אביגיל ומעריצים נכבדים!!

../images/Emo124.gif אביגיל ומעריצים נכבדים!! ../images/Emo124.gif

אתם חייבים למות!! רואים את התמונה פה בצד
כן כן מZונה ולא אחרת, וזאת לא סתם עוד תמונה שלה בפישוק אלא פלייר למסיבת יומולדת שחברי פורום מדונה בתפוז ומעריציה חוגגים לה! ב 15.8... ואילו אנו חברי פורום מייקל ג'קסון לא עשינו דבר בנידון...כלום...נאדה....אפס....zero....פשוט כלום! לא מפגש...לא ביקור בבית חולים....לא מסיבה פשוט כלום! קודם כל בניגוד לכל מיני פה, אני אישית חושבת שזו בושה וכלימה שלא חגגנו את 13 ליוני! אבל לא לחגוג את היומולדת???? פשוט בושה וגועל נפש! כל פורום מסריח אפילו של בריטני יחגגו את היומולדת של מושא הערצתם, ואנחנו לא תכננו כלום! זה כל כך מכעיס ומעצבן! לא שאני כזה מתה לקטע של המסיבה גם ככה 99% מהפורום שונא אותי ולבטח ישחיר אותי אונליין כשיתקל בי... אבל זה עצם העיקרון שאנחנו חוגגים למייקל, נפגשים ביחד מעריצים שלו, שומעים מוזיקה שלו- וכן אנחנו יכולים לעשות את כל הדברים האלה גם בבית... אבל הקטע הוא שלא פלא שאנשים חושבים היום שמדונה יותא מגניבה כי המעריצים שלה חוגגים בפומבי כל נאד שהיא תוקעת, ואנחנו מסיבת יומולדת האחרונה לפני שמייקל סוגר יובל- לא עושים כלום! זה לא חייב להיות משו בומבסטי אבל לפחות משו... המעריצים שלה עוד מפיצים את הפליירים ברחבי האינטרנט שגם הרבה אנשים אחרים יגיעו- עכשיו תחשבו איזה נחמד זה יכול להיות שאנשים שלא נמצאים במועדון יגיעו כי הם אוהבים את המוזיקה של מייקל... לא יודעת פשוט מגעיל בעיני לא לחגוג לו יומולדת כאשר כל פורום בעולם שמכבד את עצמו חוגג לו. אני מוכנה לעזור בארגון במה שאני אוכל אבל שאנשים פה יתחילו לקחת יוזמה אוטוטו אוגוסט! זמן מצויין לכל אלה שגם לומדים יש חופש... בזמן שמעריצי מדונה סגרו מקום וDJ...אנחנו אפילו לא התחלנו לתכנן. לתשומת ליבכם.

abigaillovesmj

New member
תודה רבה על האיחולים ../images/Emo4.gif

בכל מקרה, אם נתעלם מהם לרגע (למרות שהייתה דרך הרבה יותר יפה להגיד את מה שרצית להגיד במקום לאחל לכולנו מוות קרוב...) אני מאוד בעד לארגן משהו.. בימים האחרונים התחלתי לחשוב על לנסות לארגן מפגש (צדקה או לא צדקה).. מה שמבאס אותי הוא שבפעם האחרונה שניסיתי לארגן משהו (לכבוד הזיכוי) לא הייתה היענות (בלשון המעטה) ולכן לא ניתן היה לארגן מפגש ב- G SPOT. מאוד הייתי רוצה לעשות משהו אבל אנשים צריכים לרצות לבוא אליו. אם יש לך או לכל אחד מחברי הפורום הצעות למפגש אתם מוזמנים להעלות אותן
לי יש רעיון למפגש רגיל ואם תהייה היענות אז אפשר לקיים אותו או רעיון אחר בנוסף למפגש צדקה (כלומר באותו הערב או משהו כזה). בכל מקרה הרעיון שלי היה להשכיר את אחד מאולמות ההקרנה שנמצאים מעל החנות האוזן השלישית- יש להם שם אולמות קולנוע ואפשר להקרין מה שרוצים. אז חשבתי שהיה נחמד לראות ביחד הופעה של מייקל או כל דבר אחר שקשור למייקל ותרצו. אפשר גם לסדר פופקרון ושתייה או אפילו קייטרינג יותר ברמה- הכל תלוי בכמה אנשים ירצו לבוא וכמה כסף נוכל לאסוף.. זה הרעיון שלי.. אתם מוזמנים להגיד מה אתם חושבים ולהוסיף רעיונות משלכם.. אם תהיה היענות למשהו אשמח לנסות לארגן אותו

