אורטל ולהיא היום ב4 בצאט

sexyleydi

New member
למה ביחד?

לדעתי לאורטל מגיע וידיאו צ'אט לחוד ולליהי לחוד

poseidon111

Active member
את מכירה מישהו שהיה מגיע לצ'אט של ליהי?

בגלל זה הם ביחד.

puma141

New member
זה לא הוגן. אי אפשר להשוות את ליהי

והאנשים שבחרו בה, לאורטל. עשו עוול לאורטל-בלי צל של ספק. עוול גדול.עם כל אהבתי לקרן, ושמחתי שהיא זכתה, הרגשתי תחושת החמצה גדולה בקטע של אורטל.בכל מקום שהייתי, ועם שדיברתי על הנושא-אורטל לקחה בענק.

צרצרה1

New member
לפי תוצאות הגמר שפורסמו כאן, אורטל כיחידה

לקחה בגדול ובמרחק רק כל אחד מהמועמדים האחרים, זאת במידה ותחלקי לשניים את התוצאות של הזוגות.

puma141

New member
נכון. לא חשבתי על זה.אבל מעניין שאיתן ודניאל

שהם שניים-לא הגיעו לדעתי אחרי אורטל בהרבה לפי הסקרים. מה שלא יהיה, אורטל הייתה שם גבוה למעלה, שוב-לדעתי יותר מאיתן ודניאל, והם לא אמרו מקום שני-כי זו הייתה אורטל והם לא רצו לפגוע באיתן. אז למה לא נותנים לה את הכבודה הראוי לה?! בהתחשב בעובדה שהיא גבוה גבוה למעלה-והיא לבד!לא בזוג.

צרצרה1

New member
בטח, לאורטל היו שישים וכמה אלף

ולזוג המנצח תשעים וכמה אלף. אז יוצא לכל אחד מהם רק איזה ארבעים וכמה אלף. תחשבי איזה הישג זה לאורטל, כי לגב שכבר מוכר, יש הרבה מעריצות בחוץ, בגלל הישרדות

goodpink

New member
מטערת בשביל אורטל אבל לא הולכת לתת HITS

לליהי. לא ללהיות בתקשורת זה מה שליהי צריכה לקבל.

goodpink

New member
תרצה בת 37? ברצינות נראית מדהים

לדעתי היא יפה גם אם לא הטעם של כל אחד אבל לא להאמין שהיא בת 37 זה פשוט לא נראה הגיוני.

andy181

New member
תרצה הייתה בת 26 כשהיא שנכנסה אולי

היא עכשיו 27 אבל מש בטוח זה שהיא לא בת 37 :)

goodpink

New member
עכשיו אני רואה את הפרק 1 כי לא ראיתי אותו

והמנחים אומרו שהיא בת 37

goodpink

New member
לא ראיתי את הפרומו של הבנות כולם והתגובה חחחח

מצחיק לראות את זה שיודעים איך דברים התפתחו. לא ראיתי את כולם אבל גם מהתגובות איתן הכי התלהב מעדי ודניאל

andy181

New member
בת.ז שלה באתר וואלה רשום שהיא בת 26

אם היא בת 36 אז שאפו לה..

goodpink

New member
מי הולך לראות את 3? נראה טוב של אסי עזר

ממה שראיתי את הפרומו הכירות שעשו עם הבנות נראה תוכנית נחמדה הביאו להם בנים שיכולים להיות מעניין ומצחיק וגם הבנות יש בהן משהו אם לא הכי יפות בעולם הם בנות אמיתיות.

רינתי77

Active member
באמת..לא נמאס לכם להיתעסק עם התכנית המטומטמת

הזאת? אני בטוחה שיש לכם לומר דברים יותר מעניינים ! אז למה שלא תגחדו, למשל, מה הייתם מאחלים לעצמכם לשנה החדשה? ברצינות!

puma141

New member
רינתי לי לא נמאס=עדיין-ברשותך כמובן!ויש כנראה

עוד כמה שלא נמאס להם. בואי נכבד כל אחד-ומה שבא לו לדבר עליו. כי סך הכל להזכיר לך שהפורום הזה נקרא- פורום הדור הבא 24/7? אבל אם את מתעניינת-אני מאחלת לעצמי לשנה החדשה המון שקט נפשי, המון צדק שצף, שלאנשים יהיה טוב יותר בחיים שלהם,ומלא מתוק! מלא רגעים נוטפים דבש. מאחלת לך אותו דבר!

למעלה