אני אוהב את נייטוויש, אבל, לא יודע, זה לא הולך להיות באמת נייטוויש שאני אוהב, אלא אנט וה-Amaranth שלהם.
ובטח כל השירים הישנים יישמעו נורא מוזר. אבל נראה לי שאני בכל זאת אלך רק כדי לא להרוג את עצמי אחר כך שלא עשיתי את זה אחרי שכל הפורום יהיה מלא ב"היה 100מם!!!1".
ולשאלה - נראה לי שהכי טוב בשורה הראשונה, ליד הברזלים, ככה פחות נמחצים. אבל אם אלך אני מניח שלא אתאמץ להידחף יותר מדי קדימה.
טאריה, לא טארז'ה [והמבינים פה בפינית יסבירו למה]. דבר שני, כן שווה ללכת. כי קודם כל, נזכה לראות גם את תומאס ומרקו ואמפו ויוקה, דבר שני זאת ההופעה הראשונה של הלהקה עם אנט, וגם זאת הופעה חד פעמית, הם לא יבואו לכאן שוב.
לא שורה ראשונה, כי אז המאבטחים תמיד מסתירים ותמיד רוצים שתלך אחורה וזה לא נחמד כל כך להמעך על גדרות (מנסיון) אבל ככה "שורה" רביעית-חמישית זה טוב... ולמי אכפת מחוסר חמצן? אני גבוה, אני אוכל לנשום בכל מצב
בהופעות כאלו גדולות בד"כ הנקבות הנמוכות ממש מקדימה, נמעכות בעדינות על הגדרות והזכרים היותר גבוהים מאחוריהן מנסים להגן עליהן מפוגו עצבני... בגלל שאנחנו מדברים פה על נייטוויש-פוגו קצת לא אפשרי ולכן אתן תוכלו להשתחל קדימה בקלות... רק צריך להגיע בסביבות 8 וחצי...