איזה כיף.. אבל הם צריכים להביא עוד..
R Rider on a storm New member 6/1/10 #48 יאאא מגניב!!! תתחדשיי!! אני גם אלך לקנות שם..איזה כיף שיש D:
T t r e c o o l New member 6/1/10 #49 ../images/Emo68.gifאז מי רואה האח הגדול?../images/Emo192.gif אני כ"כ הולכת להיות מובטלת
T t r e c o o l New member 6/1/10 #64 סוו, יו אר סו לוזינג! יטס דה בסט טינג רייט נאו און דה טיוי, eliraz מרי מייי!! איים סו סטופט אנד שאלוו..
סוו, יו אר סו לוזינג! יטס דה בסט טינג רייט נאו און דה טיוי, eliraz מרי מייי!! איים סו סטופט אנד שאלוו..
T t r e c o o l New member 6/1/10 #54 אומגש אלירז נראה כ"כ טובב../images/Emo99.gif אני בחורה רדודה וטיפשה.
M mokasosex New member 6/1/10 #59 אווווו גאדדדד כןןןןן לגמריייי ועכשיו אני קוראת עליו כתבה במעריב לנוער, ויש תמונה שהוא התחפש לאריה שהוא ממש מזכיר את אדם כשהוא קטן ומחופש *-* אני רדודה וטיפשה הרבה יותר.
אווווו גאדדדד כןןןןן לגמריייי ועכשיו אני קוראת עליו כתבה במעריב לנוער, ויש תמונה שהוא התחפש לאריה שהוא ממש מזכיר את אדם כשהוא קטן ומחופש *-* אני רדודה וטיפשה הרבה יותר.
ר ר ו ח ל י New member 6/1/10 #61 אני אוהבת אותו אבל הוא קצת הפודל של גואל.. לא אוהבת את זה שהוא נדבק אליו ושהם מרכלים בלי סוף. הוא סתם זקנה ממורמרת מה יש לאלירז ממנו? -_-
אני אוהבת אותו אבל הוא קצת הפודל של גואל.. לא אוהבת את זה שהוא נדבק אליו ושהם מרכלים בלי סוף. הוא סתם זקנה ממורמרת מה יש לאלירז ממנו? -_-
I InbarKiii New member 8/1/10 #109 את לא ! אלירזזזזזז ../images/Emo23.gif מתה עליייייייו ושסער ואיילה המפגרים יעופו כבר
ר ר ו ח ל י New member 8/1/10 #113 ../images/Emo45.gif אני לא מאמינה שבהתחלה איכשהו חיבבתי את סער. @_@ הוא נוראי.
M MIDNIGHT SKY New member 6/1/10 #60 ../images/Emo44.gif איזה תכניות אתן רואות? סתם מסקרן אותי. תמליצו
ר ר ו ח ל י New member 6/1/10 #66 פעם הייתה לי הרבה יותר סבלנות לשבת ולהוריד סדרות שלמות ואחר כך לראות בכמויות וזה אבל כרגע אני רק רואה האנטומיה של גריי ודם אמיתי
פעם הייתה לי הרבה יותר סבלנות לשבת ולהוריד סדרות שלמות ואחר כך לראות בכמויות וזה אבל כרגע אני רק רואה האנטומיה של גריי ודם אמיתי