אמאל'ה!!!! יש!!!!!!

../images/Emo124.gif אמאל'ה!!!! יש!!!!!! ../images/Emo124.gif

הפלויד יופיעו ב-Live 8 פרטים עוד כמה דקות

"הגהינום קפא" - רדיו 6 של ה-BBC

"רדיו 6" של ה-BBC העלה הודעה ל"חדשות המוסיקה" המושמעות שם פעם בשעה: "גילמור ו-ווטרס קוברים את הברוגז". ההרשמה להגרלת הכרטיסים מסתיימת היום בחצות. תיכף אברר פרטים נוספים על הכרטיסים.

שיט! אי אפשר להרשם להגרלת הכרטיסים

ההגרלה סגורה רק לתושבי הממלכה המאוחדת ואיי התעלה. כולם אנטישמים.

חוששתני שלא ...

קצת אירוני, בהתחשב בכך שגלדוף עצמו הוא אירי, לא אנגלי ואף לא בריטי.

Davidson

New member
ציף, שאלה לא ממש קשורה...

אבל יש הבדל בין אנגלי לבריטי? אני מעוניין לדעת מהו, כדי שלא אביך את עצמי בעתיד
וכמובן, לגבי החדשות - בהחלט טוב לשמוע (למרות שאני מכיר חובבת פלויד שטסה לאנגליה רק כמה שבועות מאוחר יותר, ולא יכולה להקדים את הטיסה. בהחלט מתסכל), למרות שאני בטח לא יכול להיות שם.

ההבדלים:

בריטניה זו ה"אימפריה" שאנגליה הקימה, במרוצת הדורות. היא כוללת את אנגליה (החלק הדרומי של האי), סקוטלנד (בצפון), ווילס (במערב האי) וצפון אירלנד, שנמצאת עדיין בשליטה בריטית. כ"כ יש כמה איים פה ושם מסביב שהם חלק מבריטניה, וכמה מושבות וטריטוריות נספחות ברחבי כדור הארץ.

אוי לדור האס-אמ-אס...

כאזרח בריטי רקוב ומלוכלך שחי בישראל, אני כולי בושה שלא שלחתי 90874 אסאמאסים... אבל נו טוב... ממילא חבורה של תרחים שמנגנים כמה להטים רק ישבור לי אלפי מיתוסים וינפץ לי כל אשליה שהיה לי על חלום מתוק בשם פינק פלויד. ההתרגשות הגדולה בהחלט מובנת, אבל קצת עצובה. "פינק פלויד של היום זה לא הפינק פלויד של הלילה" אמר פעם האיש. באמת שהייתי רוצה להיות אובר-אקסייטד, ובאמת שהתגובה הראשונה שלי כשהצצתי בפורום (דרך הפלאפון) היתה משהו כמו:
, למשך איזה חצי שעה... אבל מה לעשות. מה שהיה זה לא מה שיהיה. לראות בטלוויזיה יהיה כיף, להנמיך ציפיות יהיה אפילו יותר.

כוסאומו צה"ל, כוסאומו

כושלרבק למה התגייסתי. זולגות לי דמעות. איזה יופי, רגע אחד, אין פה טלוויזיה. לללאאאאאאאאאאאא. איזה סיוט!!! ציף והשאר, תיהנו כמה שיותר, ספרו לי איך היה :). (איזה התרגשות ציף אני יכול להבין אותך)

veryhotboy

New member
אחד הימים המאושרים בחיי

כל כך הרבה שנים חיכיתי ליום הזה וסוף סוף הוא מגיע. אני מקווה רק שיהיו עוד הופעות שנוכל לראות אותם פנים מול פנים.

למעלה