אני בעד מסיבה!!

לא חייב בG ספוט המקום לא כזה עקרוני או משנה.... אבל שמעריצים יבואו והמון מוזיקה ושירים של מייקל- יכול להיות מהמם! (לפחות אני הייתי במסיבת הזיכוי הראשונה והיה אחלה) אם נעשה אירוע נראה לי תהיה יותר הענות מאשר סתם מפגש איפשהו שאליו יגיעו בלחץ 5 אנשים.

אממ..משעמם מיפגש רגיל..סתם לראות הופעה..

אני יכול לעשות את זה בבית.. עדיף איזו מסיבה..מוזיקה וריקודים.. תנסי להעלות את עניין גי ספוט שוב..

VAMPhantom

New member
אמממ, מדעתכם על...

השתלטות מועדון MJ ישראל על "סלכלום ווליום כנרת" בסוף אוגוסט?!;) (אחלה מיקום ואירוע בדיוק בתאריך בנוסף)

מר. ערפד

אנחנו דנים על הנושא ברצינות, ומנסים באמת לתכנן משהו, אז אם אין לך הצעה פשוט אל תגיב! אני חושבת שנוכל להמשיך לשרוד גם ללא הבדיחות השנונות שלך. תודה.

pulpula

New member
מה הקשר אבל?

אני לא רואה קשר בין 2 האירועים, לדעתי אירוע כזה יכול להיות מפגש למעריצי מייקל שרוצים סתם ככה לבלות ונפגשים שם.. + אני חשה שאתה רוצה ללכת לאירוע הזה במקרה?

מה איתך משיחית כוסית שלי?

יש לך רעיון\הצעה...? אתה טובה בלהזיז עניינים פה אולי נתחיל ליזום כבר משהו?

VAMPhantom

New member
בכל מקרה, אם כבר...

מי שטוען ש"כנראה" אין התעניינות ביומולדת של מייקל, סתם לזכר הימים ההם... לא אני זה ששבר ת'מסורת הקבועה!

pulpula

New member
אני ממש לא טענתי שאתה שברת, אתה הגעת גם

למפגשים בירח! הכוונה שלי כמובן הייתה לאנשים אחרים.

VAMPhantom

New member
אז מראש...

היה צריך להפנות בכלל ת'הערה הראשונית שלך לא ישירות אלי. אחרי הכל, לא היה מזיק גם איזה מפגש כייפי כמו פעם... ואכן כן, מודה! וגאה בכך, שהגעתי למפגשים אפילו בירח ומעבר לו, ללא צורך לקבל תמורה מעבר לכייף להיות עם האנשים והחברה שלהם ביחד בצוותא על תהרת המשותף הגדול בינינו: מייקל ג'קסון הפנומן האחד והיחיד!

pulpula

New member
אני בכלל התכוונתי שאם כבר עושים מפגש

אז אין קשר בין זה לבין להתביית על הכנרת והאירוע שיש שם. זה לא קשור.. זה יכול להיות נחמד לחברים שרוצים להיפגש לבד.

VAMPhantom

New member
בקיצר, לא אהבתן ת'רעיון...

או שמה זה רחוק מדייי לכמה וכמה?!;) (יותר רחוק מחו"ל/אילת)

למעלה