המשך פרוייקט הראיונות

Another Girl

New member
../images/Emo124.gifהמשך פרוייקט הראיונות

שבוע שני... הפרוייקט,כשמו כן הוא, הוא סדרה של ראיונות וירטואליים עם חברי הלהקה ועוד כמה מקורבים עליהם.(כן,כן, הם עברו קורס מזורז בעברית,תתפלאו) בכל שבוע "נראיין" כאן אישיות אחרת, ובמהלכו תוכלו לשרשר כל שאלה שרק רציתם לשאול אותה. גם אם היא לא תענה לכם מיד,או אפילו באותו יום (בכל זאת, לאייקונים שכאלו אין הרבה זמן פנוי...)מובטח כי עד סוף השבוע כל שאלות הגולשים ייענו ברצינות ובתשומת לב. כמה הערות: - קודם כל, יש לקחת את כל הראיונות ברוח טובה. כפי שתוכלו לשער יכללו הראיונות כמה אנשים שאינם, לצערנו, בין החיים עוד, ואין בכך זלזול וחוסר כבוד לזכרון המת- להפך. אם הדבר פוגע ברגשות אנשים מסויימים אני מתנצלת מראש,ואפשר להימנע מהשתתפות בראיונות ספציפיים. -בכל יום ראשון ייפתח שרשור שאלות חדש למרואיין חדש,ורק לשם יש לשרשר את השאלות. - כפי שאמרתי ביום חמישי-המרואיין האמיתי הוא בשם המשתמש המואדם בלבד ורק אליו יש להתייחס כמרואיין. שוב אחזור על זה שזו לא אני בתחפושת, אז אין כל טעם להפנות אליי שאלות ראיון באופן אישי,אלא לאורח בלבד.כמו כן נא לא לפנות אליו במסר,אלא לשאול מה שרוצים בשרשור בלבד. - אפשר לשאול כל שאלה, אבל כמובן לשמור על הכללים של שפה יפה ולכבד את האורח. -הודעה זו תפורסם בתחילת כל שרשור שאלות למרואיין,כדי למנוע אי הבנות ואי נעימויות. תהנו...

Another Girl

New member
שרשור שאלות לג'ורג' הריסון ../images/Emo15.gif

ג'ורג' הריסון,מוסיקאי בחסד,הן בתחום הלהקה והן בסולו,איש רוחני ואציל נפש ויוצר שנותר בצל זמן רב,עד שזכינו לראות מה הוא מסוגל. שרשרו שאלות ל"ביטל השקט"...

אלרוס

New member
דיר ג'ורג'

מאיפה ההשראה? למה דווקא הודו? המהרישי באמת מסריח כל הזמן? איזה מיחברי הלהקה היה המסתבר ביותר על הדעת? אם היית חי כיום וגם ג'ון, האם היית רוצה שהביטלס יחזרו?

ביטלמן

New member
שאלות לג'ורג'

איך היית ההעבודה עם אריק קלפטון? מה אתה חושב על הוצאת הlet it be naked מהו הסולו הגיטרה האהוב אליך מתקופת הביטלס?

תשובה לביטלמן

ידוע שאריק היה חבר טוב (אין צורך להיות אירוניים בקשר לפרשייה עם פטי) וגם מוסיקאי מוכשר ביותר, אז אין מה להוסיף חוץ מזה שאיפה שהוא היה היו הרבה שוקולדים וטארטים (בהשראתו, אגב, כתבתי את "סאבוי טרפלס") אני סובר שהוצאת LET IT BE NAKED היא טובה, בחירת הטייקים מצויינת, במיוחד מבחינת העבודה של פול שגם השקיע בהוצאה. זה גם צדק היסטורי בשבילנו כאנשים וכלהקה, כי אז הוציאו את האלבום כפי שהתנגדנו שיעשו ולכן אני שמח מאוד על ההוצאה המחודשת. גם לי, דרך אגב, יצאו בקרוב REISSUES של תקליטים שהוצאתי בעבר. סולו הגיטרה? קשה. אני חושב שאציין את אריק לטובה בזכות הרוח הטובה שהביא בסולו כשהגיטרה שלו בכתה בקול.

