אורטל ולהיא היום ב4 בצאט

goodpink

New member
חוץ מהפקה חובבנית איבדו אמון הצופים למה

שמישהו ישקיע או התעניין בתוכנית כזו שלקהל אין בכלל השפעה והכל מתוכנן על פי הפייבורטיים של ההפקה. בנוסף רואים את החובבנות של ההפקה של הבאים העורכים וכו לא שווה בכלל שלא נדבר על הערוץ הרציף שבו אין בכלל טעם כאשר מצנזרים הכל ולא מראים חלקים מאוד חשובים. למה שמישהו ישלם בשביל לקבל כלום. לי נראתה חמודה הבת של אהרוני. למרות שזה בכלל לא משנה עם תוכנית כזו מכורה

רינתי77

Active member
כי אנחנו חיים בזמנים בהם כשרון אמיתי לא שווה

כמו סיפור "אהבה" סאדו מזוכיסטי...

anonimit75

New member
תיקון

שכירות במגדלי יוקרה בת"א של דירות 2 חדרים (65 מטר כפי שתאר גב ) נעה בין 5800 ל-9000 שקלים לכל היותר..לא להגזים... הממצוע הוא בסביבות ה- 6500 (חיפשתי לא מזמן דירה כזאת לעצמי, והחלטתי שזה יקר לי מדי...)

אין מצב בחיים 5800,בדירה במרכז ת"א 2 חדרים..

היא ממוצעת של 6000,ובטח לא דירה במגדלי יוקרה עם בריכה,ספא,ושומרים. דירה קרקע בשנקין של 2.5 חדרים היא 7500,אז את באה להגיד לי שדירה בקומה 7 או 9 במגדלי יוקרה,עם מטבח חדש,חדר אמבטיה חדש,ובעצם הכל חדש.. יעלה לי 5800? על מי את באה לעבוד על ברוך מועלם או על אלי קוסטנזה?

anonimit75

New member
זאת עובדה. אתה לא חייב להאמין

אני ראיתי דירה כזאת ביד שתיים לפני חודש. בכל אופן, הממוצע הוא סביב ה- 6500 - 7000 . ומה קשור בריכה ,ספא ושמור...על זה משלמים בנפרד וזה כשלעצמו הון תועפות. זה זה יכול להגיע ל- 2000 שקלים לחודש (אבל את זה אפילו לא בדקתי)

תביאי נתונים אני אאמין.

שוב פעם אני אחזור ואכתוב לך שלפי מידע שאני יודע דירת שתי חדרים בפלורנטין עולה 6000 ש"ח,דירה בצפון הישן-יהודה מכבי,הורקנוס,ירמיהו,עולה 7500 ומעלה. לכן אני מפקפק בנתונים שהבאת ללא אסמכתא. היום אנשים צעירים שוכרים חירבות של חדר וחצי ודירות מפוצלות ב6500 אז דירה במגדלי יוקרה שהכל חדש תעלה 5800? צר לי אני מפקפק בזה. אולי מה שחזית זה שכירות לזמן מוגבל מאוד עקב נסיעה או משהו. כי זה בהחלט נדיר מאוד.. וחוץ מזה מה יש למדריך גמילה צנוע לחפש במגדלי יוקרה? לא מספיק לו דירה נאה במרכז ת"א?

anonimit75

New member
הנה דירה לדוגמה מחיפוש הכי פשוט

http://www.yad2.co.il/Nadlan/rent_info.php?NadlanID=1187809 52 מר אומנם, אבל עדיין. חוץ מזה, אני לא נכנסת לחיים של גב פשטי ולא שופטת אותו. היו לו חיים לא פשוטים ואולי הוא רוצה לחיות טוב לכייף קצת. למה לא?! אם לו ולמשפחה שלו יש את האמצעים, שיהיה לו לבריאות. כל אחד שיסתכל על הצלחת שלו

שכחת את הדמי- ניהול של 300$,+ארנונה גבוה מאוד

לכל מ"ר מרובע. סך הכל עוד בערך 2500 ש"ח. יוצא בערך בין 7500 ל8000.אין לי מושג וגם לא זוכר איזה קומה פשטי מתגורר,אבל כולנו יודעים שככל שהקומה עולה כך גם השכירות. החיים של גב לא אומרים מאומה לגבי אופיו,האיש נהנתן וזה אפשר לקלוט ממבט ראשון. אני מסתכל בהחלט על הצלחת שלי,ושמח בחלקי,אבל כפי שידוע לך ולרבים,התחולל משהו חשוב במדינה בחודשים האחרונים,וזה פערי מעמדות גדולים מידי שהאנשים במגדלים לרוב לא רואים אותם. למה? כי יש שומרים,חניון פרטי,וגדרות בוילות בהרצליה פיתוח וארסוף שפשוט יוצרות בועה של אשליה במדינת ישראל.

אה,שכחתי אם הוא לוקח על עצמו גם את הספא,בריכה

אז הוא מוסיף עוד 2000 ש"ח בערך לחודש סך הכל בתוספת ל5500 שכירות ל2 חדרים+דמי ניהול ותשלומי ארנונה מנופחים+ הספא והבריכה והשומר. הגענו ל10.000 ש"ח כמו שכתבתי בהודעה ה1.חחח

אני עוד זוכרת שדירת שני חדרים עלתה 500$ לחודש

במרכז תל-אביב, ליד כיכר רבין במצב מעולה וזה באמת לא היה לפני הרבה שנים. דירות שני חדרים במצב טוב עלו אז גג 600 דולר לחודש (כמובן אם לא מדובר במגדל יוקרה...). אני עצמי שילמתי 525$ על דירת שני חדרים (גדולה) ברחוב צדדי ליד אלנבי לפני 5 שנים אשכרה דמי השכירות כמעט שילשו את עצמם וזה באמת אבסורד כי השכר לא עלה (העשירים לא יכולים להגדיל את שכר המועסקים שלהם כשהם צריכים לשלם דמי שכירות כל כך גבוהה...)

למעלה