באמת שכבר הגיע הזמן:

TheImpactBoy

New member
../images/Emo124.gifבאמת שכבר הגיע הזמן:

1. שם: 2. גיל: 3. עיר: 4. כיתה\פז"ם צבאי\עיסוק לאחר צבא: 5. בית ספר\בסיס\מקום עבודה: 6. נולדתי ב...: 7. היתי כבר במדינות הבאות: 8. שומע נייטוויש כבר: 9. הדברים הקנויים שיש לי על נייטוויש: 10. תמונה:

Itay Simons

New member
ותוסיפו גם מסן/אייסי!!!

1. שם: איתי 2. גיל: 17 ו-9 חודשים :) 3. עיר: רמת גן 4. כיתה\פז"ם צבאי\עיסוק לאחר צבא: י"ב 5. בית ספר\בסיס\מקום עבודה: בליך ר"ג 6. נולדתי ב...: פינלנד
7. היתי כבר במדינות הבאות: קנדה וספרד 8. שומע נייטוויש כבר: שנתיים וחצי-שלוש 9. הדברים הקנויים שיש לי על נייטוויש: פוסטר של וואנס (שתקו!), הייסט הופס, סיכה לתיק, 2 חולצות 10. תמונה: עתיקה קצת אבל שיהיה :) מסן: [email protected] אייסי:249088550

אוקיי :)

1. שם: אסיה. 2. גיל: 17 3. עיר: כפר קמא לא עיר אבל יענווווווווו 4. כיתה\פז"ם צבאי\עיסוק לאחר צבא: יב' 5. בית ספר\בסיס\מקום עבודה: כדורי P: 6. נולדתי ב...: בישראל 7. היתי כבר במדינות הבאות: רוסייה-קווקז, טורקיה, ירדן. כן כן. 8. שומע נייטוויש כבר: 3 שנים 9. הדברים הקנויים שיש לי על נייטוויש: כלום, 0. אחר כך אני אקנה. 10. תמונה: P:

danduuu

New member
בעע אני לא מצליחה להרדם =/

1. שם:דנה 2. גיל:17.10
3. עיר:ק.אתא 4. כיתה\פז"ם צבאי\עיסוק לאחר צבא: י"ב 5. בית ספר\בסיס\מקום עבודה:רוגוזין /m\ 6. נולדתי ב...: חיפה,ישראל
7. היתי כבר במדינות הבאות: ארה"ב 8. שומע נייטוויש כבר: שנה וחצי בערך 9. הדברים הקנויים שיש לי על נייטוויש: ממ את Century Child ו-Angels Fall First 10. תמונה: סתם קקה 11.מסן: [email protected] אבל די מחקתי את המסן מהמחשב XD 12:איסיקיו: 345923467 מוזמנים לצרף

danduuu

New member
*עושה לך מה שתרצה* ../images/Emo99.gif

אתה בכל זאת האדון שלי ואני השפחה

blacknwhite

New member
טוב...../images/Emo13.gif

1. שם: ענבר 2. גיל: 14 3. עיר: ת"א 4. כיתה\פז"ם צבאי\עיסוק לאחר צבא: כיתה ט' 5. בית ספר\בסיס\מקום עבודה: עירוני ד' 6. נולדתי ב...: ישראל 7. היתי כבר במדינות הבאות: הממ... חוץ מארה"ב וקנדה, הייתי גם ביחסית הרבה מדינות באירופה. אנגליה, צרפת, הולנד, איטליה, בלגיה, שוודיה, דנמרק.... והרשימה עוד ממשיכה. אבל בפינלנד לא הייתי
8. שומע נייטוויש כבר: אממ... שנה? 9. הדברים הקנויים שיש לי על נייטוויש: century child וhighest hopes. 10. תמונה: א- אין לי מושג איך להוסיף תמונה. ב- אין לי ממש תמונות שלי על המחשב. לפחות לא כאלה שהייתי מראה למישהו. בעע... תמונות מכוערות. 11. מסנג'ר- אם זכור לי נכון, אל תבנו על זה... [email protected] נראה לי. 12. אייסי- אין.

Liquid Dreams

New member
טרהלהלה.

שפעת סאקס. באמת שכבר הגיע הזמן:ו TheImpactBoy ו 22:51 | 24/01/07 1. שם: מאיה 2. גיל: 12.5 3. עיר: כפר ורדים[ישוב, סעמו.] 4. כיתה\פז"ם צבאי\עיסוק לאחר צבא: ח' 5. בית ספר\בסיס\מקום עבודה: תפן
6. נולדתי ב...: נה..ריה? 7. היתי כבר במדינות הבאות: שוודיה[20 פעם זה לא צחוק
], טורקיה, גרמניה, דנמרק, וכל מיני מקומות בארה"בP: 8. שומע נייטוויש כבר: הממ לאדעת.. יותר משנה אני חושבתO_O 9. הדברים הקנויים שיש לי על נייטוויש: דיסקים: Angels Fall First, Oceanborn, Wishmaster, Over the Hills and Far Away, Cenury Child. דיוידי: From Wishes to Eternity. 10. תמונה: keep on dreaming. 11. מסנג'ר: [email protected] 12. אייסיקיו: אין.

אני חדשה......

1. שם:איילת 2. גיל:17 3. עיר:רמת גן 4. כיתה\פז"ם צבאי\עיסוק לאחר צבא:י"ב 5. בית ספר\בסיס\מקום עבודה:בליך.... 6. נולדתי ב...:ישראל (אבל אני אעבור לפינלנד!) 7. היתי כבר במדינות הבאות:צרפת 8. שומע נייטוויש כבר:כמה חודשים 9. הדברים הקנויים שיש לי על נייטוויש:הייסט הופס, דגל ענק(!) וסיכה 10. מסן:[email protected] 11. אייסי: 347532403

LadySilkworm

New member
אין תמונה

אבל.. 1. שם: שירה 2. גיל: 15 לצערי 3. עיר: ירושלים לצערי 4. כיתה\פז"ם צבאי\עיסוק לאחר צבא: י' לצערי 5. בית ספר\בסיס\מקום עבודה:לא חשוב P: 6. נולדתי ב...: ירושלים 7. היתי כבר במדינות הבאות: קנדה. :( 8. שומע נייטוויש כבר: שנה ו8 חודשים בערך 9. הדברים הקנויים שיש לי על נייטוויש: 2 פוסטרים, 2 דיוידי, דיסק אחד. 10. תמונה: אין, כמו שאמרתי, ולא תהיה.

LadySilkworm

New member
אה כן ובקשר למסנג'ר ולאייסיקיו

מי שמעוניין שיבקש, לא נראה לי זה כזה חשוב. P:

אני../images/Emo13.gif

1. שם:קארין. 2. גיל:17 וחצי.. 3. עיר:קרית ים
4. כיתה\פז"ם צבאי\עיסוק לאחר צבא:י"ב 5. בית ספר\בסיס\מקום עבודה:רבין,קרית ים. 6. נולדתי ב...:25.4.89 7. היתי כבר במדינות הבאות:ממ ישראל?
8. שומע נייטוויש כבר:שנה וחצי.. 9. הדברים הקנויים שיש לי על נייטוויש:ווישמאסטר. 10. תמונה:חייב?><..וואהאה תבהלו!

למעלה