החשדות 27.6.05

../images/Emo150.gif תזכורת לבאי הפורום

בימים אלו מגיעים חדשים רבים לפורום (אפשר לראות את זה גם בסטטיסטיקות הגולשים...
) ולא כולם מודעים לכללים הנהוגים בפורום ולתרבות הדיון הרווחת במחוזותינו. אנא קיראו בבקשה את תקנון הפורום הנמצא ב"מאמרים" (בקטגוריה "כללי"), וכן את תקנון תפוז, שקישור אליו נמצא בתחתית עמוד הפורום. במיוחד, הייתי רוצה להזכיר ש:
חילוקי דעות הן לחם חוקו של כל פורום - אם כולנו היינו מסכימים אחד עם השניה, היה כאן מאוד משעמם - אבל גם אלו צריכים להעשות בנימוס ובנועם, ללא שמות גנאי וככל שניתן גם ללא סרקזם, שהם פוגעניים.
יש עלינו מגבלות חמורות של דיני זכויות היוצרים. לכן, אין בשום מקרה להעלות לינקים דרכם ניתן להוריד הקלטות לא חוקיות (שאינן שומרות על זכויות יוצרים) או לומר היכן ניתן להורידן, או לעודד הורדות כאלו. כנ"ל לגבי צריבות דיסקים. כן לא ניתן להעלות לפורום מילים של שירים במלואן - ציטוט מותר - אלא אם זה לצורך דיון (ניתוח של השיר). לא ניתן גם להעלות קטעי עיתון סרוקים או להעתיק כתבות עתונאיות במלואן אל הפורום (ציטוט מותר).
הימים הבאים הולכים להיות מעניינים מאוד ותוססים בפורום. אני מניחה שהתנועה בפורום תגבר - גם כעת היא גבוהה מאוד יחסית - לכן אנא השתדלו לשרשר את הודעותיכם למקום המתאים: - חפשו אם יש כבר שרשור הדן בנושא עליו אתם רוצים לכתוב. אם כן, שרשרו את הודעתכם אליו. - אם אין שרשור כזה, אל תנצל"שו, אלא פיתחו שרשור חדש (כולל אם אתם רוצים לשתף אותנו בחוויות, רגשות, חלומות, הרהורים שלכם וכד'). - שרשור ה-OFF נועד להודעות *שאינן* קשורות לפינק פלויד, כל עוד הן רלבנטיות לחברי הפורום. שבוע מותח ומהנה לכולנו!

bat elp

New member
../images/Emo14.gifשמעתי בשורת איוב מסתובבות

שמועות שפינק פלוייד ביטלו את הופעתם במופע אין לי מושג באשר למקור השמועות ואמינותו. מישהו יכול לאשר או להכחיש?? [אני מקווה שלהכחיש] בת-אל

לא הגיעו אלי שמועות או ידיעות כאלו

וזה לא פורסם בשום מקום. למה להאמין לשמועות שמקורן לא ידוע?

../images/Emo124.gif מייסון מתראיין ../images/Emo124.gif

ניק מייסון נתן ראיון לעתונאי מארק אלן, עבור עתון-בידור כלשהו, וסיפר על איך שוכנעו הפלויד להופיע ב-Live 8: "בוב גלדוף חיפש גימיק לארוע. זה היה או אנחנו, או הספייס גירלז. אני לא יודע אם זכינו או הפסדנו". "בוב פנה לדייויד גילמור, ודייויד לא ממש התלהב. ובצדק, לדעתי. הוא באמצע פרוייקט סולו. בוב טלפן אלי ואמר "דייויד גילמור לא מוכן לעשות את זה". וההרגשה שלי היתה 'טוב, ככה זה עם דייב'. אפשר להוליך סוס אל המים אבל אי אפשר להכריח אותו לשתות. במקרה של דייב, אי אפשר אפילו להביא אותו בכח אל המים. אבל בוב דיבר עם רוג'ר, ורוג'ר הסכים. אני חושב שהוא הרגיש - כולנו הרגשנו - שזה חבל שלא ניגנו ב-Live Aid [בשנת 1985], אבל בעצם לא התקיימנו כלהקה, אז. אז רוג'ר טלפן לדייב, וכך העניין נקבע. לא היו הרבה שיחות בעשר השנים האחרונות, כך שזה דבר די גדול עבורינו." "אי אפשר למשוך את מלחמת העולם השלישית לנצח. אם לא היינו מתאחדים עבור Live 8, היינו עושים את זה בארוע-צדקה אחר, לדעתי. זוהי סיבה טובה לאיחוד. זו דרך לבניית גשרים מהסיבות הטובות, במקום לשרוף אותם." מארק אלן הוא עתונאי וותיק, ושווה לקרוא את הראיון במלואו. אם אצליח להשיג אותו, אתרגם את החלקים הרלבנטיים.