אלרוס יקר

שלום אלרוס, השראה לא היתה חסרה אך תלוי על איזה שיר אתה מסתכל. היו הרבה מקורות שונים לשירים. למשל את השיר הראשון שלי באלבום שלנו כתבתי כשהייתי חולה והרגשתי כמו שיט. מאוד התאים DONT BOTHER ME היו יוצרים שהשפיעו עלי, למשל רי צ'ארלס שבהשראתו כתבתי את SOMETHING (ולא בהשראת פטי כמו שסוברים רבים) ראיית החיים כדבר לא פשוט גם הביאה אותי לכתיבה ישירה בשירים מסויימים, ככל שהשנים התקדמו. הודו? כי זה הדבר האמיתי. הרגשתי קרוב לשם, נמשך לשם. המוסיקה היא שהובילה אותי לשם בהתחלה. היא נשמעה לי אמיתית, מבטאת אמונה- ויותר מכל זה, היא היתה מוכרת לי רגשית. אחרי כל זה נחשפתי ליופי שבדת ההינדו וזה התחבר לי עם מהות החיים. אני לא מתכוון להתייחס לשאלה על המהרישי, אבל הוא היה מוחל על כבודו, לכן אמשיך לענות על השאלות שלך. חברי הלהקה- אלה חברים שלי. הם לא דמויות אנימציה (ברוב המקרים) ואהבתי את שלושתם, אחרת לא הייתי מבלה איתם מעבר ל-13 שנים אינטנסיביות. ואח"כ חוזר להיפגש איתם. לא, לא הייתי רוצה שהביטלס יחזרו.

ג'ורג'!../images/Emo99.gif

לדעתי אתה הגדול מכולם... מי היה המורה שלך בגיטרה? האם קיבלת אותה משכורת כמו האחרים (
) או לא (
)? מהו אלבום הסולו שלך האהוב עליך ביותר? ואיזה שיר שכתבת אהוב עליך ביותר? באהבה רבה, מוקירך ומעריצך, אליאור. נ.ב. כנראה שאני לא אזכה לראות את התשובות שלך (מנתקים לי מחר את האינטרנט...אתה יודע המצב הכלכלי...), אבל אני בהחלט אראה אותם ממחשב אחר כשרק תהיה לי הזדמנות.

אליאור

קודם כל תודה על המחמאות, אני חושב שאין כזה דבר "הגדול מכולם". רק אלוהים הוא כזה. בליברפול לא ממש היו מורים לגיטרה, ואפילו לא מילוני אקורדים. זה עזר לנו מאוד לפתח את האהבה לכל אקורד חדש וריגש אותנו כל פעם שמצאנו אחד כזה. אלבום הסולו? ובכן, זה כמו לומר איזה מהילדים שלך אתה הכי אוהב. (דהאני, בלי ספק) אני מאוד אוהב את ALL THINGS MUST PASS THIS IS LOVE BLOW AWAY ויש רבים, באמת.. אבל זה עניין רב-גוני, גם נוסטלגיה וגם משמעות השיר. מקווה שיחברו לך את האינטרנט במהרה (אני אזכיר אותך כאן למעלה)

פחות מהאחרים .זה עניין של תמלוגים.

אבל בקטע של מכירת תקליטים והופעות- זה היה שווה. תמלוגים מקבל מי שכתב את השיר וברדיו השמיעו יותר את לנון ומקרטני. עד היום, דרך אגב. אבל למי אכפת? אף פעם לא הייתי רעב ותמיד היה כסף לדלק.

Miss CB

New member
ג'ורג' יקירי

יקירי, הביטל האהוב עליי, הנפש היפה ביותר שעולם הרוק/פופ ידע מעולם, ויוצר מוכשר כל כך בכלליות, מה אשאל? מה אשאל?? את הדברים הטובים ביותר כבר שאלו, חוצמזה, מה אני יאיר לפיד??
אז אני אשבח עוד קצת: לא שאנחנו מכירים אישית, אבל לפי הסיפורים הראיונות והדוקיומנטרים, אתה יוצא בנאדם פשוט מדהים. כל כך פשוט, כל כך מחובר למה שבאמת חשוב בחיים.. אני מעריכה את זה מאוד. מעטים האנשים שחיו בכזה עושר, כזו תהילת עולם, והצליחו למצוא אושר פנימי בלי הכסף.
אז אני אשאל שאלה אחת רק: אתה מאושר עכשיו? שם למעלה? תמיד דיברת על הרצון העז לפגוש את אלוהים.. סופסופ זה קרה בשבילך... זה כל מה שציפית שזה יהיה?

גרמה

New member
ג'ורג'לה...

אם לא היית מוסיקאי...במה היית עוסק? זה רק אני או שעמיר פרץ דומה לסטאלין? בתודה שראל

זה כמעט לא מתקבל על הדעת

אבל אם הייתי עושה משהו שאני אוהב - הייתי גנן, ואז הגיטרה היתה התחביב. מי זה עמיר פרץ?

גרמה

New member
ג'ורג'...עוד כמה שאלות

ג'ון לא ענה לי...אז אולי אתה...:) 1. האם כל שיר שאחד מכם הביא ללהקה מיד התקבל? הייתה הצבעה? לפי מה הוחלט איזה שירים יוקלטו? 2. תגיד לי..רון ארד...אתכם או איתנו? (ומה דעתך על עסקת השבויים?) 3. אם נפל עץ ביער ואף אחד לא שמע. מישהו יעזור לו לקום? בכבוד רב, וד"ש מיוקו לג'ון (היא אומרת שהיא תגיע בקרוב) שראל.

