החשדות 27.6.05

אמרתי למראיינת

שזה סוד כמוס. פשוט, לא היו לי דברים מעניינים או פרובוקטיביים לומר, שזה מה שהם מחפשים. לא נורא, הם יקבלו את זה ממקורות אחרים...

Itai8

New member
באיזה ערוץ

באיזה ערוץ תשודר התכנית "ציפורי לילה"? וראיתי את הכתבה ב"כל הזמן" של ירושלים, אני חושב... והזכירו אותך שם..

The Albatross

New member
מה באמת היה כתוב על הפלויד

ועל פורומנו בזמן תל אביב? אני קורא ידיעות...

היו שלוש כתבות בעצם

אחת על ישראלים שנוסעים ל-live 8 והמרדף אחר כרטיסים; אחד על האיחוד עצמו ותולדות הפלויד, והחלק השלישי (הקטן) הוא על הפופולריות העצומה של הפלויד בארץ. בין המרואיינים לחלק הזה הייתי אנוכי, והכתב מזכיר את העצומה שערכנו, ואת התכונה בפורום.

The Albatross

New member
האם תוכלי

להעלות את הקטע העוסק בפורום לכאן? או לפחות את הראיון איתך?

לא...

את הקטע במלואו אסור להעתיק. הציטוטים מדבריי מפוזרים לאורך הכתבה, ויהיו לא מובנים אם יוצאו מהקשרם.

התגשמות חלום???

איזה יופי... אני מקווה שהחלום הבא שלי יהיה שאנגליה תזכה במונדיאל. ו/או טיול לדרום אמריקה.

א י ט י

New member
תשובה מערוץ 10 שקיבלתי.

שלום איטי, ההופעה של פינק פלוייד תשודר, ואם היא תיפול על הסדרה "24", היא תשודר מיד אחרי. תודה על פנייתך, ישראל 10 אני מקווה שיש להם מילה ושקיבלתי תשובה ממקור אמין מספיק. בכל אופן הם לא נראים הכי מודעים בקשר למתי הם מופיעים.

EMI יוציאו DVD של Live 8 בנובמבר

חברת EMI הודיעה שהיא "תרמה" סכום משמעותי למארגני Live 8 בתמורה לזכויות הוצאת DVD של הארוע. ה-DVD ייצא בחודש נובמבר, ו"יותאם לקהלים ברחבי העולם", לדבריהם. הפלויד יהיו בין האמנים שיופיעו ב-DVD.

אם כבר מדברים על זה,

קיבלתי לא מזמן את ה-DVD של ה-Live Aid שנערך ב-85' במתנה. יש שם הופעה של בריאן פרי (מישהו מכיר?) ויש לו שלושה גיטריסטים בהרכב. אחד מהם הוא גילמור. הם מבצעים את Jealous Guy של לנון וגילמור נותן סולו קצר ויפה.

חרטושה

New member
סתם כמה דברים מסביב...

עכשיו הודיעוני שפול מקרטני עולה ראשון להופיע יחד עם U2 (לבוש בתלבושת של סרג'נט פפר, מסכן, הוא לעומת זאת, לא יכול לתרץ את זה באוברלוד של סמים. או שאולי כן.) מקרטני גם יסגור את הערב עם השיר the long and winding road של הביטלס. חוץ מזה, גלדוף עדיין מתעקש שבפלויד מנגנים רק 3 שירים ולא ארבעה. מישהו באמת צריך לעדכן אותו.

flowerboy69

New member
קיבלתי מייל מערוץ 10

הם כתבו שיש להם לוח שידור מסויים ושאם הוא ינמע שידור של הפלויד בחי הם ישדרו אותם מיד אחרי החדשות או הסדרה 24

מייסון: "עוד לא התחלנו בחזרות!"

ניק מייסון השתתף אתמול באחד ממירוצי המכוניות האהובים עליו כל כך. מטבע הדברים, הותקל המתופף בשאלות בדבר החזרות ל-Live 8. מייסון ענה לכל המתעניינים שהלהקה טרם החלה בחזרות! מאידך, מקורות - המוערכים ע"י מקורותיי כמהימנים - טוענים שהם נכחו באותן חזרות בלתי-קיימות, ולכן יש מצב שדבריו של מייסון היו עוד ביטוי לחוש ההומור הדק שלו ולדיפלומטיה המפורסמת שלו, המוכרים לאלו שקראו את ספרו.

Coon Jew

New member
עוד חשדות..

הבנתי שוולוט רבולבר- (הלהקה מיוצאי גאנז אנ רוזס וסטון טמפל פיילוטס) מופיעים בההיד פארק ב2 ליולי ויבצעו קאבר לשיר money- זה נכון?

למעלה