אירוח בנושא ניהול ושיווק מעשי למטפלים

../images/Emo140.gif נעים להכיר

שלום לכולם, שלום שמי ג'וי מרוז , אני מאמנת ויועצת עסקית ואני עוזרת לבעלי עסקים להגדיל את כמות הלקוחות. אני עושה זאת על ידי הקניית כלים לניהול מקצועי של העסק והפעילות השיווק בו בפרט. קצת עלי: חיה ופועלת בזכרון יעקב המקסימה. חיה, נושמת ואוהבת עסקים ואנשים. במהלך שנות עבודתי במקצוע נתקלתי בעסקים רבים ותמיד ריתקה אותי השאלה מה מבדיל את העסקים המצליחים מאלו שלא. התשובה שאני הגעתי אליה היא מאוד פשוטה: מידת המקצוענות העסקית. אתם מוזמנים לקרוא עוד בבלוג שלי. הנה כתובתו blog.tapuz.co.il/joymeroz השכלה: - MBA במנהל עסקים מהטכניון - BA במנהל עסקים וכלכלה מהאוניברסיטה העברית - EMCI מאמנת מומחית מטעם איק"א והטכניון עיסוקים עיקריים: יעוץ ואימון לבעלי עסק עצמאים- במכלול הנושאים הקשורים לניהול העסק ושיפור ביצועיו מנחה סדנאות ומרצה בנושאי השיווק והניהול, בין היתר את סדנאות הניהול והשיווק המעשי למטפלים. (הקרובה תתקיים ב 24-11) ניסיון מקצועי: הדרכה וליווי של מאות עסקים. הן באמצעות תהליכי אימון ויעוץ לבעלי עסקים והן באמצעות הנחיית קורסים עסקיים. רקע ניהולי בחברות שונות (בנקאות, היי טק, תעשיה מסורתית) אתם מזומנים לשאול כל שאלה שעולה על רוחכם! שמחה להיות פה, ומתחילה לענות על השאלות

ערב טוב ונעים להכיר

שמי פולינה שטרן-שלמה רוב הזמן אני אמא ליובל (בת 9) ועילי (בן 5.5) ובשאר הזמן עוסקת בייעוץ שיווקי אסטרטגי וכתיבה שיווקית. כמו טלי, גם אני מתרגשת להיות כאן... את עולם הרפואה הסינית אני מכירה די מקרוב (עד כמה שאפשר מהכובע המאוד מסוים שלי), הן בעבודה רבת שנים עם מרכז אלה, עם העמותה לקידום הרפואה הסינית ועם מטפלים רבים וטובים בליווי אישי. וכמובן כמטופלת!
ניגשת לענות על השאלות... מאחלת לכולנו ערב מעניין ופורה

האשפפי

New member
שלום שאלה

שלום לכולם תודה על האירוח אני מטפל כשנה וחצי ומצאתי שלאחרונה הקליניקה אינה גדלה. ברמת שיווק מה שעשיתי עד עכשיו זה הוצאת כרטיסי ביקור וקידום השם שלי מפה לאוזן ופליירים. לאתר אינטרנט עוד לא היה לי זמן ואני לא כל כך מאמין בזה. לא מאמין שאפשר לבחור מטפל לפי אתר אינטרנט. מה אתן מציעות לי בכדי להגדיל את מסםר המטופלים, עד כמה זה קריטי בעיניכן אתר אינטרנט? תודה רבה.

אתר למטפלים

שלום האשפפי זה נכון שאנשים אינם בוחרים מטפל מהאינטרנט. יחד עם זאת, גם אם החברה הקרובה ביותר תמליץ לי על מטפל - אין מצב שאני אתקשר אליו לפני שעשיתי גוגל על השם שלו ובדקתי מי הוא ומה הוא ואם יש עליו המלצות נוספות. הלקוחות שלך מחפשים אותך בגוגל, הקולגות שלך, השותפים העסקיים שלך (הנוכחיים, אם יש כאלה, והעתידיים - אינשללה...) אתר אינטנרט אישי הוא הדרך הטובה ביותר לשלוט בזהות השיווקית שלך ברשת (ומה לעשות, לכל אחד מאיתנו יש זהות כזאת, נרצה או לא נרצה), להציג את מרכולתך ואת המסרים השיווקיים שלך בדרך שבה אתה בוחר ולחזק את האפקט של המלצות מפה לאוזן.

