המשך פרוייקט הראיונות

ובכן

היו שירים שלא התקבלו. אבל כעיקרון הביטלס אהבו לחדש והתלהבו. בסוף אפילו באו איתי להודו. אפשר לשמוע איך הם נכנסו לזה בעצמם. בסוף I WANT TO TELL YOU פול מסלסל וג'ון- בכל-ל אהב. רק תקשיבי ל- TOMORROW NEVER KNOWS שכולו משמעות מהדת ההודית וכן המוזיקה. ריבים בגלל זה? למה?

לג'ורג', קטע שכתבתי בהשראת...

here come the sun : מהמרפסת ראיתי ברד, ברד שמכה ללא הבחנה בין פושע לתמים, ברד שמכה באנשים פשוטים. אי-שם מעבר לעננים ראיתי פס אור זוהר שהבטיח שהשמש לא נטשה את העולם לעד. מהחלון ראיתי רוח קרה, רוח שמצליפה גם בצדיק וגם ברשע, רוח שמצליפה באנשים, נשים וטף. אי-שם מעבר לעננים ראיתי פס אור זוהר, שהוכיח שבזמן מסוים ובמקום מסוים יופיע הצדק. מה דעתך?

ג'ורג' יקירי,../images/Emo72.gif../images/Emo113.gif

קודם כל רציתי לציין, שhere come the sun זה אחד השירים האהובים עלי ביותר, וגם while my gitur. איך אתה מרגיש כשאתה כותב שיר כזה? יש איזה שיר שלך שכבר נמאס עליך? משהו בגן עדן (או איפה שאתה נמצא עכשיו) מזכיר לך את הודו? או את עולם החיים? באהבה
.

לאורנה הנסיכה היקרה

HERE COMES THE SUN באמת מזכיר את החיבור בין שני העולמות שלנו, אבל באמת יקרה, אין דרך לתאר את השוני ביניהם, זה תחום שמעבר להשגה האנושית, אפילו כל הרוחניות שלי בארץ לא היו שמץ מזה. אני שמח שאת נהנית ממוזיקה, זה באמת אחד הדברים הגבוליים שבין חומר ורוח, המיתר שמחבר ביניהם, פחות או יותר. בשיר כזה אני פשוט זועק בשקט את מה שאני רואה ומה שאני רוצה לראות. שמחה ועצב. את נתת שתי דוגמאות טובות. למעלה? השקט מזכיר. האופן שבו קשה לתאר את המציאות הקיימת. שפע אור ואהבה לך.

דיתוּש

New member
כמה שאלות...

לא שאלתי את ג'ון, אבל איך זה באמת שם למעלה? ואני מאוד אוהבת את השיר Iv'e got my mind set on You, על מה חשבת כשכתבת אותו? ועל מי? וחוצמזה... אתה מקסים!

דיתוש יקרה

ראי תשובתי ללאורנה, תודה, אבל את GOT MY MIND SET ON YOU לא אני כתבתי, אז אין לי מושג על מה חשבתי אז
אני חושב שהרגשתי נלהב יותר לשיר של אחרים במקרים מסויימים, כמו השיר הזה של רודי קלארק- וכן בשירים האהובים של שנות החמישים. בהם תמיד התלהבתי, כל פעם מחדש. תודה מקסימה.

ELP

New member
שלום ג'ורג'

רציתי רק להגיד שהסרט צוללת צהובה היה חווית הסמים הכי טובה שלי. ותודה רבה על המוזיקה הנפלאה שאתה וחברי הביטלס הבאתם לעולם.

אני מקווה

שהסמים שלך הם באמת סרטים מצויירים ולא יותר. אתה הרי רוצה לחכות לפני שתפגוש אותי פה.

ELP

New member
ת'אמת

לא הייתי מתנגד לשבת איתך שם למעלה עכשיו ולנגן קצת, אולי אפילו הייתי נותן לך לנגן על הגיטרה שלי
אהההה כמעט שכחתי רציתי להודיע לך שקניתי אבזם לחגורה של כל חברי הביטלס אז אתם נמצאים עלי כל הזמן

tin ker bell

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo99.gifהו ג'ורג'!

אתה יוצר מדהים, אישיות גדולה וגם (
) מאוווד יפה... והשאלות שלי: * שינית את דרכי החיים שלך ואת תפיסת העולם שלך רק בעקבות ההתחברות שלך להודו? או שהיו עוד גורמים שהשפיעו על ההחלטה? * מה גרם לך לבגוד כל כך הרבה בפטי?! סליחה, הייתי חיבת לשאול וזהו.. מתה עלייך! אה והשיר want to tell you ממש חמוד.

טינ קר בל

כן, אני לא באמת דמות אנימציה. רוב האנשים בעולם מכירים אותי (כמו את הביטלס ודמויות ידועות בכלל) כדמות דו מימדית, בכל המשמעויות. יש הרבה סיבות שמשפיעות עליך. תראו את עצמכם בכל החלטה שלכם- האם גורם אחד השפיע על השינוי? פטי ואני כבר לא היינו ביחד בסיפור עם אריק. ממש לא. עדיין אין לי שום סיבה מוצדקת לבגידה (תאמינו לי, זה לא כיף חיים איך שמזכירים לך את זה כאן למעלה).

i love lucy

New member
ג'ורג'...!../images/Emo24.gif

רק רציתי לומר לך שאני מתה עליך ואתה רושם דברים מהממים !!!! כמו סומטיימס שיר מהמם!!! והשאלה היא: למי חשת הכי הרבה קרבה בזמן שהותך בלהקה עכשיו שאתה למעלה על איזה דברים שעשית היית מתחרט? באהבה לוסי

לוסי יקרה

תודה. ובכן.. בתקופה מסויימת- לפטי. את ודאי מתכוונת לחברי הלהקה. הבינו, היינו חברים קרובים מאוד. כולנו. בתקופות מסויימות היו לי נושאים משותפים עם אחד יותר מהשניים האחרים, למשל עם רינגו בהתחלה. ב-66 בערך והשנים הקרובות לה הייתי יותר קרוב לג'ון, גם עברנו יחד את הקטע של הסמים , שנינו נ\התנסינו בLSD שזה דבר שאני ממליץ לכם להתרחק ממנו. הא! עשיתי כל כך הרבה טעויות בחיי שאני לא יודע מהיכן להתחיל! אני באמת אחשוב על זה. הרבה דברים הם טעויות בחיים שלנו- אבל כשמגיעים לנקודת הסוף וצופים על הל רואים שהכל היה מתוכנן מראש. יש מבחנים רבים בחיי אדם, אנשים נורמליים נכשלים ברבים מהם. כשאתה אמור להיכשל במבחן בחיים, תיכשל. השאלה איך תעבור את זה.

למעלה