אירוח הזוג המנצח בפורום

נ ט ע ב

New member
שאלה למצחים

עובד אתה פנוי...? למה יש לי כמה שידוכים לארגן לך..:)

Roy93

New member
לזוג המנצח

איך ההרגשה לזכות? מה היה הרגע הכי קשה בתוכנית מבחינתכם? תמסרו לי ד"ש ל-רועי93

RoieL

New member
שאלה ל..../images/Emo58.gif

ז'ניה.. כמה שנים את עובדת בתחום הטלוויזיה? הם יתארחו בצ'אט או פה? ו.. את מוזמנת להכנס לקומונה שלי אליך: communa.tapuz.co.il/zenia

אני לא מבינה דבר אחד

איך אפשר לכתוב שאלות אם אתם לא יודעים מי ינצח. זה הכי דפוק בעולם. אתם שואלים סתם שאלות שיכולות להיות קשורות לכולם...

shiraphh

New member
שאלה בבקשה בבקשה תענו!!!

ז'ניה ועובד אני חולה עליכם!!! לזוג המנצח!!! שפע איחולים ובבקשה בבקשה בבקשה תתקשרו אליי לפלפון 0523872722 אני מחכה לטלפון אז בבקשה תתקשרו!!! ויישר כוח על הכל הכל הכל!!!

onn11

New member
לענות פליייייייזזזזזזז!!! 2 שאלות!!

1.איך היה להיות תלוי בין שמיים וארץ בין שני מגדלי עזריאלי? 2. מה הרגשתם שברגע הראשון ראיתם את אלי וראיתם שאף אחד בינתיים לא זכה ועל הרגע הראשון קלטתם שניצחתם וזכיתם ב 1 מיליון שקל? תודה!!!!!!!!! ודרך אגב אני רואה סוף הדרך כל שבוע... און!!! (פלייייייייייזז!!!!!! תענו!!!!!)

מזל טוב

היתה לכם הרגשה שתנצחו? אחרי שעברתם את זה אתם חושבים שזה היה שווה את זה? נהנתם במשימות אקסטרים?

shakshuka6

New member
שאלה טובה עבור המנצחים

כידוע אתם בזבזתם כסף במכרז, רק פעם אחת וגם לא הרבה, לעומת הזוגות האחרים שבזבזו את רוב הסכום הניתן להצעה, האם ההפקה הורידה לכם חלק מהכסף בגלל שזה לא פייר כי לא השתתפתם בשני ימי מכרז?

shakshuka6

New member
עוד שאלה למנצחים

מתי הודיעו לכם שאתם משתתפים בסבב הצלה? האם יצא לכם לדבר עם דנה ולירון אחרי זה? מה היחס שלכם עם דנה ולירון?

שאלות

1. מה הגי'פ האדום של סוף הדרך עשה במושב חצב????????? ואם הוא של זני'ה ועובד? 2. האם אתם חושבים שבאמת התוכנית מגשרת בין דתיים לחילוניים?

שאלות

1. מה הגי'פ האדום של סוף הדרך עשה במושב חצב????? (שם גרה המפיקה של התוכנית( 2. האם באמת התוכנית מגשרת בין חילוניים לדתיים? 3. והאם הגי'פ האדום היה של זנ'יה ועובד?

במשך כמה זמן נערכו הצילומים?

והאם בעבודה לא עשו בעיות לקחת הרבה ימי חופש? במה אתם עובדים? אתם בקשר עם עוד חבר'ה והמירוץ? מה דעתכם על רצים לדירה? זה הרי דומה לסוף הדרך? יצא לכם לראות את עצמכם בטלויזיה בסוף הדרך? מתי הסתיימו הצילומים?

שאלהההההההההה נוספת

מה אתם חושיבם על המשימות? היו מספיק אתגריות? היו קשות? יש משימה שהיתה ממש קלה? וההפך.. ספרוווווווווו

למעלה