לעובד- האם הרגשת במהלך התוכנית שמסתכלים עליך אחרת בגלל שאתה הבן של? לז'ניה- האם במהלך התוכנית היו דברים שהצטערת עליהם אם בשיקול דעת מוטעה ואם בהתנהגות שגרמה לנו הצופים לקבל רושם אחר עליך ממה שאת באמת? לישאל, עובד ואמילי- אתם הדתיים שבחבורה: האם היה לכם זמן להתפלל בצורה מסודרת? בתוכנית הכל נראה מירוץ נגד הזמן. בהנחה שהיה זמן לתפילות, מה בנתיים עשה בן/בת הזוג? האם המשחק מבחינתם מושעה עד גמר התפילות?
הייתה להם הפסקה במהלך היום ובה כולם איפה שהם נמצאו חדלו מכל פעילות... הלכו להתפלל, לאכול וכו'... וישאל אמר שהוא התפלל גם בבוקר ולכן הוא לא הגיע לארוחת בוקר, אז אוהד היה מכין לו סנביצ'ים חחח... לגבי השאר באמת מעניין לדעת...
השאלות שלי לזוכים הן: 1. האם אתם מרגישים שהצלחתם להעביר את הרעיון של "צו פיוס" דתיים- חילונים בתוכנית? 2. איך אתם מרגישים עם החשיפה -אתם הופכים בזמן קצר מאנשים אנונימיים למפורסמים ול"שיחת היום"? 3. אם הזוכים הם ז'ניה ועובד אז השאלה : האם אתם מרגישים שאתם כלי להעברת מסרים, ז'ניה- לעולים מרוסיה שיכולים להצליח למרות הקושי בשפה ועובד- לימין בישראל עם החולצה והכיפה הכתומה עם הכיתוב יהודי לא מגרש יהודי ? אשמח אם תכניסו את השאלות שלי..
1) האם התוכנית באמת כירבה אותך לחלוניים או להפך דתיים?? זאת אומרת חשבת דברים על הצד השני ועכשיו אתה יותר מבין פחות חושב מה שכולם חושבים?? 2) איזה משימה הביאה אותכם לניצחון?. 3) מה היה חשבתם באותו רגע שאלי אמר לכם אתם הזוכים הגדולים של סוף הדרך?? 4) איזה זוג הכי חששתם מימינו?? 5) ואיך אפשר ליצור איתכם קשר??
טעטא מזכיר משהו? כןןן החמוד ההוא מסוף הדרך הדתי עם הצפונבון אוהד... הזוג הכי מיוחד במשחק... הלוואי שייקחו ת'גמר.... טעטאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא , אבא שבשמיים תיתן לנו יציבות.. ז'ניה ועובד חחחח ז'ניה נותנת כוחות לשאר הזוגות בגלל שהיא עשתה משימה מפחידה ומגעילה ( חולדות תיקנים נחשים ועוד...) וכולם אומרים.. " אם ז'ניה עשתה זאת אז למה שאני לא יצליח)... ב ה צ ל ח ה א ו ה ד ו י ש א ל !!!!!!!!!!!!!!!!!!
איזה באסה שלא זכיתם, כל התוכנית החזקנו לכם אצבעות כדי שתזכו. לפי דעתנו אתם צריכים לקבל איזה שהוא פרס ניחומים כי הייתם טובים לכל אורך התכנית ולא רק בסופה.
1) האם היו רגעים במסע שרציתם להיכנע ולפרוש? 2) מהו האתגר הכי קשה בתחרות מולו התמודדתם? 3) האם תרצו להשתתף בתחרות כזו בעתיד? 4) האם היה קשה לבצע משימות מסוימות כשמצלמה מצלמת אותך?