דיון קטנטן

Kezia

New member
זאת לא הבעיה

הבעיה היא לא שאני לא יודע אם הדיסק טוב או לא ולכן אני לא יודע אם לקנות כרטיס להופעה. הבעיה היא שגם אני אני חושב שהוא טוב, אין לי מספיק זמן לשמוע אותו.

פירוט לנוחות בהופעה!

מי שרוצה להיות קרוב ללהקה אבל לא לקבל את הסאונד הכי טוב זה קידמת במה. מי שרוצה לראות מבלי להידחף וגם לא הכפת לו מהסאונד בצדדים זה טוב ליד הרמקול אני לא ממליץ כי זה הורס את כל ההופעה המקום הכי טוב מבחינת סאונד זה ליד הסאונדמן, רק שם הסאונד מושלם אבל אני לא בטוח שיראו משהו אלה אם אתם ממש גבוהים בקיצור הכי טוב זה לישאר בקו של הסאונדמן עם הבמה ולא להתקרב ממש לבמה כי אז זה יותר מצב שהרמקולים לא מול הפנים שלכם ואתם לא תשמעו הכי טוב. אני נותן את ההמלצה הזאת בתור בן אדם שמתעסק בסאונד והופעות כבר מספיק זמן.

The Cat Woman

New member
בבית, עם הDVD, מול הטלויזיה...

אבל זה רק אם יש לך את end of an era... סתם, כדי לציין את תום עידן נייטוויש
. סליחה, הייתי חייבת להיות צינית. ואגב- לא נראה לי שאבזבז 200 שקל עליהם.

Beyond The Veil

New member
ווווהוווווו יש לי כרטיס!!!!!!!

אמא כזאת חמודה
אז כן, לשאלה: נראה לי שהכי טוב מאחורי עידן
(כמו שמיכל אמרה) נמנעים מפוגואים ושיט כזה (אחרי שפעם חזרתי הביתה עם פנס בעין מפוגו) וגם יהיה אפשר לראות הכל מעולה ובלי להתחרש (אני ילדה שבעיות בסאונד מפריעות לה טילים) אז כן.... נייטוויש באים לארץ ויש לי כרטיס!!@^#%&$^)*^(%#$#!&^$)&*%^#!#%%&^*^%)&^)*^%!|סהתלהבות|

danduuu

New member
תגידו..יש לכם מושג איך אפשר להגיע מהצפון לשם?

כי אוטובוס ראשון בשבת יוצא רק בשבע וחצי. זה אומר שמגיעים לתחנה המרכזית רק בסביבות 9 ועד שנגיע לשם זה בטח יהיה תשע וחצי. אז אין מצב אני נוסעת באוטובוס, אני אפספס את כל ההופעה. למישהו יש מושג אם יש הסעות כלשהן [למשל במגהדת' כן היה, אח שלי נסע בהסעות] או משהו נורמלי שיוכל להגיע לפני הזמן וגם יוכל להחזיר? [אני מתגייסת שבועיים לפני, ככה שאני בטח עוד אהיה בטירונות, ואם אני אוכל בכלל לבוא להופעה, כלומר אם אני אהיה באותה שבת בבית, אני בכל זאת צריכה לחזור בבוקר לבסיס, וזה קצת בעיה
]

blacknwhite

New member
בבוקר אני מניחה שיהיה בסדר...

אני בבוקר אח"כ נוסעת חזרה לפנימיה בי-ם
לגבי הערב... אני תלאביבית, אבל אני לא יכולה לארח פה חצי עולם. אני יכולה לארח 2-3 חבר'ה (אני חושבת, אני צריכה גם לדבר עם אמאבא) אבל שוב, אני לא יכולה לארח את כולם
או שתבדקי אולי בכל זאת יש אוטובוס יותר מוקדם (או רכבת או משהו כזה, אין לי מושג, אני ממש לא מבינה בזה. יכול להיות שרכבת תהיה יותר מוקדמת מהאוטובוס?) או שתתחלקו כמה צפוניים במונית. זה יקר, ולא הייתי אומרת לכם לעשות את זה בשביל בערך כל דבר אחר, אבל נו, זה נייטוויש. או אפילו תבקשי מקארין להסיע אותך
בהצלחה

למעלה