החשדות 27.6.05

MTV Europe מלווים את Live 8

MTV Euorpe הודיעו הבוקר שהם ילוו ב"מבזקים"(?) את הבמה בלונדון בשבת, החל מהשעה 3 אחה"צ לפי שעוננו ועד 2 לפנות בוקר. מדי שעה, הם יעברו אל מאחורי הקלעים של הארוע, שם יראיינו חלק מהמופיעים. ככל הנראה לא יהיה שידור של ההופעות עצמן. http://www.mtv.tv/mtv.tv/dynamo/shells/highlights.jhtml;jsessionid=ZLPTAGUIGEWHRQFIAIICFEWAVABBCIV0?article=30122499

The West Star

New member
+הצעה קטנה, אם אפשר

לרכז את כל החומר של ההופעה סדרת קישורים או שרשור אחד.. אני מנסה נואשות לחפש את ההשערות שלכם באיזסו שעה המופע שלהם יהיה..

אין בעיה

אין מידע מדוייק על השעה בה הפלויד יעלו על הבמה, כי אין לו"ז ברור לארוע כולו. השינויים ייעשו עד הרגע האחרון, והארוע כולו יהיה "נזיל" מבחינת הלו"ז הכולל. הפלויד יהיו הלהקה האחת לפני אחרונה שתופיע. אם הבמה בלונדון באמת אמורה להסגר ב-10, אז הם יעלו בין 9 ל-10 (לפי שעונינו). אבל, כאמור, הכל יכול לזוז ליותר מאוחר, ולכן אל תתפשו אותי במילה.

../images/Emo124.gif החשדות 27.6.05 ../images/Emo124.gif

לשרשור הזה אשרשר את החשדות והעדכונים, ברגע שיגיעו. אפשר להעלות לכאן גם שאלות שונות בקשר לארוע ולחשדות.

Elinor BC

New member
לי יש חשדה בקשר לשידור המופע

עכשיו ראיתי פרסומת בערוץ MTV2(ערוץ 61 ביס), של G8, ואז היה רשום ואמרו בסוף הפרסומת, שב2.7 זה ישודר בערוץ, החל מהשעה(משהו PM), לא זוכרת ת'שעה... אמממ אז יש מצב שעוד ערוץ משדר את זה?

אני לא מוצאת מקור באינטרנט

אבל אם ראית פרומו באתר, זה כנראה נכון. האם תוכלי לצפות בו שוב, ולומר לנו בדיוק מה נאמר שם? האם זה ההופעה כולה, או שמדובר ב"מבזקים" כמו ב-MTV Europe? ובאילו שעות?

סלע 1

New member
לינק לדיווח באתר ה-MTV

הינה קטע מתוך הידיעה: The MTV/ VH1 feed, which will run from noon until 8 p.m., will also air on mtvU. Relevant highlights will additionally run on July 3 on CMT and VH1 Classic. In addition to showing select live coverage, the programming will include interviews with fans on site at some of the eight venues hosting shows and a look at what is expected from the upcoming G8 summit, where the topic of debt relief will likely take center stage בנוסף, אם תערכו חיפוש בחדשות גוגל על-פי מילות המפתח Live-8 ו-MTV, תמצאו שפע של דיווחים בנושא.

זה רק MTV בארה"ב - לא בישראל!!

בארה"ב, אף אחד מהערוצים הממוסדים לא קנה את הזכויות, ולכן MTV רכשו אותן. הם משדרים את מרבית הארוע, מלונדון וארה"ב. ה-MTV שמשודר בארץ הוא אירופאי, לא אמריקאי. זה ערוץ אחר לגמרי, במהותו. VH1 ו-MTV לסוגיהם, שייכים לאותה חברה (ויאקום).

סלע 1

New member
כן, אבל השידור יהיה משותף ל-VH1

כך שב-MTV אירופה ישדרו אולי רק מבזקים, אבל ב-VH1 יהיה שידור חי (אלא אם גם הערוץ הזה שונה מארה"ב ...)

נכון, גם הוא שונה

בארץ משודר Vh1 Europe, שנקלט בחלק ממדינות אירופה. באתר שלהם אין כרגע אינדיקציה שהם הולכים לשדר את live 8 - האתר לא מעודכן כבר שבועות. לרשת MTV יש עשרות ערוצים ברחבי העולם, שמשדרים לאזורים או אפילו למדינות ספציפיות. לוח המשדרים של כל ערוץ הוא שונה.

