באמת שכבר הגיע הזמן:

Blade Of Fire

New member
נו טוף

1. שם: עידן 2. גיל: 20 3. עיר: פ"ת (סיטי) 4. פז"ם צבאי: למה לדבר על פז"ם בואו נדבר על איפה שאני משרת ומה אני עושה... אה.. אופס.. אני לא יכול להגיד.. חה חה!!! 5. בסיס:שדה דב, כנף 15 6. נולדתי ב...: 21.8.86 7. היתי כבר במדינות הבאות: טורקיה, יוון, בלגיה, צרפת, הולנד. 8. שומע נייטוויש כבר: אהמ.. 4 שנים 9. הדברים הקנויים שיש לי על נייטוויש: חחח...אהמ.. אני מניח שחולצה (סנצ'ורי צ'יילד), דגל (ווישמאסטר) ומחזיק מפתחות (לא עטיפה.. סתם משו יפה שנראה לי מהפרומו של וואנס). 10. תמונה: לא מעודכנת בשיט כי היום השיער קצוץ ואין לי אף תמונה יפה עם שיער כזה... תסתפקו....

נממ

1. שם: נועה 2. גיל: עוד פחות חודש 17 3. עיר: חור 4. כיתה\פז"ם צבאי\עיסוק לאחר צבא: י"א 5. בית ספר\בסיס\מקום עבודה: שפיים 6. נולדתי ב...: אילת 7. היתי כבר במדינות הבאות: ספרד, צרפת, גרמניה, ארצות הברית, טורקיה, כריתים 8. שומע נייטוויש כבר: שנתיים בערך קצת יותר 9. הדברים הקנויים שיש לי על נייטוויש: מחזיק מפתחות וסנצ'ורי צ'ילד. (בעתיד יהיו עוד:S) 10. תמונה:

../images/Emo187.gif

1. שם: זוהר 2. גיל: 14 וחצי 3. עיר: מבשרת 4. כיתה\פז"ם צבאי\עיסוק לאחר צבא: ט' 5. בית ספר\בסיס\מקום עבודה: חטיבה מקומית
6. נולדתי ב...: הדסה עין כרם? XP גרנו אז בגילה אבל עברנו לבית הנוכחי כשהייתי בת כמה שבועות 7. היתי כבר במדינות הבאות: טורקיה, צרפת, יוון וספרד (טוב בערך, יותר אי ששייך לספרד) 8. שומע נייטוויש כבר: שנה בערך 9. הדברים הקנויים שיש לי על נייטוויש: מגן זיעה (עם הלוגו), שתי חולצות, שתי סיכות, פוסטר וEOI 10. תמונה: נוותר

Out of the darkness &into the light

כזו להקה מושלמת, בחיי. 1. שם: ג'ים. 2. גיל: 18 עוד פחות מחודש>< אני מזדקן
3. עיר: קריית טבעון שולטים ביקום חברים!! 4. כיתה\פז"ם צבאי\עיסוק לאחר צבא: י"ב!! 5. בית ספר\בסיס\מקום עבודה: אורט גרינברג
יש נשף חורף יום שבת!!!!! 6. נולדתי ב...: ביה"ח רמב"ם, אני כזה קשוח, אבל אם אתם רוצים תאריך - 21.2.89 7. היתי כבר במדינות הבאות: ישראל, פולין. 8. שומע נייטוויש כבר: מספר שנים טובות, נראה לי מאז כיתה ט' ככה? 9. הדברים הקנויים שיש לי על נייטוויש: חולצה של The Siren ופוסטר של Wishmaster 10. תמונה: טוב נו, על הזין שלי איך שאני נראה:\

אוורגרי../images/Emo99.gif

קניתי היום את אין סרץ' אוף טרות', בקורב מקווה לקנות גם את דה אינר סירקל בספיישל אדישן. ואחלה תמונה

למעלה