אביגיל ומעריצים נכבדים!!

VAMPhantom

New member
יאייי! איזה כבוד! מקום שלישי... ../images/Emo3.gif

אבל לפחות... גם להעתיק נכון ת'כינוי לא יכולת?! גם בזה אתה צריך לפשל בסוף?!

aMJel

New member
WOW ../images/Emo70.gif

אתה הבנה... לא מקום שלישי, אין פה דירוג, פיקח. ואתה יודע ה M וה N שכנות במקלדת, חכם. ובעניין הפישולים, אני בדר"כ לא מפשל, אני מוצלח, לא כמוך. עטושששששששששש!!

aMJel

New member
יופי שהמקלדת שלי חדשה ובכלל לא מקרטעת

אבל לא נורא שבוע הבא מחשב חדש ומפלצתי + מסך 19" רחב. טפו טפו חמסה חמסה.

VAMPhantom

New member
חחחחח יפה לך, תתחדש!../images/Emo45.gif

אשמח סתם כך לשמוע: תכולה של המחשב החדש, מתוך סקרנות... ובטח זוכר, אם יש בעיה... who do u call?! GHOSTBUSTERS;)

aMJel

New member
HEE HEE

** מארז usb קדמי, ספק 500Watt ** לוח intel coconut creek ** מעבד Intel e4300 ** זיכרון 2gb ddr2 667 ** דיסק קשיח 250gb sat a2 wd ** צורב dvd nec ** סט מקלדת ועכבר Logitech ** מסך lcd aoc 19" wide ** סט רמקולים creative סה"כ 3700 ש"ח

VAMPhantom

New member
כל הכבד על המחשב!../images/Emo45.gif +

אך אחרי כל התכולה המפצצת הזו, למה דווקא נבחר צורב NEC ומסך של AOC?! (שיש בשוק דברים הרבה יותר חזקים מהם!;) אך בכללי, תתחדש, מחשב פצצתי!
(יחסית למחיר)

מה הקשר?

באמת, תסביר לי, מה הקשר? מייקל ג'קסון הוא זמר גדול ומפורסם ולכן הוא סלב. מה פתאום המילה 'סלב' נהפכה אצלך למילה 'נחותה' ולא מכבדת? לא מבינה מה רע בה כל כך. אתה יכול להקריב קורבנות למיכאל יוסף בן יעקב עד כמה שיחפוץ לך, מעבר לכך, לא זכור לי שביקרתי את כת המשייחים שלכם, תעשה בה עם חבריך כרצונך, זה לא מזיז לי. אתה עונה לי בתגובות שהן פשוט לא קשורות אפילו בקצת למה שאני כותבת. תהיה בריא.

aMJel

New member
לא... נראה לי שאת לא כל כך מבינה מה הולך פה

ואני לא מתכוון לנסות לשכנע, הסברתי פעם אחת, לא הלך, לא נורא.

נראה לי

שאתה מקובע, בלי מטרה זדונית ומרושעת שלי כדי לפגוע. אין כאן מה להבין. אני לא מדברת על הכת או וואטאבר, אלא על האווירה בפורום, אבל זה כנראה בילתי אפשר לשוחח כאן על הנושא הזה, כי אתם לא אובייקטיבים בשיט.

VAMPhantom

New member
בקיצר,חבר'ה!../images/Emo124.gifהכותבים והצופים בנו../images/Emo124.gif

להזיז עניינים, לא יזיק לחדש מסורות מפעם... (תקפצו לכאן ותעניקו רעיונות)

midnightcat

New member
אני מוכנה לארגן מפגש בית חולים

לדעתי, חבל לשבור את המסורת ולא ללכת לבי"ח ביום ההולדת. אמנם במפגש יום ההולדת הקודם היו 8 אנשים (אם כי הוא ממש הצליח- תודות לאורטל
) :/.. אבל במפגש פורים, למשל- וזה כולה מפגש פורים- היו איזה 20, אז יש תקווה. אפשר לעשות גם יום בית חולים, ויום ג'י ספוט. יש לי את הטלפונים, אז בבקשה לפנות אליי מי שמעוניין. נשמרו אצלי גם צעצועים שנקנו בפעם הקודמת.

אני רוצה מפגש- אבל אם מתכננים להגיע

כמו פעם קודמת 3 וחצי אנשים אז מה הפואנטה? כמו שאמרתי לשרונה וצבי: כבר עדיף לי לשבת בבית עם you are not alone מתנגן ברקע ולשיר יומולדת שמח. אטוץ'.

