אמאל'ה!!!! יש!!!!!!

בהתחלה התלהבתי.

אבל נראה לי שהם לא מתכוונים לשיר יותר מ3 שירים ... אני בתקווה שזה יהיה הסוף של הברוגז והם יארגנו עוד כמה זמן הופעה יותר גדולה ויותר רצינית.

sopermen1

New member
הכותרת האדומה

הגיע הזמן לשנות את הכותרת האדומה שלמעלה... לא?

ביקשתי לפני כשעה שיחליפו

אבל האחראים כנראה יצאו הביתה לכבוד החג. מה לעשות.

GingerBread Man

New member
איזה יופי הזמנתי כרטיסי טיסה כבר

לפני שבוע! והמלון שלי ליד ההיד פארק! ואז אני הולך לטייל בסקוטלנד!!!!!

../images/Emo40.gif עוד דיווחים ../images/Emo40.gif

ה-NME מצטט את ה-BBC, במבזקיו: http://www.nme.com/news/112648.htm

../images/Emo124.gif אישור מדייב גילמור ../images/Emo124.gif

Brain Damage מדווחים שהם קיבלו אישור מהנהלת הפלויד לגבי האיחוד, לפני כמה שעות. נראה שההחלטה על כך נפלה רק שלשום, ביום שישי, אחרי שגילמור שינה את דעתו והחליט שהוא מוכן לכך. מדברי גילמור: "כמו כולם, גם אני רוצה לעשות הכל כדי לשכנע את מנהיגי ה-G8 להתחייב התחייבות רצינית להקלה בעוני ולהגברת הסיוע לעולם השלישי. זה מטורף שאמריקה נותנת אחוז כה זעום מהתוצר הלאומי שלה, למדינות הגוועות ברעב. המריבות שהיו בעבר ביני לבין רוג'ר הן כה קטנוניות, בהקשר הזה, שאם איחוד יעזור למקד את תשומת הלב לעניין, הרי שזה שווה את זה." "Like most people I want to do everything I can to persuade the G8 leaders to make huge commitments to the relief of poverty and increased aid to the third world. It’s crazy that America gives such a paltry percentage of its GNP to the starving nations. Any squabbles Roger and the band have had in the past are so petty in this context, and if re-forming for this concert will help focus attention then it’s got to be worthwhile."

למעלה