.. אולי נגיע להבנה. שמע, אני עוד שבוע בדיוק יוצאת למסע לפולין, ואתמול פשוט צילמתי את סבתא שלי שעתיים במצלמת וידאו נותנת עדות על מה שעבר עליה בשואה. וזה פשוט מדהים איך כל הזמן היא חזרה על נושא ההתנתקות ועל זה שזה כ"כ כואב לעזוב בית, ומי כמוה מבין כזה דבר. אבל הם לא עוזבים לרחוב, והם צריכים לזכור את זה טוב טוב.הם יפוצו, והיה להם מספיק זמן למצוא להם מקום חלופי, במקום לחכות לישועת השם וואטאבר. שלא נדבר על הפגיעות בחיילים הנאמנים ששמרו עליהם כל הזמן הזה ועכשיו הפוגעים בהם. הם לא רואים שהחיילים מצייטים לפקודות? הם לא עושים את זה מרצונם החופשי! הם היו עושים הכל הרבה יותר קל אם הם היו מתפנים מרצונם. אני לא רואה בהסתננות מחאה, כי הם מחו בעצרת ובכבישים כבר ל]ני תאריך הפינוי, ובזה זה היה צריך להסתכם. אני מבינה את ההכחשה, ואת העובדה שפשוט קל להם להוציא את הכאב והזעם על החיילים. אבל המרחק בין הכאב שלהם לבין השואה ולבין לסכן את חיי החיילים שסיכנו את חייהם כ"כ הרבה למענם- זהו פער עצום! ובגלל זה אני כועסת.

אני מסכים איתך ולא מסכים איתך...

"אם הם היו מתפנים בזמן" כדבריך- אזי הם היו צריכים עזרה עז בהעסקת הילדים ובפריקת כל הארגזים, ואני יכול להעיד על כך משכנים שלי שעברו כרגע (בלי קשר לתוכנית) ישנם הרבה חקלאים שעדיים לא נמצא להם שטח חקלאי חלופי למה שיש להם בגוש קטיף, אל תשכח שצריך לעבד את האדמה, סביר להניח שהם לא יקבלו אדמה פורייה, בנוסף שם גם יש להם כבר ייבול ופרות בתהליך של גדילה אז הסכומים שהם מפסידים נעמדים במיליונים. אני מסכים אתך שלא רבים פנו למנהלת סלע אבל זהו תירוץ עלוב כי מה חשבו שהם ייבנו אחוזה בכפר שמריהו במיליוני דולרים!? יכלו בהחלט להיערך בהתאם. אי הפניה מצד תושבים נבאה מחוסר השלמה עם המצב של הפינוי. אני כמובן מתנגד בכל תוקף כנכד לניצולת שואה לכל שימוש בסממני השואה בתעמולה כנגד משהו מסוים. שיהיה לך שבוע טוב. עומרי

"אם הם היו מתפנים בזמן" כדבריך- אזי הם היו צריכים עזרה עז בהעסקת הילדים ובפריקת כל הארגזים, ואני יכול להעיד על כך משכנים שלי שעברו כרגע (בלי קשר לתוכנית) ישנם הרבה חקלאים שעדיים לא נמצא להם שטח חקלאי חלופי למה שיש להם בגוש קטיף, אל תשכח שצריך לעבד את האדמה, סביר להניח שהם לא יקבלו אדמה פורייה, בנוסף שם גם יש להם כבר ייבול ופרות בתהליך של גדילה אז הסכומים שהם מפסידים נעמדים במיליונים. אני מסכים אתך שלא רבים פנו למנהלת סלע אבל זהו תירוץ עלוב כי מה חשבו שהם ייבנו אחוזה בכפר שמריהו במיליוני דולרים!? יכלו בהחלט להיערך בהתאם. אי הפניה מצד תושבים נבאה מחוסר השלמה עם המצב של הפינוי. אני כמובן מתנגד בכל תוקף כנכד לניצולת שואה לכל שימוש בסממני השואה בתעמולה כנגד משהו מסוים. שיהיה לך שבוע טוב. עומרי

הורים

הורים ששלחו את הילדים לעמוד מול החיילים ושמו להם טלאי צהוב על הבגד= אינם זכאים לכל סימפטיה או עזרה

אני חיללתי או את??../images/Emo77.gif

את זו שהזכרת את שמו לשווא.....
אם כבר את באה להגיד משו כזה, תדעי מה את אומרת ולא סתם לזרוק שטויות... עשית מעצמך טיפשה עכשיו

הרֵעוּת

New member
הזכרתי את שמו לשוא?

אמרתי שטויות? דוגרי, עיצבנת אותי עכשיו! ואת קוראת לעצמך בחורה דתיה. איך שאת מדברת על המתנחלים, שהם בני אותו ציבור כמו שלך (או שאני טועה - את לא דתית לאומית?!), בלי לדעת בכלל - זה חילול ה'. ואיך שאנשים מבחוץ רואים את מה שאמרת עכשיו זה חילול ה'. תקראי לי איך שאת רוצה, לא ממש מזיז לי. לכי תלמדי קצת ותדברי עם מתיישבים לפני שאת כותבת שטויות.

עומרי....

אני מוכנה לעזור בכל מה שצריך כי אני באמת מאמינה שאסור שיווצר קרע בעם. אני לא ידעתי על האירגונים הללו שקיימים אבל תפנה אלי בפרטים דרך המסרים או משהו כזה סופשבוע רגוע ושקט לכולנו וכמובן שבת שלום.........

lihi r

New member
אני מסכימה

שרוב אלה שפוגעים ומתבצרים הם מסתננים ובגלל זה אני לא מבינה איך ההורים שלהם בכלל נותנים להם ללכת לשם זו הדרך היחידה שלהם להעסיק אותם? ובקשר לאירגונים כל הכבוד לכל מי שמנסה לעזור

למעלה