אורטל ולהיא היום ב4 בצאט

רינתי77

Active member
רצונו של אדם כבודו! על זה אין עוררין!

אני רק אומרת שאחרי שהשקענו פה אנרגיות נפשיות וגם זמן לא מבוטלים, אולי הגיע הרגע, ככה לקראת השנה החדשה, להכיר אחד את השני טוב יותר, כי לפחות עבורי יש כאן תחושה של משפחה. כמו בחגים, בארוחות המשפחתיות, יש מי שאוהבים יותר ויש שפחות, אבל בסופו של דבר, חלקנו יחד רגעים רבים. לכן, בואו נדבר קצת על עצמנו. יש לי תחושה שאנחנו יותר מעניינים מהמשתתפים בתכנית!

צרצרה1

New member
../images/Emo24.gifחחחחחחחחחח רינתוש מתוקה אמיתית את

השתגעת שאכתוב מה אני מאחלת לעצמי? אלף, כי זה נורא נורא משעמם, כי זה בערך כל מה שכל אחד מאחל לעצמו. ובית, אני מאחלת לקרובי יותר ממה שאני מאחלת לעצמי, וזה נורא אינטימי לכתוב על זה.

צרצרה1

New member
../images/Emo24.gifאמן רינתי, וגם אצלך ולכל בני משפחתך

ואהובייך כולם - רק טוב !!!

נשאלת השאלה פה מדוע אורטל וליהי באירוח משותף?

אז זוהי התשובה-כי להפקה מה זה נמאס מהחדלון הזה והבזיון שקרוי הדור הבא,שהם מנסים כמה שיותר מהר להפטר מזה. עושים אירוחים זוגים שלא קשורים,עושים מסיבת פרידה וסיכום בבזק.ובינינו גם ככה אורטל וליהי היו שם על תקן ניצבות בסיפור המרכזי של הנרקומן לשעבר ודולריסט כיום.ונערת הברים המשתרל... וכיום נערת ברים משתר... עם כסף. אבל אם להיות רציני,מה שמשותף לאורטל וליהי זה תאבת הפרסום ויצר הפרסום העז שהוביל אותן לפרסם שואבי אבק-ליהי,ולהתפשט-אורטל. הכי אירוני שהן יוצאות מראלטי של 13% רייטינג בגמר וראלטי שכל המודחות בו התנדפו מזמן משמי הסלבס המקומים. מי שלא עברו את האודישנים של האח הגדול,והתקבלו לראלטי חדשני בערוץ10 משלמות את המחיר על הפקה בינונית.

רינתי77

Active member
סרג'יו, תאוות פרסום היא המכנה המשותף לכל

המשתתפות והמשתתפים בתכנית הזאת! כל ההבדל הוא מי יוצא עם כסף ומי לא.

ממש לא ענין של כסף 375 אלף שקל אחרי מס..

זה לא מספיק בשביל דירה ברוטשילד אולי חנייה כן. פשטי גר במגדלים שהשכירות החודשית שלהם היא 10.000 שקל. בתוך שנתיים וחצי כל הכסף הולך לו,מבלי לדבר על ההוצאות השוטפות שלו,הוא עוד יעשה עוד ראלטי... הוא "מכור" חחח הכי כיף לי לדעת שכל הוונאביז הללו מבינות עכשו לאיזה ראלטי עלוב הן נכנסו,הן ציפו לצאת ולקבל אבק כוכבות,אבל רק אתר הבית שלהם וואלה מפרסם עליהם בעיקר אייטמים,ואתרים אחרים אם כבר מפרסמים זה רק העלבות,ובושות. יש להם מזל שפינס עוד מחוייב לדבר עליהן פה ושם. איזה פרסום?חחח

רינתי77

Active member
שמע, 375 אלף הוא לא סכום שאפשר לזלזל בו!

עבור חודש של בילוי בקלאב מד, זה ממש לא רע! ועם זה גם יביא כמה קמפיינים, עוד יותר טוב...

ברור שלא.אבל זה לא מיליון וגם לא 750 אלף.

הכי מצחיק שאחד כמו אבי ממאסטר שף,יוצא עם 200 אלף,הזמן שהוא הביא לקשת רייטינג של 50%,ואחד כמו פשטי יוצא עם קרוב ל400 אלף בזמן שהביא לרייף רייטינג של 13%. פשוט עולם הפוך...

andy181

New member
אל תשכח שהמיליון הובטח בתחילת העונה

כשהם חשבו שיהיה להם מינימום 20% כל תוכנית. יכול להיות שעונה הבאה יחלקו סכום כסף נמוך יותר..

תקראו ראיון של קרני זיו,מנכ"לית של ערוץ10 ב..

בליידי גלובוס ותראו כמה אכזבה יש לה מהפרוייקט הזה שנקרא "הדור הבא" אם זה היה תלוי בה ולא בחברת ההפקה עוד עונה של המחדל הזה לא היתה מתרחשת. זרקו מיליון לפח.... לא יכלו להתקשר אליי קודם?

andy181

New member
אז למה בכל זאת לעשות עוד עונה?

האמת שאם הם יכניסו 2 רווקים מתחילת התוכנית זה יכול ליצור עניין, ומצד שני בטח גם את זה הם יצליחו להרוס איכשהו...

כל עוד ההנהגה והמפתחות בידיים הספציפיות האלו.

של חברת ההפקות הזו בהנהגת רייף והמאירי אני לא חוזה גדולות ונצורות. כולנו למדנו העונה איך נראה ראלטי מושקע הן באנשי מקצוע-עורכים,במאים,והן של פורמט של קופרמן,ואיך של רייף. לערוץ 10 יש לאן לשאוף,אבל הוא חייב לעשות חריש ענק בתחום הראלטי אצלו.חברת ההפקות הזו הורסת כבר 3 שנים פורמט מוכח בכל העולם כמו השרדות. מה שכן אני בטוח שהפורמט הנוכחי של הדור הבא ישונה ולא יראה בכלל כמו מה שהיה העונה.לא יכנס רווק אחד ובטח לא עם החברים המשעממים שלו. להערכתי עקב התלונות הרבות על שוביניזם תכנס רווקה אות כמה רווקות. כפי שכבר כתבתי יש לי טיפ לזרוק להם,אביגיל שרעבי היא אחלה רווקה, אישה בלעת מידות ונימוס.חובבת ספורט,ומתמחה גדולה בפיצוחים.

למעלה