החשדות 5.7.05

הורדת הופעת הפלויד מ-AOL

AOL מאפשרים עתה להוריד את ההופעה של הפלויד, באופן ספציפי - הלינק למטה.

סלע 1

New member
למעשה, אפשר לראות ב-AOL קטעי וידאו

לא רק של פינק פלויד אלא גם הרבה אמנים אחרים (תחת Concert Highlights). חבל רק שמהופעה המרגשת של ניל יאנג, בפעם הראשונה לאחר שהתאושש מניתוח קשה, נעדר כל זכר באתר שלהם.

חרטושה

New member
בדיוק הזמנתי היום

את המהדורה המיוחדת על הפלויד שיצאה לפני שנה. המחיר בסופו של דבר זהה לזה שבחנויות. הבאסה היחידה היא שההזמנה אמורה להגיע מתישהו ב 28 הימים הקרובים....

שימו ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif

לעמוד הפתיחה באתר הבית של רוג'ר ווטרס...

brotos

New member
"הכל אפשרי" במובן של-

"פעם הייתי קוף, היום אני ריצ'ארד גיר?"

Shakty

New member
מצחיק את התהפכו היוצרות-פעם דיוויד

היה הדוגמן היום הוא סתן שמן מקריח ואילו רוגר שלנו הברווזון המכוער נהיה יפיוף אמיתי. וברוטוס - פעם הייתי ניהיליסט - טוב לא יצא לי מזה - תראה את ביג לבובסקי.

mikal123

New member
כן אבל מזמן

כשווטרס היה בברלין בשנות השמונים הוא היה ממש ממש חתיך,(למרות או בגלל) המשקפי טייסים המצחיקות וגילמור השמין יש לציין שהוא ירד הרבה במשקל מאז וווטרס בינתיים התקמט פי כמה וממש רואים עליו את הגיל יותר מדייויד שיחסית לגילו הצעיר רק בשנתיים נראה ממש מעולה

Blackpanter1י

New member
ווטרס לדעתי,תמיד היה מכוער פחד ממש

מפחיד
וכל המקמטים האלה שיש להם, זה רק בגלל הסמים אני חושב. וד"א ראיתים את הסולן של המי רוג'ר משהו איך הוא נראה טוב יחסית לגילו (61)

תיקון מאוחר...

נראה שהעמוד הנ"ל אינו חלק מהאתר הרשמי של ווטרס, אלא הוא בבעלות פרטית. אבל לא נראה לי שווטרס יתנגד במיוחד...

למעלה