הדיסק החדש יצא בארץ

shirit111

New member
בננות אני עובדת בטאוור רקורדס אל תדאגו בשניה

שהדיסק מגיע אני כותבת את זה בפורום, אתן הראשונות שתדעו בינתיים אין שום דבר חדש....

רעותוש02

New member
הייתי היום בטאוור בפ"ת ואמרו שאין

לפחות לא עשו פרצוף של מי אלה לעזאזל XDD אה ואיך שיצאתי מהבצפר היה מישו מאחורי ששמע מוזיקה בקול... פתאום אנישומעת תקול של ג'ארד!!!!!!! לא זיהיתי את השיר אבל אני כמעט בטוחה שזה היה הם! אותו סגנון ואותו קול חייב להיות לא XDD

I AM7

New member
טוב אתם רוצים לגחגח עלי?

-בכיף- אני מסכימה!
אבל אני אהיה חלק מFace of Mars ! ! ! אני נותנת חומר למחשבP: צילמתי דרך הפלא' היום:)

I AM7

New member
כן כן

אמרתי לעצמי " גם לי מגיע!" ועשיתי את זה בצייר חח... נ.ב למחשב
-למחשבה......

chen krispin

New member
קניתי את הדיסק!!!!

ואיייי השירים כ"כ יפים.. סגנון דיי שונה ממה שהם היו בדיסק הקודם. ועל העטיפה יש תמונה של איזה ילד אחד.. לא של הנמר.. בהתחלה חשבתי שזה חיקוי אבל אז ראיתי שיש מדבקה עם התמונה של הנמר ושיש אם את כל 12 השירים שצריכים להיות (וגם זה מטאוור רקורדס ככה שזה לא יכול להיות חיקוי חחח :) ) איזה כיף לי!!

אבל אחרי התמונה של הילד יש את הנמר נכון?

אני בחיפושים אחרי הפרצופים של חברות שלי... הולכים להיות לי כל כך הרבה עותקים מהדיסק הזה שזה פשוט יהיה מביש.

חחחחחחחח כל דיסק בארץ עולה בסביבות..

ה70 שקל... אז בינתיים עד שאני אבקר בחו"ל זה יהיה לחסוך לדיסקים מהארץ, או להיות ממש נחמדה למממנים אהמ להורים סליחה D:

maya254

New member
אעאעאעאע היום קניתי את הדיסק!

אפשר למצוא אותו באוזן השלישית בדינזגוף סנטר ב70 ש"ח... אגב כל הדיסקים עם העטיפה של הנמר, העטיפה של הנמר נמצאת פשוט בתוך הדיסק וצריך להחליף בינה לבין התמונות של האנשים.. הדיסק מעוצב ממש יפה!!!

למעלה