צ'ובה לגרמה

1. ממש לא כל שיר התקבל. היו סינונים וכמו שאתם יודעים, כתבנו גם הרבה שירים שלא יצאו. יש בזה גם יופי מסויים, שהשיר הוא שלכם כחבורה ורק אחרי שנים חשובים להוציא אותו. למשל "ONE AFTER 909" נכתב בשנות החמישים והוצא רק ב-LET IT BE. זה לא הצבעה ממש, היינו רק ארבעה... הוחלט לפי הרכב אלבום בעיקר. הקלטנו גם שירים שלא הוצאנו. 2.אני לא יודע איפה רון, כי אם הוא למעלה, הוא הרבה מעליי. 3.ממש כואב לי לשמוע על עצים בודדים
יוקו באה? ל----א!

SickAgain

New member
ג'ורג'י בוי,

שלום וסליחה שמפריע אני למנוחתך: יש חלי כמה שאלות: 1) למה בחרת בקטע הזה של ההודים על שאר הדתות? האם ראיתה שעם כל העושר והתהילה חייך חסרי משמעות אז פנית לכוחוץ גדולים יותר בגלל זה? 2) איזה סיגריות עישנת בסיקסטיז? וכמה חפישות עישנתה ביום? 3) מה העדפת: גראס או חשיש? 4) את מי יותר אהבת את לנון או מקרני? (אני יודע שפול עיצבן אותך מאד ולנון עבד איתך בסולו שלו...אבל בכל זאת) אהבת גם את היצירה של פול? 5) מה היא שחקנית הפורנו האהובה עליך? 6) מה הדבר הכי כיפי ובלתי מזיק שאתה מציע לי לעשות בשעות הפנאי (חוץ מלשמוע מוסיקה וכל שאר הדברים שהיית עושה?) 7) אתה באמת הבנת את כל השירים של בוב דילן?

תהיה בריא נערי

1.הגורל הוביל אותי אל הודו. אני אחד שהמוסיקה מושכת אותו מאוד מאוד, לכן המוסיקה ההודית שמצאה חן בעיני והיתה קרובה אלי, גרמה לי להתעניין באופן משמעותי בהינדו. (הפגישה הראשונה שלי עם סיטאר היא בזכות הביטלס, על הסט של HELP) כשאתה מתעניין ומתלהב ומגחלה את משמעות החיים, אתה לא מוותר על ללכת עד הסוף עם האמת שלך. וכן, בהחלט, כשיש לך הכל אתה מרגיש חזק מאוד את מה שחסר, במיוחד אם זה מה שבאמת צריך בחיים. תחשבו על זה. תשימו את עצמכם במקום שיש בו כל מה שרציתם. הכל! חוץ מרוח ואמת. גם לג'ון היה חסרה האהבה והמשפחה והוא הבין את זה יותר מכל כשכבר היה לו הכל חוץ מזה. ראיתם איך הוא התמסר למשפחתו בעקבות זה. 2.עברתי הכל, חברים. לא צריך. הייתי אתכם היום אם לא הייתי ככה. 3. נו... 4. זה זטחי מאוד לומר כך. זה שהיה לי ויכוח אחד שהיה מצולם עם פול - זה שטויות. הלכתי פעם מכות רציניות עם ג'ון והיו תקופות שלא דיברנו בכלל, מצד שני היו בין פול וביני רגעים יפים יפים יותר מבחינות מסויימות . אני לא משווה ביניהם בכלל. הם חברים שלי. כרגע- ג'ון יותר קרוב אלי.
כן, אהבתי את היצירה של פול. 5.זאת מ MAGICAL MISTERY TOUR 6.לישון, חבר. 7.הבנתי גם את אלה שהוא עצמו לא הבין. וחלק אהבתי בלי להבין. (חייבים להבין? מוסיקה, בנאדם, מוסיקה אמיתית, זה משהו שמעביר אותך למקום טוב יותר ברגע שאתה מקשיב)

הוספה על הויכוח המתוקשר עם פול

מה שהכי עצבן אותי זה שפיצצו את הויכוח הזה. עושים ממנו עניין כל כך גדול רק כי הוא מתועד- וממנו מסיקים מסקנות היסטוריות. באמת.

ג'ורג'....

1. ממתי התחלת לאוהוב מוסיקה הודית? מי גילה לך את זה? 2. כל חברי הביטלס הסכימו גם לשיר שירים בסגנון הזה? לא היו ריבים?

למעלה