אביגיל ומעריצים נכבדים!!

צבי, שרונה צודקת הרעיון לא קשור

זה יכול להיות לחברים מהמועדון שרוצים להיפגש ללא קשר למייקל. אבל בכנרת סלקום כבר עושה את הארוע שלהם עם התכנית המיוחדת שלהם וההופעות שלהם. אם כבר חוגגים מסיבת יומולדת היא צריכה להיות מייקלית. אני חושבת שמסיבה היא הרעיון הכי טוב, אבל כמו ששרונה כבר אמרה אי אפשר להכריח אנשים לבוא לשמוע שירים של מייקל, וכמו שאתה אמרת, מעניין לאן נעלמה "ההתעניינות" של לפחות 20 מחברי המועדון...האם ההתעניינות עזבה ברגע "שהאטרקציה של המועדון" עזבה...? התשובה לכך תהיה בהענות לשרשור הזה...למרות שכבר עכשיו אפשר לנחש...

VAMPhantom

New member
אני אופטימי עדיין!;)

עדיין לא מספיד ת'רעיון הכללי... כפי שנהוג לומר: שומדבר לא תם ונגמר, כל עוד השמנה ממשיכה בזימרה!
(אוףףף, תמיד באנגלית זה נשמע הרבה יותר טוב) כמה מפתיע: כרגע: BRAND NEW DAY! כמה מתאים לשירשור!;)

pulpula

New member
אני אישית לא אסע לכנרת בשביל מפגש

זה אבסורד לחלוטין. מצטערת. וכן, אני יודעת שאתה עושה מאמצים גדולים להגיע למפגשים מהצפון, אבל אי אפשר לצפות שאנשים שעוד כמות של אנשים תסכים לזה..

נכון גם ככה ההענות היא לא היסטרית

אז אם כבר יש, צריך לעשות במקום שהוא נוח ונגיש לכולם, שיש תחבורה ציבורית מכל מקום כמו ת"א למשל שיש קווים ורכבת ומוניות מכל הארץ לכל חלק בת"א. אני חושבת שמסיבה זה הרעיון הכי טוב, כי בהתרמות לא כולם ששים לבוא- לא לשאול אותי למה זאת עובדה. לעומת מסיבה שיש מוזיקה וכייף יש מצב שיהיו יותר אנשים שיגיעו. למרות שבתאכלס לדעתי ביקור בבי"ח יותר מתאים לחגוג את היומולדת של מייקל כי אנחנו לא פורום מדונה- מייקל מייצג משהו עמוק יותר מלהזיז את פי הטבעת על רחבת ריקודים. אבל זה מה יש...הכי אידיאלי כמובן לשלב בין שניהם כמו שהיה בשנים קודמות, אבל זה כבר נראה לי יותר מידי לצפות מהמועדון הזה...

אני מתחילה לחשוב שבכלל לא...

מעניין פה את האנשים ממייקל! נא לא למחוק את ההודעה כי אני אנסח אותה בצורה יפה. אני חושבת שאז בתקופה שסליחה אם זה פוגע במישהו, אבל בתקופה שרואי היה במועדון- המועדון פרח, כולם היו באים הן למפגשי חגים והן למפגשי צדקה והן למסיבות זיכוי ומשקיעים במסיבות היומולדת! פתאום...מאז שעזב כביכול, אנשים פה בכלל לא מעניין אותם, לא מתייחסים להודעות לארגון מסיבה, ואלו שכן יש הענות של אולי 3 וחצי אנשים בלחץ, כאילו מה כל האנשים שהיו באים אז היו באים בגלל רואי?!? ולא שאני באה לזלזל בהערצה של אנשים פה, אבל וואלה זה מה שמשתקף מההתנהגות הזאת, שכשרואי היה חלק מהמועדון כולם היו ששים להגיע לכל מפגש אכילת סופגניות בחנוכה, ואילו עכשיו למפגש יומולדת אין הענות, אני מתחילה לפקפק בו במניעים האמיתיים של אנשים שהגיעו למפגשים, ואני שואלת את זה בשיא הרצינות: הגעתם בגלל רואי או באתם בשביל מייקל? נראה לי שעצם העובדה שאין הענות עונה לי כבר על השאלה....פשוט חבל אין לי מילים אחרות. אנשים שחלק ממועדון המעריצים של מייקל אבל כנראה שבשורה התחתונה הוא לא כזה מעניין אותם....

