אמאל'ה!!!! יש!!!!!!

מפלצת3

New member
כרטיסים...

לא דיברו על כך שזו תהיה הופעה חינמית לקהל הרחב בלה בלה בלה ?

המופע הוא חינם

חלוקת הכרטיסים נעשית דווקא משום שהביקוש הוא עצום, והמארגנים רוצים להגביל את מספר הצופים שיגיעו למקום. אגב כך נעשה גם גיוס תרומות לכיסוי העלויות, שכן משלוח ה-SMS-ים עולה כסף לשולחים. עיקר הכסף יבוא, כמובן, ממכירת זכויות השידור לרשתות שידור ברחבי העולם.

אגב.. יש לכם 10 מיליון פאונד?

אם כן, תוכלו לקנות כרטיס למופע: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=16067&item=6539509077&rd=1

One Echoe

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח

טוב שלא הגזימו. עדיף לשכור מסוק כבר.

sharonikov

New member
זה "רק" עשרת אלפים פאונד

המכירה התחילה בפאונד אחד וצמחה עד עשרת אלפים פאונד...

sharonikov

New member
גם אחד של עשר מיליון

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=58738&item=6539819666&rd=1

afon

New member
אי ביי הפסיקה את מכירת הכרטיסים

אי ביי הודיעה שדרכה לא ימכרו יותר כרטיסים, עקב כך כל הכרטיסים לlive8 שהוצעו למכירה דרכה הורדו. כרגע ראיתי בסקיי ניוס הודעה על כך, ואת "סר בוב" מדבר בתקיפות כנגד ספסרות של הכרטיסים. כנראה שבאמת יש לאיש הזה השפעה רבה, באי ביי כבר הוצעו חלקי גוף למכירה אבל כרטיסים תמימים נאסרו.

Daniela R

New member
דייי כנסו שניה

טוב אני לא בפורום ממש.. כאילו קוראת כן אבל לא כותבת. קיצר הבנתי שהם גם יופיעו בפריס זה נכון? ואם כן.. מתי?? ויהיה אפשר לקנות כרטיסים? סורי על ההצפה זה פשוט.. טוב אתם בטח מבינים.

כל התשובות נמצאות בשרשור הזה

והשרשורים למטה. 1. הם מופיעים בלונדון, בשני ליולי. 2. אי אפשר לקנות כרטיסים. הכרטיסים חולקו בהגרלה. אולי יהיו ספסרים שימכרו כרטיסים במחירים מופקעים, באופן בלתי חוקי.

thezanani

New member
../images/Emo7.gifעצוב עצוב../images/Emo7.gif

מה יהא עליו? גורלו עזב אותו איך באה עליו המרה מה יהא על האפרוחים היאך נשבר אקורד לחמו יש סוף לכל דבר מהנהן ולוגם מהבירה המרה היינו צריכים לחשבו על חלטורה אחרת אולי נלך על יותר בטוח אלביס הממ אאא!!!! חסר פרנסה וכבוד יצא שתוי לרחוב גשם יורד קר קר לצ'יקו. גוד ביי שליחי הבלוז רוג'ר דפק אתכם היום גוד ביי גוד ביי גוד ביי. אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני פאקץ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! דייב תעשה לי מלאך!!!!!!!!!!!!!!!

צנעני.... ../images/Emo13.gif

כאחד מכתבינו בשטח, אנחנו סומכים עליך לתת לנו דיווח מפורט על השיחות בין הארבעה, בזמן החזרות.

אגב עוד שאלה

אני מצטער אם ענית על השאלה הזו כמה פעמים ציף (מרגיש סחבק
) אבל כמה שירים הם כבר מתכננים לבצע? לפי הLIVE AID המקורי הלהקה הגדולה ביותר תבצע א-ו-ל-י 6 שירים וגם זה הרבה.. יש הערכות או משהו מבוסס?

למעלה