abigaillovesmj

New member
גם אני מאוד רוצה מפגש

אבל מה שממש מתסכל זה שכפי שאתם רואים אפילו לשרשור הזה אנשים לא כל כך מגיבים
זה נראה שאנשים מעדיפים מסיבה על פני מפגש בית חולים או משהו כזה.. ולמרות שהייתי מאוד רוצה לעשות את שניהם לדעתי לא תהייה היענות.. בקושי יש היענות עכשיו למפגש אחד אז עוד לשניים... חשבתי כל הלילה אתמול איך אפשר לארגן מסיבה בסדר גודל קטן, שנוכל אשכרה לממן. התקשרתי הבוקר למועדון קטן שחשבתי עליו- הליזרד (lizard) בת"א, אני זוכרת שחברים שלי מהעבודה הקודמת תמיד היו חוגגים שם יום הולדת.. הוא קטן יותר מה- G SPOT אז קיוויתי שהוא יעלה פחות. אבל לא.. לשכור את המועדון לערב עולה 4,000 שקל- אין מצב שנוכל לארגן כזה סכום. יש להם אפשרות אחרת והיא שאם אפשר לארגן מעל חמישים אנשים אז כל אחד משלם בכניסה 50 שקל ואז המסיבה מממנת את עצמה, אבל שוב... אם כבר יש חמישים אנשים עדיף G SPOT כי זה יוצא לנו יותר זול. אבל זה לא נראה שיהיו חמישים אנשים... אני כולי מקווה לשלושים אבל גם זה לא בטוח..
במצבנו הנוכחי הייתי שמחה אפילו על האפשרות להשכיר איזשהו אולם ולעשות שם מסיבה.. ביום ראשון אני אברר על האופציה הזאת. אם למישהו יש רעיונות למועדונים קטנים נוספים אז בבקשה שיכתוב פה או שישלח מסר וננסה להרים משהו. אם כל הרצון הטוב בינתיים זה נראה שאנחנו רק איזה 10-15 אנשים שיבואו
וזה ממש מעציב אותי כי האמת שכשבאתי לארגן את המסיבה של G SPOT הייתי בטוחה שממש יהיה קל להביא לפחות 50 איש (כמו בפעמים הקודמות) מאוד הופתעתי כשראיתי שזה ממש לא המצב.. חשבתי על הקטע של הקולנוע מכיוון שזה בנוי מראש לקצת יותר אנשים (האולם מכיל רק 35 מקומות ולא נראה לי שנהייה יותר). אני אשמח לשמוע הצעות

את רואה למה איחלתי מוות בהודעה הראשית?

כמו שאמרתי כבר לחלק מפה...המועדון של מייקל בסומליה יותר פעיל. בלונדון מרימים מופעי ענק מזמינים אמנים וחקיינים ואת NAVI... אצלנו עוד עושים דעווינים ופוזות על מועדון מושחר בשכונת פלורנטין
איכססססססס עכשיו לגבי הצעות...אם יבואו מעט אנשים אולי אפשר לעשות מפגש בבית של מישהו- למי שיוכל... כי אם אין הרבה אנשים ומשהו יוכל לנדב את הבית שלו זה גם משו... אם בכל זאת מועדון אז לא מחייב מועדון קטן- אולי יש אפשרות שנבוא אנחנו אבל שלא נבקש מההנהלה שהמועדון יהיה סגור ואז אנשים אחרים שלא קשורים גם יוכלו להכנס...נכון זה לא משהו אבל זאת הצעה שככה נוכל לממן את הכניסה בלי שמליון אנשים יהיו חייבים להגיע.... או שבכלל אפשר לצאת מהקטע של המועדון ולשכור מקום כלשהו לא משנה איזה...אנחנו יכולים לדאוג לבד לשתייה ואולי קצת כיבוד ולהביא דיסקים ומוזיקה של מייקל ולערוך מסיבה משלנו.... אין לי עוד רעיונות בינתיים...מה שכן אני רוצה לחגוג למייקל את היומולדת עם או בלי מועדון אז מי שירצה להצטרף בכייף מי שלא אטוץ'- מיצידי לחגוג לו כמו ששרונה חגגה לפרינס ניפחה בלון והוא התפוצץ לה בעין
חח עעעטוץ'.

DANGEROUS GIRL

New member
אני בספק אם אנשים נכנסים לפה בכלל...

ומפה הסיבה למה לא מגיבים... ואני חושבת שאם הרעיון הוא מסיבה אז כדאי גם לפרסם את העניין בפורומים נוספים כדי לנסות להבטיח לפחות 50 איש אחרת באמת יגיעו 15 איש בלחחחחחחחחחץץץץץ! בואו נודה במצב... המועדון התפרק... וזה היה גם לפני עזיבת רואי (לג'יין).. אבל לא משנה...

*ג'ן...

ואני לא היחידה שחושבת ככה לגבי רואי ואת יכולה לראות את זה לפי התגובות של עוד אנשים פה. אבל זה לא העניין. הרעיון שלך יכול להיות טוב, לפרסם אולי בפורומים אחרים שעוד אנשים שאוהבים את מייקל או את המוזיקה שלו יגיעו. או שאם באמת יש מעריצים שלא נכנסים לפורום אולי אפשר ליצור איתם קשר טלפוני?

DANGEROUS GIRL

New member
סורי על שינוי השם..

וכן אולי אנשים ראו ברואי כגוף המאחד בין כל המעריצים.. אחרי הכל הוא זה שדאג לכל המפגשים עד לא מזמן ולמשך תקופה ממשוכת... אבל אני לא יודעת עד כמה שמת לב או לא אבל המועדון היקר שלנו החל להתפרק עוד לפני עזיבתו של רואי וישנם מעריצים רבים שהפסיקו להגיע למפגשים מסיבות כאלה ואחרות,לפני העזיבה של רואי... וקשר טלפוני תמיד אפשר ליצור... תקנו אותי אם אני טועה אבל אמור להיות ל"מנהלי המועדון" טלפונים של המעריצים לא? אני זוכרת לפני שנים שכתבתי כתובת,טלפונים.. אני טועה במשו?:X אולי אפשר "לגייס" מעריצים למסיבה חחח

למעלה