pulpula

New member
גברת מושחרת, עמיתתי לשחור

תשמעי ותשמעי טוב, התסכול הזה או הייאוש שאת חשה כלפי מעריצים בארץ, או בכלל - לא חדש לי. אני מכירה את זה טוב מאוד. לא פעם ניסיתי להרים פרוייקטים גם בתקופת החתול השחור וגם בתקופה שאחריו, לא פעם ביקשתי\עוד שנייה התחננתי למעריצים שיעזרו לי לעשות ספרון מכתבים למייקל, כאילו הלו? גם מביאים לו את זה ליד וגם צריך לבקש? ואת כל זה כדי שייראה שיש פה אהבה כלפיו בארץ, אבל כלום. עד ש... יצאה לי כבר הנשמה. אז אני שואלת את עצמי האם עלי לצעוד בחום עם שקיות, לאסוף כספים בתחנונים, לסדר את הצעצועים שקנינו ולהסיע אותם ליעדן כדי שבסוף זה גם לא יעניין אף אחד? אני אומרת ENOUGH IS ENOUGH את לא יכולה להכריח אנשים שמייקל נמצא בקניון ליד לבוא לשם, ובטח שלא לבוא לשמוע מוסיקה של מייקל - כי זה כנראה לא מעניין פה הרבה.. אני לא יודעת מה זה היה קודם לכן, מועדון מייקל ג'קסון או מועדון סגידה לחתול השחור, טפו. לדעתי האחרון מנצח. אז תעשי אחד ועוד אחד ותביני שהתסכול שלך ממש לחינם כי יש פה אולי בקושי 10-12 אנשים שאפשר לדבר איתם על מפגש רציני\מסיבה. כ"א יעשה את החישוב שלו אם הוא ברשימה הזאת או לא. אני את שלי עשיתי.

בכל אופן את מעולה בתכנון דברים אז אם

כן תהיה הענות, אני אשמח לעזור.... למרות שהמצב לא מזהיר פנים כרגע

pulpula

New member
אני לא חושבת שאני אארגן עוד משהו

אי פעם, למרות שאני מוכנה לעזור, אבל ממש לא לארגן מעצמי. וגם בקשר לרעיון של אביגיל - אני חושבת שהוא די טוב, אבל החסרון הוא שצריך להתחייב לכמות מסויימת של אנשים שתגיע על מנת לסגור אעם האולם אחרת היא תצטרך לשלם מכספה, ואני אישית לא ממליצה היות ושום חתול לא יהיה נוכח, לא נראה לי שאפשר להבטיח שאנשים יבואו. מה שלא מובן פה לחלק מהאנשים זה כל ההשקעה שצריך להכניס כדי להרים מפגש, ובמצב נוכחי היום אני לא מוכנה להשקיע את כל זה כדי שיעשו לי אצבע משולשת לפרצוף.

VAMPhantom

New member
זה לא ענין של חוסר-ענין, אלא...

צריך לשאול...(כמה אנשים ספציפית כאן) מהקרה ומה גרם להעלמות של יותר מ-20איש שכתבו קבוע כאן... לכאן נעלמה "ההתעניינות"

midnightcat

New member
יש בזה משהו. מצד שני,

חלק גדול מכל מועדון מעריצים זה המעריצים המזדמנים, לא השרופים. וכבר מזמן הם היו נרתעים מהיחס הצונן שהם קיבלו פה. עכשיו זה הלך והחמיר, ויש אפילו פנאטים שבורחים מפה כי הם כבר לא נחשבים מספיק פנאטים או ווטאבר. אני חושבת שאם האווירה בפורום הייתה יותר ידידותית, הייתה גם יותר היענות ליוזמות של מפגשים.

