החשדות 5.7.05

One Echoe

New member
אתה באמת ציניקן מתבגר..

בלי מטרה לפגוע ו\או לעצבן אותך. אבל ההודעות שלך פשוט אומרות ככה. אע"פ, שבהודעות שלך יש הרבה יותר מציניות. --- אתה מזלזל בעצם, בכל מי שנהנה מההופעה, ואומר שהוא לא משכיל? מעבר לזה, אדם "משכיל" יוכל לדעת שאין מקום להשוואה בכלל, בין ההופעה לפומפיי לבין ההופעה האחרונה בלונדון. וסתם ככה, אדם לפעמים יכול להשתחרר מהנוקשות והביקורת ולהנות. אני חושב שההופעה של הפלויד הייתה ענקית, יחסית לנסיבות. וגם בלי הנסיבות. דוגרי עכשיו, למה ציפית? אני אשמח לשמוע למה ציפית, רק שיהיה בהיגיון. ואל תשכח: -הלהקה לא ניגנה 20 ומשהו שנה ביחד. -ריבים ומטענים רגשיים נמצאים שם כבר 2 עשורים. -לחץ. אחרי שאתה לא מנגן כ"כ הרבה זמן, ואתה עומד להופיע מול כל העולם בערך, אני מאמין שיש גם לחץ(הלהקה עברה את זה בצורה מושלמת). -סיפוק. אל תשכח. הם היו צריכים להצדיק את האיחוד שלהם. מה רצית שהם ינגנו, סאן טרופז? בהופעות פרטיות שלהם הם ינגנו לך את השירים הפחות מוכרים. אבל הופעות כאלה, הם חייבים לספק קהל עצום, ותוך כדי גם לא לאכזב את הקהל ההדוק. וכו'..

brotos

New member
עשה לי טובה, ואל תספר לי מי אני.

ועכשיו תשמע: אתה שואל מה ציפיתי? ציפיתי למה שקיבלתי. ציף מדווחת שהיו ביקורות מדהימות? לא יודע, יכול להיות. יש לי שכל ישר, כוח שיפוט, שמעתי הופעה-שניים בחיי. לא היה פה משהו מיוחד. אני הולך עוד שבועיים וחצי להופעה של פורטיסחרוף ומצפה לקבל הופעה פי-כמה טובה יותר. למה? מכל מיני סיבות, מה זה משנה למה? פ"פ לא עשו שומדבר רע. הם עשו ת'עבודה, וזהו. זה הפתיע אותי? לא! למה לעזאזל אני אוהב אותם כ"כ? למה אני מוכן להגן עליהם תמיד בחירוף נפש? כי אני מכיר אותם, אני יודע מיהם: חבורה של מוזיקאים מוכשרים, עם כמה שירים מדהימים [את Money אני לא סובל, ואת CN אני לא-יותר ממחבב.], וכמה על הפנים. כן, אני אוהב אותם. את מי אני אוהב? את פ"פ. מי אלו ה-4 שהופיעו במוצ"ש? לא יודע, חבר'ה שעשו קאברים נחמדים ללהקה שאני הכי אוהב. תקפצו, תכעסו, תתלהמו. אנ'לא שם קצוץ. וכן, אני נהנה מזה. כי אני ציניקן מתבגר. יומנעים.

חרטושה

New member
הבנתי את הכיוון הכללי

של מה שאתה אומר, אלא שלטעמי קרה כאן משהו אחר לגמרי. בעיני הפלויד הפסיקו להתקיים לחלוטין אחרי עזיבת ווטרס. שני התקליטים הנוספים שלהם כשלישיייה מעולם לא היו צריכים לקרות, כמו גם כל אלבומי הסולו של ווטרס. אני שייכת לרוב דומם שמתאבל על נסיונות ההנשמה הגריאטריים בהחלט שהלהקה ניסתה לעשות לעצמה החל משנות ה- 80' ומתחרט עמוקות על "הדווקא באבי אביכם!" שווטרס מוציא מעת לעת. לכן בעיני האיחוד היה סמל, פיצוי על ימים עברו, וכן, מפיח בי סוג של תקווה. ולא בא לי להתהלם.בסדר? מה תעשה לי?! ואני דווקא לא אשים סמיילי!

