תתביישו לכם

at22

New member
מה השטויות של "שישאו בתוצאות"?

הם היו אומרים לנבא שהאדם שעודד אותם להתיישב שם, ב-2005 יחליט להוציא אותם משם? ומעבר לזה שכל משפחה היא מקרה בפני עצמו- את תקבעי להם אם הכסף הזה מספיק בשבילם או לא?

MnEmTa

New member
אני בעצמי לא מבין...

איך האנשים האלה חשבו שהם יוכלו להמשיך לחיות לעד במובלעת הזו בתוך מליון וחצי פלשתינאים. אם זה לא היה שרון זה היה מישהו אחר, גם בגין הפתיע את כולם כשפינה את סיני.

nofar 250

New member
זה ממש לא קשור לכסף או לא כסף...

לא מתיישבים במקום שלא שייך לך ושאתה צריך שמירה 24 שעות ביממה כדי לשבת שם.... אני לא הייתי מכניסה בחיים שלי את עצמי למקום כזה מסוכן ושנוי במחלוקת ובטח ובטח שלא מקימה שם בית ויולדת ילדים.. סלח לי אבל לפי דעתי זאת טיפשות ושאננות... אז לדעתי הם לגמרי צריכים לשאת בתוצאות של המעשים שלהם עכשיו ולא לבכות ולעשות את עצמם מסכנים כי הם לא.... הכל בחירה שלהם.. חוצמזה שלפי מה שאומרים בעיתונות.... כל משפחה קיבלה דיי הרבה כסף... מה הקשר למספיק להם או לא מספיק להם...

at22

New member
חח אבל מה זה "מספיק כסף"?

היה מספיק בשבילך, אולי. בשביל המשפחה שלך. שוב- כל משפחה היא מקרה בפני עצמו, כל משפחה עזבה בית בשווי מסוים, עזבה או לא עזבה מקור פרנסה מסוים, ובהתאם לכך נקבע אם גובה הפיצויים שהם קיבלו מספיק להם או לא. ובקשר ל"טיפשות ושאננות": בעוד כמה שנים יקבע שהאזור שאת גרה בו הוא שנוי במחלוקת. בעצם תמיד היה. אז תקום איזה נופר אחת, שבאותה תקופה לא תגור ב"אזור שנוי במחלוקת", ותקבע שזו הייתה טיפשות ושאננות מצידך לגור באזור שהקמת בו בית ובלה בלה. ואני בת. ל- MnEmTa : מה אפשר לומר? זו הייתה בחירה שלהם. הם שרדו שם 30 ומשהו שנה, והעובדות הן שהיתרונות של המקום גברו על החסרונות בעיניהם.

nofar 250

New member
סורי לא ידעת שאת בת...

את בעצמך אומרת שהפיצויים נשבעו בהתאם לכל משפחה ומה שהיא עזבה שם אז מה הפואנטה שלך בדיוק? מי אמר לך כמה כסף הם מקבלים? ומי אמר לך שזה לא מספיק? ואולי הם סתם רודפי בצע שהחליטו לתפוס גל? ואולי לא... מי מאיתנו יכולה לקבוע? ושמעי... האזור שלי הוא אזור שיושבים בו 99.9% יהודים כבר כמעט 80 ומשו שנה אם אני לא טועה.. האם ככה המצב גם בעזה? למה לא נראה לי? על האיזור שלי צריכים לשמור חיילים 24 שעות ביממה? במיוחד וספציפית בשבילי? מממ...לא..אלה אם כן את מחשיבה את השומרים במסעדות והקניונים... אז לאור העובדות הללו אני לא חושבת שיש לך ממש מה להשוות... לדעתי הם היו טיפשים ושאננים מאד..בזמן שהם התיישבו שם זכותך לחשוב אחרת..ואני מכבדת את זה

לכל השמאלנים!

אוקיי...דבר ראשון..יש לי שאלה אליכם השמאלנים: אתם באמת בעד ההתנתקות ואתם מסכימים בכל ליבכם שאותם יישובים יועברו ליידים ערביות??????? או שאתם בעד הההתנתקות רק בגלל שהמתנחלים הם דתיים??? אתם נלחמים בדת!???????!!!!!!!!!!!!!! בושה וחרפה!! תתביישו!! איך אפשר להסכים להחזיר לערבים יישובים שלמים??? איך?? תסבירו לי איך אפשר להסכים??? ואם יפנו את הבית שלכם??? מה הייתם עושים.?? מה?????? תחשבו כבר!!! תתביישו! עוד שנה כולנו אבל כל אחד ממדינת ישראל יבכה על זה....אתם נלחמים מלחמה בדת...בושה...עכשיו תראו שהטרור רק ייגבר...והפעם זה יהיה יותר קרוב לערים הגדולות...כאילו המתנחלים אכלו קש ...הם אלה שהיו צריכים לסבול את האיומים של הערבים את הפיגועים את הפצמרים..הכל!! ואתם יודעים מה? 32% מהערבים לא רוצים שייפנו את השטחים כי אז הם יהיו מובטלים!! המתנחלים העסיקו אותם!! אבל לא...כל היפיי נפש האלה שאומרים שצריך להחזיר ל=ע=ר=ב=י=ם= את השטחים תתביישו..עכשיו גם הציונות הדתית נהרסה...המתנחלים כבר לא מאמינים בדגל..במדינה הארורה שלנו...וכאילו תקלטו למה מתפנים??? למה<????????????????? אפילו הסכם "שלום" אין!!! תתביישו...זה מה שיש לי להגיד לכם...!