*מרימה גבה של מסנג'ר* חתלתולת חצות../images/Emo54.gif יקרה

"חלק גדול מכל מועדון מעריצים זה המעריצים המזדמנים, לא השרופים" נכון וגם לא צריך אותם אפשר בלעדיהם, מי שלא באמת מעריץ עדיף שלא יכתוב פה בכלל
מה עדיף שטרולים למיניהם *אהם* יכנסו לפה וישחירו את מייקל כי הוא עדיין לא הוציא אלבום או וואטאבר.... "כבר מזמן הם היו נרתעים מהיחס הצונן שהם קיבלו פה" יופי סלאמת' שגם לא יחזרו! "עכשיו זה הלך והחמיר, ויש אפילו פנאטים שבורחים מפה כי הם כבר לא נחשבים מספיק פנאטים או ווטאבר" סליחה? אם זאת הייתה עקיצה למיכאלים המשיחיים, וגם אם תכחישי זה ברור שזאת אכן הייתה. אז תני לי לידע אותך במשהו- "הפנאטים" לכאורה היו מעריצים בפקק של קולה "קריסטל". הם כנראה לא כל כך אהבו את מייקל וחיפשו סיבה להצדיק את עזיבתם, מכשלא מצאו אחת הטילו את האשמה על אחרים. שלא לדבר בכלל על מעריץ מאודדד גדול של מייקל שפגש אותו לא פעם והיה פה בפורום והפסיק לכתוב בגלל שאנשים פה שמעריצים בדיוק חודש וחצי השחירו אותו! אני לא עושה אפלייה אבל אם עליי להזדהות עם אנשים שמעריצים את מייקל שנים כמוני או מעריצים שהתחילו להעריץ מאז שהם ראו אותו עטור חליפת פיקאצ'ו ביפן- אז זה דיי ברור במי אבחר. והפורום הזה האטיץ' מעריץ ותיק לעומת כמה חדשים שמייקל מעניין להם את הקצה של הקצה של הקצה של הקצה של הפיסורה. אני בכל אופן נחסמתי מהפורום הזה לא פעם....(אחרי הפעם השלישית הפסקתי לספור חח) וחזרתי כי יש פה (מעט) אנשים שאני מאוד אוהבת וזו הצורה שלי להפגין את האהבה שלי למייקל שאני חברה בפורום רשמי שלו בישראל! אז תסלחי לי שאותם "פנאטים" לא יספרו סיפורים כי אם אני לא עזבתי אחרי שנחסמתי- והם עזבו מיוזמתם אז הם יכולים למכור את הסיפורים שלהם לרוג'ר פרידמן. פטוץ'. ולטיהור האווירה פינוקיו משיחי

