תתביישו לכם

ליהי או שאני לא מבין או שאת לא...

מבינה, מדובר בילדים מפונים מבתיהם שבגוש קטיף שאותם צריך להעסיק! תכלס המסתננים הם בני נוער ומבוגרים הבני נוער הם בגילך אני לא רואה פה מישהו ששואל את ההורים שלו מה לעשות ומתי לעשות אותו!? שתהיה לכולכם שבת שלום. עומרי

lihi r

New member
אני הבנתי

שאלה שצריכים לעזור להם הם בני הנוער שמפונים ואני מסכימה שצריכים לעזור להם כי קשה להם

trigotrigo

New member
מיידלע

בתור צופיפניק אני יודע שהתנועה שלי מארגנת משהו שכבר אושר על ידי גורמי הביטחון וייצא לפועל ביום שני, אז בבקשה בלי לצעוק "תתביישו לכם" לפני שאתה מברר.

פייגעלע,,,

דבר שני: כל הכבוד לתנועה שלך על ההתארגנות. גם התנועה שלי עובדת עם המפונים הם מממנים את רוב הפעילויות הכיפיות לילדים בניצן וניצנים. דבר שלישי: זה היה כדבר המבטא את ההרגשה כמול הדיבורים וההתבטאויות של האנשים ענגד אותם אנשים שפונו מבתיהם!

irashady

New member
יש פה משהו שאתה לא מבין נכון...

"הדיבורים וההתבטאויות של האנשים נגד אותם אנשים שפונו מבתיהם" אני חושב תשאני יגיד את זה בשם כולם, שההתבטאויות האלה היו על אותם מסתננים שנכנסים ומתבצרים ופוגעים בחיילים, וכל גם נגד מתנחלים שפגעו בחיילים אנחנו מודעים לזה שהרוב בסדר, וגם לנו כואב לראות אותם מפונים מהבית שלהם הכוונה שלי לפחות לא הייתה לאותם אנשים שמפונים משם בכאב גדול ולא פוגעים באף אחד... אלא מבינים את זה וחייבים לקבל...

trigotrigo

New member
פייגעלע אחותך

פשוט שים לב למה שאתה אומר על התארגנויות וזהו. אני לא מאשים, אני רק מסב לתשומת לבך

Lp Fairy

New member
אווו

אני מאוד מאוד אשמח לעזור.. אני מטורפת על ילדים..[=

../images/Emo27.gif../images/Emo41.gifפרטים מעודכנים../images/Emo41.gif../images/Emo37.gif

תודה לכל מי שמוכן להרתם לעזרה למפונים!!! כרגע הם מפוצצים במתנדבים אבל לאט לאט יורד קצב המתנדבים. לכן לקראת אמצע שבוע כהראה שנצא. זה גם יהיה הזדמנות למפגש של הפורום. אני בקשר אם ארגון שנקרא לב אחד והוא מתעסק רק עם ניצן, ניצנים ואשקלון. בבקשה מכל מי שמוכן להתנדף שישלח לי במסר את הטלפון + פלאפון שלו. שיהיה לכולם שבוע קסום. עומרי

אני צריך דחווף שייצרו איתי קשר...

מתנדבים מעל גיל 18 לעבודה בכפר דרום. הפלאפונים שלי: 0506971364 054-8017261 0506971664 04-9802381 יום נעים עומרי

אני עוד לא 18....

מה הסיכוי שאני אוכל לצאת כי אני כפי שאתה יודע מאוד מעוניינת לעזור דבר איתי במסנג'ר

nofar 250

New member
אני לא ממש מבינה למה צריך לעזור להם

כשאמא שלי עברה דירה עם שני ילדים ותינוק מישו עזר לה והעסיק את הילדים שלה..? יאלללה דיי להתייחס אליהם כמו אל קדושים מעונים.. בעיה שלהם שהם בחרו להתיישב בכזה מקום בעייתי ובעיה שלהם שהם חשוב שזה יעזור להם במשו להשאיר הכל לרגע האחרון.. כל מי שעובר דירה צריך לסדר את הבית ולארגן ארגזים ואת ה"צרות" שהזכרת.. אז יש אירגונים שעוזרים למען אנשים שעוברים דירה..? לא נראה לי... מה קשור לחיים שהם מסכנים בגלל שהם עוברים דירה.. שיעברו וסליחה יסתמו את הפה...כי הם עשו לנו כ"כ הרבה צרות שהגיע הזמן שיתחפפו משם ושחיילים יפסיקו לקרוע ת'תחת בגללם.. למה לחיילים שהוקפצו להתנתקות לא צריך לעזור? הם מסכנים תאמין לי.... השגרה שלהם הופרה ולא של המתנחלים האלו.... יאללה שיפסיקו להתבכיין על שטויות באמת... זה פתטי

at22

New member
כשאתה עברת דירה-

עברת מתוך רצון. עברת למקום שאתה רצית לגור בו. עברת בזמן ובתאריך שבהם רצית לעבור. קיבלת כסף עבור הדירה ממנה עברת. הם לא.

at22

New member
נכון.

למרות שה"הרבה" נתון לוויכוח. התכוונתי ש"איציק הגדול" קיבל כסף עבור מכירה/השכרה. לו הייתה הזכות לכך. למפונים לא.

nofar 250

New member
הם קיבלו מספיק כסף....

יאלללה אני לא יכולה לשמוע את ההתבייכנות הזאת יותר... אם לא רצו להגיע למצב כזה הם לא היו צריכים לגור שם מלכתחילה שישאו בתוצאות הם ילדים גדולים!

למעלה