המשך פרוייקט הראיונות

ג'ורג'../images/Emo99.gif

דע לך שאתה החיפושית האהובה עלי
אממ.. אתה חושב שג'ון ופול דחקו אותך ואת רינגו לצד, והם אלה שקטפו את רוב התהילה? אם כן, איך אתה מרגיש עם זה?

מייפל יקר

ג'ון ופול לא דחקו את רינגו. ג'ון ופול יצרו ושרו את רוב השירים (בד"כ מי שכתב גם שר) כך זה יצא. רינגו לא אהב מאוד לשיר ולכתוב. לפעמים לו (כמו לי) היתה הרגשה שאנחנו קצת פחות בולטים, במיוחד כשיש לך מצב רוח "טוב" אתה שוקע בזה. אבל מי שהכיר את הביטלס יודע שרינגו היה מאוד בולט בדרכו שלו. דרך שלא היתה לאף אחד חוץ ממנו. רינגו היה חבל שקשר את כולנו ביחד. החבורה לא היתה אותו דבר בלעדיו. גם ידוע לי שבהתחלה ג'ון ופול דנו בעניין אם להכניס אותי לצוות הרשמי של הכותבים (כלומר- לנון מקרטני הריסון) אבל זה באמת היה מבליט שרינגו לא. הביטלס - בעיקר מ-1964- היו ארבעה בלתי נפרדים ובינינו - וגם בתדמית הכללית- איך שאני רואה אותה לא היינו שונים. ודאי שאצלנו בתור חבורה- מי כתב יותר לא שינה יותר מדי.

Silly LoveSong

New member
ג'ורג' היקר...!../images/Emo24.gif

רק רציתי שתדע שיש לך שירים מהממים שאותי מאוד ריגשו. ורציתי גם לשאול אותך כמה שאלות: 1. מה אתה חושב על המוזיקה של ג'ון? אילו שירים שלו (מקריירת הסולו) אתה הכי אוהב? 2. מדוע לא כתבת גם עם פול שירים (מלבד In Spite of All the Danger)? 3. מה אתה חושב על המוזיקה של היום? (נכון שהיא התדרדרה מאוד והיא פשוט נוראית?!
). 4. איזה בעלי חיים אתה אוהב?
5. האם ביקרת פעם ברוסיה? מעריכה ומתגעגעת אליך מאוד, אלינה
נ.ב. תמסור לג'ון חיבוק גדול ממני!!

אלינה

אלינה "כפרה נשמה"... 1.המוסיקה של ג'ון היתה גאונית. לפי ראות עיני, הגאונות היתה הפשטות והאמיתיות של הכתיבה שלו. הוא לא התעסק עם זה מדי. הוא התכוון ברוב רובם של המקרים למה שכתב וזה בא ממקום מאוד אמיתי אם הוא התכוון ואם לא. למשל- הוא מעיד שהוא היה בתקופה קשה וזעק לעזרה (בלתי מודעת) כשכתב את HELP! ויש דוגמאות בשפע. אין מי שהכיר את ג'ון ולא שם לב אליו. היו ששנאו אותו , היו שהעריצו, אבל לא היה ניתן לעבור לידו בלי להתרשם. 2.את רוצה שאני אבחר? את יכולה לבחור? (; 3.פשוט לא יצא שיהיו לנו שירים באופן רשמי. אם תסתכלי על זה- בסופו של דבר, כולנו כתבנו את השירים יחד. גם רינגו היה שותף כשנתן קצב שלפעמים לפיו הוספנו גשר או בית. הקצב נותן הרבה השראה. 4.אני יודע שהיית רוצה שאני אומר חתולים. ובכן... אני לא סלקטיבי בדברים האלה, כל יצור חי קדוש בעיני. אבל אני חושב שחתולים הם חכמים (לא נבונים! חכמים. כמו שמחשב הוא חכם ולא נבון) ו-חמודים. 45.לא זוכר שהייתי שם. נ.ב. תסתכלי לכיוון ים המלח, נשיקה מג'ון מתקרבת ברוח. (אח, רוח פיוטית שורה עלי, ואני רוח בעצמי... ד"א אני מסכים עם פול- Love isn"t silly at a----ll

ג'ורג'י בוי!!!

יקירי המוכשר! ------------- ראשית, רציתי שתדע שתרומתך לביטלס, יקרה מאוד ולא תסולא בפז!!! ולשאלותיי: 1. אם אעלה אותך ב"סיאנס", אכן תגיע? 2. איזה אלבום של הביטלס אתה הכי מעריך? 3. איזה אלבום של הביטלס הכי נהנית לעשות? 4. האם תתרום לי את המגפיים, איתם הקלטת את השיר "For You Blue"? 5. האם אתה וג'ון מרכלים עלי שם למעלה? *אתה יוצר גאון*. *מסור את אהבתי הניצחית לאדמו"ר מליברפול, ג'ון לנון ז"ל, השם ייקום דמו"*
בכבוד ואהבה - מרת סינתיה לנון.

סינתיה.

1.אני אגיע, אבל בבקשה אל תעשי זאת, זה גורם להרבה צרות בעולם ולחוסר מנוחת הרוחות. באמת. 2.אני? מי אני שאעריך אלבום שאני חלק ממנו? אני לא מאוד אובייקטיבי. נו טוב. כאלבום... הלבן. 3.ריבולבר. 4.לא, הן לא שלי עכשיו. 5.האמת? לא. רצית את האמת! תודה סינת.

Another Girl

New member
תודה רבה כמובן למר הריסון

שהקדיש מזמנו הוירטואלי כדי לענות על שאלותינו.

למעלה