דיון קטנטן

Super Alonit

New member
הצעתי לאיתי את זה...

אבל ברגע שהשחלתי למשפט של החולצות את הקשת הורודה הוא ישר נאטם. אוף איתו, זה יכול להיות אחלה לוגו!

אזירפאל

New member
אני בכלל לא בטוח אם ללכת... X:

אני אוהב את נייטוויש, אבל, לא יודע, זה לא הולך להיות באמת נייטוויש שאני אוהב, אלא אנט וה-Amaranth שלהם.
ובטח כל השירים הישנים יישמעו נורא מוזר. אבל נראה לי שאני בכל זאת אלך רק כדי לא להרוג את עצמי אחר כך שלא עשיתי את זה אחרי שכל הפורום יהיה מלא ב"היה 100מם!!!1".
ולשאלה - נראה לי שהכי טוב בשורה הראשונה, ליד הברזלים, ככה פחות נמחצים. אבל אם אלך אני מניח שלא אתאמץ להידחף יותר מדי קדימה.

Super Alonit

New member
מקדימה!../images/Emo99.gif

אם ינשרו למרקו הצמות באמצע ההופעה מרוב התרגשות (או זיקנה, אנאערף), אני אוכל לתפוס אותן ולהשתמש בהן כריפוד לחזיה.
במחשבה שניה, זה נשמע מגעיל.
(אבל נו, הייתה פה בצד פירסומת לקהילה שקוראים לה פוש-אפ וזה נתן לי את הרעיון
)

lacrimosa girl

New member
../images/Emo12.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo25.gif

מסקנה: עומדים מקדימה, ואחרי שעברנו את סף החניקה האפשרי שלנו נזוז טיפונת אחורה, או לחילופין- אחרי שאנחנו עולות על הבמה

Dark Muse

New member
כדאי בכלל ללכת להופעה של נייטוויש?

בלי טארז'ה זה יהיה כל כך לא נייטוויש.... הרי הם לא יוכלו ממש לבצע שירים מאלבומים קודמים שלהם בלי טארז'ה
נראה לי הם הולכים ליפול עם האלבום החדש (מקווה שלא).

LadySilkworm

New member
קודם כל

טאריה, לא טארז'ה [והמבינים פה בפינית יסבירו למה]. דבר שני, כן שווה ללכת. כי קודם כל, נזכה לראות גם את תומאס ומרקו ואמפו ויוקה, דבר שני זאת ההופעה הראשונה של הלהקה עם אנט, וגם זאת הופעה חד פעמית, הם לא יבואו לכאן שוב.

Blade Of Fire

New member
לא, לא כדאי

בגלל זה כולנו מתלהבים וכבר יש אנשים שקנו לשם כרטיסים

Blade Of Fire

New member
קדימה

לא שורה ראשונה, כי אז המאבטחים תמיד מסתירים ותמיד רוצים שתלך אחורה וזה לא נחמד כל כך להמעך על גדרות (מנסיון) אבל ככה "שורה" רביעית-חמישית זה טוב... ולמי אכפת מחוסר חמצן? אני גבוה, אני אוכל לנשום בכל מצב

Kezia

New member
כן, ואפשר להביא שנורקל

ואת המשקפת הזאת שתמיד בסרטים המצויירים יוצאת מצוללות.

אלאנקה

New member
XDDD

אבל אוף, אני נמוכה ו.. לא רוצה להסתובב עם פריסקופ/שנורקל.. זה לא יהיה נוח:S

Blade Of Fire

New member
זה בסדר, את נקבה

בהופעות כאלו גדולות בד"כ הנקבות הנמוכות ממש מקדימה, נמעכות בעדינות על הגדרות והזכרים היותר גבוהים מאחוריהן מנסים להגן עליהן מפוגו עצבני... בגלל שאנחנו מדברים פה על נייטוויש-פוגו קצת לא אפשרי ולכן אתן תוכלו להשתחל קדימה בקלות... רק צריך להגיע בסביבות 8 וחצי...

Itay Simons

New member
../images/Emo6.gif עידן, אתה לא תצא מזה עכשיו

אופס, גם אני די גבוה. המ.
! אז מעכשיו אני מודיע: באותו יום יכאב לי הגב.

למעלה