melancholy man

New member
איך מיק ג'אגר נכנס לכאן? ../images/Emo8.gif

חברה זו דעתו של ברוטוס, היא הרבה יותר מלגיטמית, הוא מנסה להפריד בין ההתרגשות בין הרגש שהציף את מרביתנו לבין המציאות של ההופעה, בשעה שציף צודקת ובהשוואה לכמעט כל המופעים האחרים ב Live8 פינק פלויד היו ליגה משל עצמם, כולנו יודעים, שיחסית להופעות עבר שלהם, זה היה מין סוג של הד (לא הד חיוור אולי אבל בכ"ז הד), יש מי שמתאכזב מכך וזו זכותו המלאה, חוץ מזה, כמו שאמר מיק כאמור, It's only rock and roll (and I like it)

צק צק צק... אני מאוכזבת מכם ...

18 דקות שלמות לקח למישהו להשלים את המשפט....

melancholy man

New member
מצטער, בוקר, אני עוד עייף ../images/Emo13.gif

רק עכשיו ראיתי...זה לא יקרה שוב...הכלב אכל לי את העכבר...לא התכוונתי

חרטושה

New member
גם אני הבת של מיק ג'אגר

תמיד חשבתי שאני צריכה טי שרט כזה. רוב הסיכויים בעדי. מישהו אמר שהיא לא לגיטמית? למעט הפרובוקציה לשם הפרובוקציה. צריך לקחת בחשבון שזו לא הייתה "הופעה שלהם", זה היה מופע התרמה שהפינק פלויד ניגנו במסגרתו כמה שירים שלהם. במקרה, כך יצא ויד הגורל התערבה והם גם התאחדו עם ווטרס ונשמעו אחלה באחלה וכו' וכיוצא בזה ושאר סופרלטיבים שכולם מוצדקים. חוץ מזה הגיגים שלהם עד כמה שיהיו מפוארים וגרנדיוזיים הם בסך הכל אפקטים. מה שמשנה, לדעתי, זו המוזיקה, ואף אחד לא יכו לטעון שהם לא נשמעו טוב. מי שחסרים לו אפקטים קוליים וזיקוקי דינור תמיד יכול לפצות את עצמו במופע של מדונה או רובי ווילאמס.

חרטושה

New member
אה?

סליחה מראש, אבל אף פעם לא הסתדרתי עם האופן שבו העצים נטועים בתפוז. קצת קשה לי לעקוב לפעמים אחרי ההודעות ולשים לב איזו הודעה באה בתגובה לאיזו הודעה... Are you talking to me?

NIR Y

New member
יש לי שאלה

לא שאני חושב שמה שאמרת על ציףציף נכון, אבל מה רע בלהיסחף בזרם התלהבות ? לא כל מה שאתה רואה ואחרים לא, מצביע על כך שזה טפשי, לא משנה כמה עיוור מי שעושה את זה.

סטימצקי בעקרון מייבאים אותם

אבל אי אפשר לסמוך עליהם, מנסיון. אתה יכול לנסות לנג'ס לסניף ספציפי, ואולי יביאו לך במיוחד או ישמרו, אבל אל תבנה על זה. אלטרנטיבית, בקש מחברים/משפחה באנגליה או ארה"ב. זה יגיע לחנויות באנגליה בשבוע הבא, ובארה"ב קצת אחרי זה.

מנסיון

סטמצקי בעצמם מזמינים מהאינטרנט ואז מוכרים יקר יותר... אז שווה לך להזמין לבד

הם לא מזמינים מהאינטרנט...

וההבדלים במחיר בין יבוא מסטימצקי ויבוא ישיר הם כמעט אפסיים. ההבדל המשמעותי הוא שעל יבוא ישיר אפשר לסמוך; על סטימצקי...

new revolution1

New member
יש לי בעיה../images/Emo70.gif

עם ההזמנה. אני רוצה להזמין מהאתר, אבל מבקשים כתובת מלאה (מס' בית) שאין לי מכיוון שאני לא חיה בעיר ויש את מנוע חיפוש הכתובות שגם מבקש מס' בית, ואם אני לא נותנת כתובת אז זה מוחק לי. אפשר אולי אופציה אחרת, שאפשר לסמוך עליה (בניגוד לסטימצקי) ואם לא, תוך כמה זמן זה יצא בחנות? יום טוב.

למעלה