ולך הימינית שלנו מה קרה את לא רוצה

להחזיר את השטחים האלה רק בגלל שהם ערבים נכון ? להזכיר לך ערבים הם בני אדם יש את החארות כמו שבכל דת ועם יש גם לנו היהודים "הטהורים" יש את החארות אבל סליחה במצב ש8000 אנשים יושבים בתוך מיליון וחצי ערבים זה פשוט בלתי אפשרי כמויות כספים בלתי הגיוניות נשפכו שמה והשמירה שהם צריכים לקבל?זה הגיוני שכל הצבא יעמוד על הרגלים בשביל להגן על איזה 8000 מתנחלים? שהכסף הזה ילך לדברים חשובים באמת למאבק באלימות לסל התרופות לנכים לזקנים ולא ל8000 אנשים שיושבים על המדינה כמו איזה עלוקה מוצצת דם רק כסף נשפך על המקום הזה נהרגים שמה חיילים אזרחים!מה יש להם לחפש בתוך מיליון וחצי ערבים ?? מה ????????? שום דבר חיובי אין במקום שמה רק דברים רעים זה עשה למדינה שלנו תראי לי דבר טוב אחד שיש במקום הזה אז חלאס עם הדבר הזה את לא מעניין אותך המשפחות אלה העיקר לא לתת את המקום לערבים נכון ? קיצונית מגעילה!!!

גיא מתוק שלי..

כנראה השכל שלך נפל לפח...כאילו אתה לא מבין שאז ייגבר הטרור???????????????????????????? אתה לא מבין שיש סיכוי טוב מאוד שאותם אנשים שיושבים בערים הקרובות ליישובים ייפגעו???? כאילו גאד תתעורר!!! ואחרי שכ"כ הרבה חיילים נהרגו בזמן שנלחמו על היישובים האלה פשוט נחזיר לערבים את הכל??? הם מתו לחינם.?? כן??? תגיד לי!! הם מתו לחינם?????????? ילד טיפש בור ועם הארץ!! תתבייש לך...טיפש! עוד טיפש אחד כמוך ואבדנו! אני לא קיצונית....אני רוצה לשמור על החיים שלנו במדינת ישראל!!! תוכיח לי שעכשיו יהיה שלום!~!!! יש טופס שאומר שעכשיו יהיה שלום???? אין!! אין שומדבר טוב בהחזרת השטחים!!! שום דבר טוב!! אתה נלחם בדת!! עאלק יפה נפש....!! אתה לא באמת רוצה שיחזירו את השטחים לערבים...אתה פשוט שונא דתיים! נקודה....

מה נלחם בדת?????

אני לא מאמינה בדת הזאת שכביכול אומרת שארץ ישראל היא כולל שטחי עזה הדת שלנו היא כולה אוסף של כתובים שאין הוכחות שקרו באמת. אני לא שונאת דתיים יש לי מלא חברים דתיים ואני חולה עליהם. החזרת שטחים הוא הצעד הנכון ביותר במציאות כיום ומי שאומר אחרת פשוט לא מבין המ זה להכנס למקלטים כל שבועיים אז אם כל הכבוד לך טל אז זו שטיפשה ועוצמת עיניים.............

אני שמאלנית....

ואני ממש לא נגד הדת מאיפה החוצפה לקבוע שאני נגד הדת??? אני בעד ההתנתקות מכיוון שהשטחים הללו הם לא שלנו כבשנו אותם במלחמות ומהגיע הזמן שנוותר לעיהן לטובת השכנים שלנו שאולי צעד זה יהיה צעד בדרך לשלום.....

סוף סוך מישהי הגיונית!שחושבת בהגיון

ולא ימנית קיצונית כמוך אתמול קראתי לך מטומטמת אבל אני מצטער שעשיתי את זה ביישתי אפילו את המילה שקראתי לך כככה

למעלה