באמת שכבר הגיע הזמן:

Aqua Marine

New member
הממ

1. שם: עדן 2. גיל: 15 3. עיר: מעלוצ' 4. כיתה\פז"ם צבאי\עיסוק לאחר צבא: 15 5. בית ספר\בסיס\מקום עבודה: הוו אממ אורט 6. נולדתי ב...: ישראל? 7. היתי כבר במדינות הבאות: הונגריה, ארה"ב, יוון, קפריסין, איטליה 8. שומע נייטוויש כבר: לא יודעת.. נדמה לי שנתיים ככה, אולי יותר 9. הדברים הקנויים שיש לי על נייטוויש:
10. תמונה: אם בא לכם 11. מסנג'ר: [email protected]

e b 2 2

New member
תורי!!!

1. שם:אלעד בללי 2. גיל:16 ו 25 ימים(נולדתי ב1.1) 3. עיר:קריית חיים(נספך של חיפה) 4. כיתה:י' 5. בית ספר:שקד רולזזזז 6. נולדתי ב...:רמ"בם? 7. היתי כבר במדינות הבאות:נראה לי שנסעתי בשטחי הרשות איזה חצי שעה פעם זה נחשב? 8. שומע נייטוויש כבר:3 חודשים(ממש לא מצחיק...אבל לא הייתה לי הזדמנות לשנוא את וואנס) 9. הדברים הקנויים שיש לי על נייטוויש:אההה כבר הזכרתי שאני שומע אותם רק 3 חודשים?? 10. תמונה:

Super Alonit

New member
רקהצטרפתי וכבר שופכת את נפשי בפניכם

בערך... 1. שם: אלונה. 2. גיל: 16. 3. עיר: נס ציונה\ ירושלים- הורים גרושים, שני בתים:) 4. כיתה\פז"ם צבאי\עיסוק לאחר צבא: יא'. 5. בית ספר\בסיס\מקום עבודה: בן גוריון- בי"ס נידח, עזבו. :X 6. נולדתי ב...: ירושלים, ישראל.
7. היתי כבר במדינות הבאות: איטליה, אנגליה וסלובניה.
8. שומע נייטוויש כבר: 3 וחצי שנים.
9. הדברים הקנויים שיש לי על נייטוויש: 3 פוסטרים, מחזיק מפתחות, סיכות, 3 אלבומים מקוריים- וואנס, סנטרי צ'יילד ו-ווישמאסטר, חולצה (ישנה ומעפנה), מדבקות:X ונראה לי שזהו... ~אובסיסיבית~
10. תמונה: איכ. מלפני יותר מחצי שנה...
11. ICQ: 323570069 המסנג'ר מת:X

dralan

New member
אני

1. שם: דניאל 2. גיל: עוד פחות מחודש 18 3. עיר: נתניה 4. כיתה\פז"ם צבאי\עיסוק לאחר צבא: י"ב 5. בית ספר\בסיס\מקום עבודה: בר אילן >< 6. נולדתי ב...: ישראל 7. היתי כבר במדינות הבאות: :p 8. שומע נייטוויש כבר: קצת יותר מחצי שנה 9. הדברים הקנויים שיש לי על נייטוויש: דיסקים אושנבורן וסנצ'ורי, חולצה ופוסטר אחד 10. תמונה: אולי יהיה עוד מעט

Amir Noy

New member
נזכרתי עכשיו..סולחים? P:

מה קרה כבר? תרצחו אותי?<
1. שם:עמיר 2. גיל:15 3. עיר:חור ליד רמת גן יספק P: 4. כיתה\פז"ם צבאי\עיסוק לאחר צבא:ט' (חמשוש זה כבר גזענות..אנשים צריכים להביןןP:) 5. בית ספר\בסיס\מקום עבודה:אממ..אהל שם? P: 6. נולדתי ב...:חור במזרח התיכון? 7. היתי כבר במדינות הבאות:איטליה,אנגליה...(מוגבל מדינית XD) 8. שומע נייטוויש כבר:נמנ...שנה +/- ככה... 9. הדברים הקנויים שיש לי על נייטוויש:אממ..דיסקים יש אושןבורן,פישמאסטר,סנצ'ורי צ'יילד וואנס...וסיכה...P: 10. תמונה:בעע..מחר...אחרי שאני אחזור חזרה לצבע המקורי של השיער שלי P: איסי:315182446 מסן:p[email protected] (עדיף איסי...P:)

למעלה