עם גישה כזו

למה את מצפה? את יודעת מה הבעיה כאן? שאם אתה לא מעריץ 'פאנטי' של מייקל אז אתה פסול כאן. אני חושבת שיש כל מיני דרגות לאהבה של מוסיקה וסלב. צריך להיות כאן מקום לכל אדם שאוהב לשמוע מייקל ג'קסון, בלי הכללות וציפיות אחרות שהן מיותרות וטיפשיות. מה שמרתיע אנשים מהפורום זו הצורה השיפוטית ההזויה שנמצאת כאן. מה הבעיה במעריצים שהם לא שרופים? מה רע שיכתבו כאן אנשים שיש להם רק דיסק אחד של מייקל והחדר שלהם לא מוצף בפוסטרים? מה, מה כל כך פסול בזה? את שופטת אנשים לפי צורת הערצתם למייקל (אני עדיין לא מצליחה להבין מדוע) ומצד שני מצפה שכולם יענו לבקשות ולציפיות שלך, אבל את בכלל לא מקבלת את השונים ממך. תסלחי לי, אבל הגישה שלך פשוט גועלית, ובגלל דברים כאלו אני אישית מעדיפה לא לכתוב כאן. בעבר הייתי נכנסת לפורום לפחות חמש פעמים ביום, היום אני נכנסת בקושי פעם בשבוע, ולמה? כי לא נעים לקרוא ולכתוב כאן. והערצה שלי למייקל? נשארה גם בלי קשר לקהילה הזו. אני חולה עליו, שומעת אותו ונהנית מדי יום מהמוסיקה. והאי כתיבה שלי כאן לא הופכת אותי לפחות מאף אחד אחר כאן. אבל ככה אתם חושבים פה, וחבל.

aMJel

New member
2 דברים:

1- מייקל ג'קסון זה לא עוד סלב וזו הבעיה שאנשים פה א מבינים את זה. 2- אין בעיה עם מעריצים ששרופים ולא משיחיים. רק שלא יבואו ויגידו שהם פנאטים (בגלידה מקדונלדס1.90) וישחירו אותנו ויבקרו אותנו!

מייקל ג'קסון

הוא בדיוק עוד סלב, רק שהוא יותר גדול ויותר משפיע. מה רע בלקרוא לו סלב? נראה לי שמי שמבקר כאן מעריצים זה המעריצים הפאנטים, לפי מה שאני קראתי כאן בכל אופן. אולי יש גם מקרים לכיוון השני, אבל ההדועה של ג'אן [?] היא בדיוק אחת מהסוג הפאנטי, ואני בשוק ממך יוסי שאתה לא רואה את זה ועוד כותב כאן משהו סותר לחלוטין.

aMJel

New member
אז ככה:

לכנות את מייקל (פאקינג גאד) ג'קסון "סלב" זהו חטא שאין עליו כפרה, הרי בר רפאלי היא סלב, מייקל לואיס הוא סלב, נינט ויודה הם סלבס או "עוד סלבס" תוצרת חוץ - קלי קלארקסון, פאריז הילטון. אז אני לא חושב שמייקל ג'קסון משתייך לאותה קטגוריה בועד שהוא רק יותר משפיע כאילו... מה נסגר? ! ?! ?!?!!!? ?!?!? !? ?!??!! ! !? ! !!!! !!?!?!?!?!??! !?! !! המעריצים הפנאטיים לשעבר שזה אני, ג'ן ושרונה כבר לא פנאטיים, אנחנו מעבר לכך, וכן אנחנו נשמיך לבקר מעריצים שמבקרים את דרך האמונה שלנו ואת דרך האהבה שלנו למיכאל יוסף בן יעקב, זכותינו לסגוד לו, להקריב לו קרבנות ולזבוח ואף להקים כת ולהפיץ אותה. אף מעריץ שמכנה את עצמו "פנאט" בקרמבו וניל מעוך לא יעיז לבקר אותנו על הדרך שלנו. אני בטוח שלא היית רוצה לקבל ביקורת על עצם אמונתך בביאת המשיח או בתחיית המתים או אם למשל היית מקבלת הערות לגבי המוצא שלך או לגבי כל קבוצה שאת משתייכת אליה או WHATEVER! את כנראה לא מעודכנת, אני הייתי פנאט כבר אמ.... מלפני מליון שנה.

VAMPhantom

New member
מעבר לפנאט?! ../images/Emo6.gif

מה שנותר זה רק: אובססיה פסיכדלית, סורי מראש, אך זה כך! כל הפרופורציה בהערצת האיש והאגדה והנשמה וכו' עברה חלפה לכם, חבל על העיוורון (יאללה, היכן ה-DC שלי, אה?!;)

למעלה