אתר אינטרנט אינו קריטי

הוא יכול להוסיף. אז מה לעשות כדי להגדיל את כמות הלקוחות? זו כמובן שאלת מליון הדולר
ובכל זאת. כמה כיווני חשיבה : 1. הייתי בודקת את אסטרטגיית השיווק שלך. לפעמים לא צריך להחליף את ערוצי השיווק אלא לעבוד בהם בצורה חכמה יותר. האם המסר השיווקי שלך מספיק ברור? האם יש לך קהל יעד מוגדר? האם אתה מציעה משהו יחודי, שונה? האם ברור לך למה שמטופלים יבואו דווקא אליך? 2. אם אתה אומר שזה משהו שקרה לאחרונה הייתי מנסה להבין מה השתנה. כי אם עד לא מזמן העניינים היו כרגיל שווה לבדוק מה קרה אחרת. התשובה יכולה להיות שיווקית, אבל גם אישית או מקצועית. למשל לפעמים ירידה בכמות הלקוחות מצביעה על קושי מסוים של המטפלים וחוסר יכולת להכיל עוד מטופלים. 3. הייתי שוקל להוסיף ערוצי שיווק, כגון: מעגלי רישות עסקי, שיתופי פעולה, רשתות חברתיות באינטרנט, כתיבת מאמרים, יחסי ציבור במדיה, ניוזלטר ועוד

רוצים לשמוע על הסדנא שלנו?

מי שרוצה להעמיק את הידע שלו ולקבל כלים מעשיים בנושאים הללו, מי שרוצה לפגוש אותנו ולשאול שאלות באופן אישי, מי שרוצה לפגוש מטפלים נוספים וליצור איתם שיתופי פעולה, מי שמוכן להשקיע בהצלחת העסק שלו - מוזמן להירשם לסדנת "לטפל בעסק" המתקיימת ב-24.11 מהשעה 08:30 בבוקר במכון מופ"ת בצפון ת"א (מתחם מכללת לוינסקי). הסדנא מורכבת מ-3 הרצאות בדגש על כלים מעשיים: להרוויח יותר מהקליניקה - טלי גישה חדשה ורעננה למכירות - ג'וי ניהול זהות שיווקית ברשת והקמת אתר - פולינה פרטים נוספים כאן: http://www.tsm.co.il/index.php?menu_item_id=53 נותרו 6 מקומות אחרונים בהחלט. נשמח לראותכם!

טוב, לילה טוב

מסיימת את הערב הזה. אציץ מחר כדי לראות שאין עוד שאלות שפיספסנו. ובינתיים מאחלת לכולם שפע גדול. שפע של לקוחות, שפע של עשיה, ושפע של למידה. ג'וי

טוב לילה טוב../images/Emo199.gif

מסיימת את הערב הזה. אציץ מחר כדי לראות שאין עוד שאלות שפיספסנו. ובינתיים מאחלת לכולם שפע גדול. שפע של לקוחות, שפע של עשיה, ושפע של למידה. ג'וי

טוב נפרדת לשלום

מסיימת את הערב הזה. אציץ מחר כדי לראות שאין עוד שאלות שפיספסנו. ובינתיים מאחלת לכולם שפע גדול. שפע של לקוחות, שפע של עשיה, ושפע של למידה. לילה טוב ג'וי

שאפרד מכם שוב../images/Emo13.gif

סתאאם. תפוז עושה לי בלגאנים - סליחה על ההודעות המרובות

RanLoel

New member
תודה רבה בנות ../images/Emo142.gif

תודה על אירוח פורה ומעשיר. אני בטוח שמי שעקב, נהנה ושאב רעיונות. נשמח לראותכן פה איתנו בפורום, תקפצו לבקר. וכמובן הרבה הצלחה עם הסדנא. באמת עושה חשק. לילה טוב רן

shmaster

New member
עלות ומיקום

אהלן מה העלות של אירוח ואיפה זה יהיה? בברכה, שלומי

למעלה