סלע 1

New member
באסה. נקווה שהשידור בערוץ 10

נקווה שהשידור בערוץ 10 לא יקטע בחלק הקריטי. ונותרה גם תקווה לגבי MTV2 (ו-VH1 classic שישדרו חלקים נבחרים למחרת, אבל זה כבר לא בשידור-חי) ואגב, הדיווחים מספרים על 55,000 כרטיסים נוספים למופע בהייד-פארק. מי שרוצה עדיין לקנות כרטיסים מספסרים למיניהם, יש עוד הזדמנות ...

אלו כרטיסים לצפיה במסכי הענק בפארק

אני אעלה הודעה מסודרת לכשיתפרסמו הפרטים המדוייקים, ממש עוד מעט: מדובר בכרטיסים לצפיה במסכי הענק מחוץ למתחם הארוע עצמו, בפארק.

../images/Emo124.gif עדכונים....../images/Emo124.gif

הבמה בלונדון תפעל עד 11:30 בערב בוב גלדוף הודיע שהבמה בלונדון תסתיים ב-9:30 שעון לונדון, שזה 11:30 לפי שעוננו. עבור אלו שמחשבים מתי הפלויד יופיעו: אם הם מופיעים בשעה האחרונה, זה בין 10:30 לבין 11:30. אבל שוב, אל תתפשו אותי במילה. עוד 55,000 כרטיסים למופע יחולקו המארגנים מתכוונים לחלק עוד 55,000 כרטיסים לבמה בלונדון - אלא שאלו לא כרטיסים למתחם הארוע אלא לצפיה במופע מעל מסכי ענק, שיוצבו בפארק, מחוץ למתחם. למי שבכ"ז מעוניינים, להלן הפרטים: הכרטיסים יחולקו משעה 3 אחה"צ (שעון אנגליה) ביום רביעי הזה. החלוקה תסתיים כל יום ב-7 בערב, ותפתח ב-10 בבוקר למחרת, עד שהכרטיסים יאזלו. הכרטיסים יחולקו לפי סדר הגעת הדורשים. היינו: הגעתם ראשונים, קיבלתם ראשונים. מספר הכרטיסים שיחולקו מוגבל לזוג כרטיסים לאדם. המקומות בהם יחולקו הכרטיסים: בלונדון: אולם האמרסמית' אפולו, Stargreen Tickets ברחוב ארגייל, הוויקטוריה אפולו, תאטרון הדומיניון. מחוץ ללונדון: Alexandra Theatre בבירמינגהם ההיפודרום בבריסטול ה-International Arena בקארדיף ה-Palace Theatre במנצ'סטר ה-New Theatre באוקספורד ה-Guildhall בסאות'האמפטון "ציפורי לילה" עם הפלויד י. קוטנר יגיש תכנית של "ציפורי לילה" ביום רביעי בחצות, שתוקדש כולה לפלויד. התכנית תארך כשעתיים. אם יהיו לי פרטים נוספים, אעדכן אתכם. התכנית מומלצת מעצם טבעה. ושימו לב גם לתכנית "בילוי נעים" בגל"צ התכנית, שתשודר ביום ו', תכלול גם כתבה על האיחוד, ההופעה ועוד - כולל איזכור של פורומנו וראיון קצר עמי. אגב, מישהם חוץ ממני ראו את הכתבה על הפלויד ב"זמן תל אביב" בסוף השבוע?

afon

New member
לגבי הרדיו

איזו תחנה זאת התחנה של יואב קוטנר? איפה זה משודר? באיזה שעה ביום שישי זה "בילוי נעים"?

גלי צה"ל. סליחה על ההשמטה

ואת השעה של "בילוי נעים" אני לא זוכרת. נדמה לי שזה בשעות הבוקר.

"בילוי נעים" תשודר החל מ-9 בבוקר

ולגבי הערוצים בהם משודרים גל"צ, ראו באתר שלהם פירוט: http://glz.msn.co.il/glz/default.htm

אל תצפו ליותר מדי מהקטע איתי...

היו לי ראיונות יותר מוצלחים בעבר.
מה גם שהתקילו אותי על ההתחלה עם השאלה "בת כמה את?".

למעלה