ג'ניפר ב-American Idol

Lopezit

New member
וואו התגובות שהיא קיבלה פשוט

מעולות! חח והיא עדיין לא הופיעה אפילו המתמודדים אפילו אמרו שהיא המאמנת הכי טובה שהיתה להם מכל המפורסמים שהיו

QueIronia

New member
ד"א, כריס היה לדעתי טוב!

כנ"ל בלייק, ששר את INTK של מארק. ציפיתי שהוא יפשל, כי זה שיר של מארק, אבל הוא היה דווקא בסדר. אותי הצחיק שבלייק אמר: I will Sing "I Need To Know" By הדגש| Jennifer Lopez' Husband, Marc Anthony - כאילו מארק הוא לא זמר בפני עצמו..

Lopezit

New member
כן זה היה די מצחיק

בטח אמרו לו להגיד את זה כדי שידגישו שהוא בעלה כריס ובלייק היו הכי טובים! כריס

QueIronia

New member
אהבתי גם את לקישה, למרות

התגובות הצולעות שהיא קבלה, ואת ג'ורדן. ד"א, מה שסיימון אמר על היילי - נכון אבל מגעיל. לפחות היא גם יודעת שהיא נראית הכי טוב מבין ה-8... שבוע הבא: או פיל או סנג'יה צריכים לעוף!

Lopezit

New member
לקישה שרה טוב אבל

היא נראתה כאילו היא לא מוצאת את עצמה בשיר מהיר כזה לפחות בהתחלה..

QueIronia

New member
../images/Emo41.gifתזכורת+קצת על ההופעה../images/Emo26.gif

רוב התגובות על ההופעה היו שג'ניפר שרה טוב, אבל שמעו שהיא לחוצה. בסוף השיר, קצת נגמר לה האוויר, אבל בסה"כ ההופעה הייתה לא רעה, ומקרה הגראמי מ-2005 (הזיופים ב- Escapemonon) לא חזר על עצמו...
זמרי הליווי היו על הפנים, שרו בקצב לא נכון (וגם שונה אחד מהשני) ועם מבטא על הפנים.
בסוף ההופעה ג'ניפר קבלה Standing Ovation. זה היה ה-Standing Ovation הראשון של העונה
פאולה, כצפוי, רקדה בזמן שג'ניפר שרה (אבל זה לא מפתיע. כל שיר טיפה קצבי ששרים בתכנית גורם לה לזוז...). המפתיע הוא שרנדי הצטרף אליה, ואפילו סיימון חייך בסוף ההופעה
(ואולי זה היה חיוך של: "אמרתי לכם, היא גרועה"
... כנראה שאף פעם לא נדע...)
ג'ניפר הופיעה בפני המתמודדים בלבד גם עם Porque Te Marchas.
אחרי 5 שבועות רצופים של ירידה ברייטינג של התכנית, הפרקים של ג'ן דווקא גרמו לעלייה. 35 מיליון קולות נספרו השבוע.
בשעה 13:00 בערוץ Star World (מספר 36 ללקוחות Hot) יהיה השידור החוזר הראשון של התכנית
שכחתי לומר - שמעתי אתמול ב- 99 את Que Hiciste

Lopezit

New member
לגבי Porque Te Marchas

אפשר לשמוע כמה שניות מזה בקטע ששמתי... ואיזה עוצמה היא נתנה בשיר!! בדיוק כמו באלבום אם לא יותר טוב והיא לא הופיעה רק בשבילם.. היא פשוט הייתה באמצע חזרות (מעניין למה) ואז הם נכנסו.. לגבי סיימון.. כ"כ רציתי לדעת מה מסתתר לו בראש מאחורי החיוך הזה!

QueIronia

New member
אני מחכה. רק עוד שעה וזה ישודר

באיכות נורמלית בטלוויזיה. אני לא מתכוון להרוס לעצמי, במיוחד לאור התגובות הטובות שג'ן קבלה!

Lopezit

New member
איך אפשר לחכות אני לא מבינה אתכם

חודשים אנחנו מחכים לזההההההההה ושכחתי להוסיף שהיא התלבשה מכוער אבל למי אכפת היא שרה לייב

QueIronia

New member
ביאסת אותי עכשיו שאמרת שהיא

התלבשה מכוער. קיוויתי שהיא תדפוק הופעה סטייל Mira Quien Baila (הג'ינס שם היה כ"כ צמוד שלא פלא שהיא שרה עם פלייבק. לא היה לה מספיק אוויר כדי להוציא מילה אחת מהפה..) ועכשיו כבר נשארו 50 דקות.

Lopezit

New member
50 דקות../images/Emo6.gif אתה מנחם את עצמך??

יש לך לחכות לפחות שעה וחצי

QueIronia

New member
כן, אבל כשהפרק כבר יתחיל

זה כבר לא נחשב... המטרה היא 13:00, אז מתחיל השידור. ממילא עכשיו אני קצת עסוק, אז זה בסדר.

NoWords

New member
תגובה../images/Emo3.gif

הופעה מדהימה מבחינת השואו היא לגמרי שלטה בבמה ועשתה לכל הצעירים האלה "בצפר", שילמדו איך מופיעים. מבחינת הקול שלה - לא הכי התלהבתי. הקול שלה רעד לא מעט, הזמרות ליווי הרסו המון >: ובסוף ממש לא היה לה אוויר.. חח, אבל זה מובן מאד. ההופעה סבבה לגמרי, אנרגטית והכל, מבחינת ווקאליות כנראה הלחץ השפיע אבל כל הכבוד לה על לייב! זה צריך להיות תמיד ככה דאמט! איזה מן זמר זה אחד שלא שר את השירים שלו עם הקול שלו בזמן אמת... היא צריכה -תמיד- לקחת את הסיכון הזה, גם אם היא בלחץ או ביום גרוע. ככה זה. צריך להתמודד ולעלות על הבמה עם מה שיש...

QueIronia

New member
ראיתי, היה לוהט../images/Emo70.gif

ג'ניפר הייתה לבושה נורא, ומאופרת קצת פחות נורא, אבל ההופעה הייתה טובה. כמו שאמרו - זמרי הליווי sucked. ג'ניפר התחילה טיפה בכבדות, אבל התגברה על זה מהר מאוד. ונראה לי שסיימון חייך מפרגון. הוא לא שם זין על אף אחד, והוא לא היה קם אם הוא לא היה נהנה. לא נראה שהוא חשב שמבחינה ווקאלית היא הייתה הכי טובה, אבל כהופעה, בסה"כ אני מאמין שהוא אהב את מה שהוא ראה. פאולה שמחה כשג'ן פרגנה לביקורות שהיא נתנה. בסה"כ - ממש נהניתי. באופן ילדותי משהו, ממש התרגשתי לראות את הסרטון שהכינו עליה והוקרן לפני שהיא שרה. כמובן שחלק מזה היה בגלל השיר ששמו ברקע - Ain't It Funny

Lopezit

New member
עכשיו כולם מכירים את ג'ניפר האמיתית

ויפסיקו עם הבולשיט הזה של ה"דיווה"

למעלה