ג'ניפר ב-American Idol

Lopezit

New member
רק שתראו כמה התלהבו ממנה

אפילו פה הנה כמה ציטוטים של אנשים מפורום אמריקן איידול בתפוז: "ג'יי לו הייתה ממש ממש נחמדה. הופתעתי." "שכחתי לציין כמה חמודה ג'ניפר לופז הייתה! היא נתנה עצות טובות וגם נהניתי לראות כמה שהיא נהנית מהעניין, לרקוד, לכוון אותם וכו'." "ג'ניפר הפתיעה ממש לטובה.היא אשכרה עזרה ושיפרה והתגלתה כמוכשרת בהרבהה ממה שחשבתי, לא ציפיתי להדרכה אמיתית אחרי גוון שכל זמן רק אמרה שהם צריכים להתחבר לשיר ולמלודיה והכל יהיה טוב והייתה מושי מושי כזאת וטוני בנט לא היה יותר טוב, רק לולו וג'ניפר היחידות שאשכרה הדריכו שם" "ג'ניפר גם הייתה חביבה בהופעה שלה אהבתי מה שהיא לבשה :p" "ג'ניפר לופז הופיעה נפלא" "ג'יי לו היתה מדהימה. קול גדול או לא היא פרפורמרית עוצרת נשימה "

NoWords

New member
היא באמת הייתה מותק! ../images/Emo9.gif

איך היא אמרה להם כזה "בואו נשב על הריצפה" ובאה לשבת איתם גם. אהבתי את הגישה של הפשטות אבל מה, בסוף היא ישבה על כיסא
היא הייתה מקסימה. היא תמיד מותק כשחושבים על זה, בראיונות ועם מעריצים וזה.. לא מבינה מאיפה הפליצו עליה שהיא דיווה או סנובית, או שיש לה דרישות. X: זה בולשיט. פשוט יש לה נוכחות אדירה שלפעמים מאיימת על אנשים אז הם ממציאים עליה דברים...

היא לא סנובית!../images/Emo11.gif

אפילו ידיד שלי אמר לי שהוא הלך לאיפשהו מקום נידח בחו"ל [לא זוכר איפה
] ומישהי סיפרה לו שם שהיא פגשה את ג'ניפר לופז והיא סתם סנובית וחוץ מהיופי שלה היא מגעילה... איזה שטויות

ליאת, אפשר בבקשה קישור ל...

שרשור בפורום אמריקן איידול בו מדברים על ג'ניפר? נו השרשור שממנו לקחת ת'תגובות האלו בפורום
כי לא מצאתי
תודה

ליאת, אפשר בבקשה קישור ל...

שרשור בפורום אמריקן איידול בו מדברים על ג'ניפר? נו השרשור שממנו לקחת ת'תגובות האלו בפורום
כי לא מצאתי
תודה

Lopezit

New member
אין שרשור מיוחד שמדברים עליה

תסתכל בשרשורים של "טופ 8" אנשים הגיבו על התוכנית ובין השורות על ג'ן

Lopezit

New member
והתגובה מסיימון שלה חיכיתי../images/Emo9.gif

וידאו מאחורי הקלעים "אהההבתי את ג'ניפר לופז.... אני חושב שזאת אחת מההופעות הכי טובות שהיו אי פעם בAI" ובזה אני מסיימתי את טיעוניי

למי אכפת מה הוא אומר../images/Emo35.gif

זה שמיליוני אמריקאים רק מחכים שהוא יפליץ בשביל להתלהב זה לא אומר שגם אנחנו צריכים

Lopezit

New member
לא בגלל זה

פשוט פעם הוא ירד עליה באיזשהו ראיון אז רציתי לדעת מה הוא חושב הפעם

QueIronia

New member
הוא אמר שאת שלב הסינונים הראשון

של AI היא לא הייתה עובדת. מעבר לזה - דעתו חשובה כי סיימון הוא AI, וככה יותר אנשים יקנו את הדיסק.

QueIronia

New member
כלבת יאוד סיבירית שעירה.

בדיוק באתי לשים את זה בעצמי. לא נורא... (כן, אני יכול להיכנס כבר ל-Leak)

West Doll

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo70.gif

עדיף עם מוזיקה
ומהר!!
היא נשמעת ממש מוזר[ובפזמון היא מזייפת מלא
]
יואוווווווווווו אני נשפכת מצחוקקק!!

אוי היא מתנשפת יותר מידי

אבל חוצמזה זה בסדר... כמו שאמא שלי אמרה היום: "יש לה קול מדהים, אין מה לעשות"

למעלה