אמאל'ה!!!! יש!!!!!!

רק הערכות: לא יותר מחצי שעה

גם בגלל המספר העצום של להקות משתתפות, וגם בגלל שאין לפלויד מספיק זמן לעשות חזרות על סט ארוך. ההנחה הרווחת היא שהסט יכלול 3 שירים - אולי 5 במקרה הטוב. וגם לא יהיה מופע מורכב בנוסח ההופעות הגרנדיוזיות והמושקעות שלהם. פשוט אין זמן להכין כזה.

רק אני נכנסתי לדכאון מהידיעה הזו?

המחשבה שהולכת להיות עוד שלוש שבועות אחת ההופעות הכי חשובות בהיסטוריית המוזיקה ואני לא אהיה שם..לא עוזב אותי מאז שמעתי על זה אבל אולי יהיה איזה מקום שבו נוכל לשמוע או לראות את ההופעה? איזה ערוץ? איזו תחנת רדיו? משהו?

אנחנו עובדים על זה

ראה שרשורים למטה. ברדיו ובאינטרנט בוודאי יהיה שידור - כל ערוצי הרדיו של ה-BBC, אותם ניתן לשמוע דרך האינטרנט בשידור חי, ישדרו את הארוע, ו-AOL יעבירו שידור וידאו ישיר באינטרנט. כמובן שעדיף שידור טלוויזיוני מסודר, ואת זה אנחנו מבררים כעת. יתכן שלא נדע תשובה סופית עד ימים ספורים לפני הארוע. אני אשתדל עוד היום להעלות הודעה מסודרת על הארוע, עם כל הפרטים ומי נגד מי, אבל לצערי עומס עבודה מונע ממני מלהקדיש את מלוא תשומת הלב לכך כרגע. לכל המאוחר, תועלה הודעה ביום חמישי בבוקר.

Itai8

New member
אני עדיין לא מאמין לזה!

אני חייב למצוא ערוץ שישדר את זה!!! אני חייב לראות את זה! אפילו אם זה יהיה הופעה קצרה... תחשבו איך זה יהיה יפה לראות את כ-ל הלהקה בהופעה על במה אחת כולל רוג'ר! חחחח עכשיו כל החברים שלי שאמרו לי שהם מתאחדים ואמרתי להם שזה סתם שמועה יתחילו להגיד לי "אתה רואה אמרנו לך!!! סתם שיחקת אותה כאילו אתה יודע!" חחחח הלוואי והם ימשיכו אחרי זה לעוד הופעות ואולי יעבדו על שירים חדשים!!!

שבירת שיא קטן

השרשור עם מספר התגובות הרב ביותר בתולדות הפורום... 207. כבוד!!!

למעלה