הדיסק החדש יצא בארץ

מצאתיי 2 עותקיםם!!

הייתי אתמול בקניון איילון בפרמיירה של New moon (וכן הסוף של הסרט היה עלוב) ובאמצע חיפושיי ומציאתי את הגיליון האחרון של מעריב לנוער בקניון שברור שקניתי, נתקלתי בטוואר רקורדס והייתי חייבת להיכנס ! שאלתי את המוכר שכנראה שהיה במצב רוח ממש טוב, והוא חייך מאוזן לאוזן ואמר שיש !! ואז באתי לראות והיו 2 עותקיםם!! אחד עם תמונה של מישהי אפרו אמריקאית והשניה חמודה כזו צעירה D: חחחחחח כל כך רציתיי לקנותת את זההה אבל כל שנייה עלתה לי המחשבה הכואבת שכבר קניתי אותו דרך האתר שלהם והוא צריך להגיע =[ מדהיםם לראותת שהמלחמהה באמתת פהה D:

גם אני הייתי בבכורה של ניו מון

והסוף לא היה עלוב.. אם אנשים היו רק טורחים לקרוא את הספר

אבל.. זה פחות או יותר כמו בספר..

הם צריך להשאיר אותך כזה.. מתוחה לסרט הבא. אני ממש נהניניתי מהסרט. חבל שהיו רק 2 משועממות מאחוריי שפשוט בזבזו כסף רק כדי שיהיה עליהם על מה לרדת. הלכתי עם חברה מארה"ב ואז היא התעצבנה וצעקה עליהם 'shut the fuck up" הם מה זה נבהלו חח

BleedBleed

New member
שלום

בטוחה שהפרצוף הוא רק מה שרואים כלפי חוץ בלי קשר לחוברת? כי אם כן פיספסתי הזדמנות גדולה לקנות את הדיסק ומישהי מיהרה לחטוף אותו במקומי!!!

אם אני לא טועה כל דיסק עולה..

69.99, מחיר סביר והוגן לדעתי 0.0 מממ בתור אחת שגם קונה דיסקים בחו"ל בקיץ וגם בארץ אם את מוצאת במחיר יותר נמוך, תגידי למי שעוד לא קנה D:

BlackHeadAndy

New member
אני מצאתי ב60

בחנות בסנטר, דיסק סנטר קוראים להם? בקיצור יש שם כמה פרצופים, אבל לא היה לי כסף ובחו"ל הדיסקים עולים פחות, בין 10 ל12 דולר בארצות הברית אבל הכי כיף לקנות בוירג'ין, פעם אחרונה חזרתי משם עם 10 דיסקים

RenanaD

New member
הם פתחו קבוצה בפייסבוק

ואנשים מעלים אליה תמונות של עטיפות. הנה. פה אמה וכאן ויקי. ראיתי גם את איוונה אבל אני לא מוצאת עכשיו את התמונה.

RenanaD

New member
שחקנית ואחותו של תומו

היא שיחקה גם ב-"צ'אק" באיזה פרק, ממש הופתעתי לראות אותה שם.

למעלה