pink floydror

New member
חה חה

"לבנות גשרים במקום לשרוף אותם" יחצ"נות סמויה לBurning bridges?!?!!

תרגום הראיון במלואו: ../images/Emo150.gif

"טוב, זה היה רעיון של בוב, אנחנו לא יכולים לקחת קרדיט על זה," אומר המתופף, "בוב כנראה חשב שהוא ממש רוצה תוספת על מה שעשה בפעם הקודמת [ב-1985]. הוא רצה גימיק, בעצם. אז הוא הטיל מטבע - אנחנו או הספייס גירלז. אני לא יודע אם ניצחנו או הפסדנו." "בוב פנה לדייויד גילמור, ודייויד לא ממש התלהב. ובצדק, לדעתי. הוא באמצע פרוייקט סולו. בוב טלפן אלי ואמר "דייויד גילמור לא מוכן לעשות את זה". וההרגשה שלי היתה 'טוב, ככה זה עם דייב'. אפשר להוליך סוס אל המים אבל אי אפשר להכריח אותו לשתות. במקרה של דייב, אי אפשר אפילו להביא אותו בכח אל המים. אבל בוב דיבר עם רוג'ר, ורוג'ר הסכים. אני חושב שהוא הרגיש - כולנו הרגשנו - שזה חבל שלא ניגנו ב-Live Aid [בשנת 1985], אבל בעצם לא התקיימנו כלהקה, אז. אז רוג'ר טלפן לדייב, וכך העניין נקבע. לא היו הרבה שיחות בעשר השנים האחרונות, כך שזה דבר די גדול עבורינו. אי אפשר להמשיך את מלחמת העולם השלישית לנצח." "מה ננגן? שירים של פינק פלויד. ניסינו לעבוד על כמה שירים של דיפ פרפל, אבל משום מה זה לא מתאים לנו." "כאשר הרוקנרול הומצא, אנשים הניחו שזה משהו שעושים במשך שנה-שנתיים. אבל אנחנו עדיין כאן, וזה נהיה משהו מעבר לזה. פיתחנו כימיה מיוחדת. אם לא היינו מתאחדים עבור Live 8, היינו עושים את זה בארוע-צדקה אחר, לדעתי. זוהי סיבה טובה לאיחוד. זו דרך לבניית גשרים מהסיבות הטובות, במקום לשרוף אותם. אני טובע במטפורות כאן!" והלינק: http://www.rogerwatersonline.com/graphics/tv_reunionnick.jpg

שבוע טוב...

כן, הולך להיות שבוע טוב למדי. מחר יש לי את המבחן האחרון בסמסטר הארוך מדי, ובעצם של כל השנה. ומחרתיים ... עף ללונדון. אחרי הכל, לא כל יום יש אולי איחוד של הספייס גירלד.. שבוע הבא לעומת זאת, שיכלול לוג און לאתר של הבנק ובירור מצב היתרה, יהיה כבר פחות טוב. (שלא לדבר על חישוב דולרים פר דקת הופעה - בחלוקה ל-15). אם עוד מישהו מכאן נוסע ורוצה להפגש ביום שבת, אז בכיף!

Perfect sense

New member
לא בא לי לפתוח שרשור אז..

מישהו יכול קצר ולעניין להגיד לי באיזה יום תשודר ההופעה בערוץ 10, ובערךבאיזה שעות? <זמן ישראל>

לא

חפש בשרשורי החשדות והעדכונים למטה, שם מצויים כל הפרטים. ובפעם הבאה, אנא התחשב בבקשתי לא לנצל"ש שרשורים.

למעלה