השב"כניקים

../images/Emo124.gif השב"כניקים../images/Emo70.gif../images/Emo124.gif

גברותי ורבותי, קבלו במחיאות כפיים ע-נ-ק-י-ו-ת את המרואינת שלנו לשבוע זה, האחת והיחידה שאין עוד מלבדה-נגה הידועה בכינויה noooga
אז אתם מוזמנים לשאול את נגה כל שאלה שעולה לכם בראש
מי שמעוניין להתראיין במשחקים הבאים מוזמן לפנות אלי במסרים
צאו לדרך

שאלות לנגה...

1. בת כמה? 2. מאיפה? 3. יש לך קשר עם שיקה גם מחוץ לפורום? (אם לא, אז מאיפה הכבוד הזה "אין עוד מלבדה"???) 4. איזה זוג הכי אהבת בסוף הדרך??

noooga

New member
עונה לדוד...../images/Emo13.gif

1. בת כמה? עוד קצת פחות מחודש אהיה בת 15.. 2. מאיפה? מועצת עמק חפר 3. יש לך קשר עם שיקה גם מחוץ לפורום? (אם לא, אז מאיפה הכבוד הזה "אין עוד מלבדה"???) אממ.. אנחנו מתכתבתים במסרים ומדברים פה ושם בטלפון.. 4. איזה זוג הכי אהבת בסוף הדרך?? עובד וז'ניה. תודה על השאלות

../images/Emo26.gifשאלות לנגה../images/Emo36.gif

למרות שהיא כועסת עליי
מה נשמע
מה חדש
נכון שאת כועסת עליי
מה את אוהבת יותר-ניפ טאק או סוף הדרך
מתגעגעת ללימודים
קנית כבר דברים לשנת הלימודים החדשה
שאלות תקועות,אני יודעת..לא היה לי מה לשאול

noooga

New member
עונה לריקולה...../images/Emo13.gif

מה נשמע? הכל טוב, אצלך? מה חדש? אממ.. שום דבר מיוחד. נכון שאת כועסת עליי? זה כבר עבר.. מה את אוהבת יותר-ניפ טאק או סוף הדרך? ניפ/טאק. מתגעגעת ללימודים? ללימודים עצמם- לא.. אבל לחברים כן.. קנית כבר דברים לשנת הלימודים החדשה? לא, עדיין לא. תודה

didi1309

New member
אוקיי...

שאלות לנגה: 1.איזה תאריך בשנה את הכי אוהבת? 2.איזה שיר את הכי אוהבת בעולם? 3.עם איזה שיר הכי כיף לרקוד? 4.מ1 עד 1000, כמה כואב לך עכשיו? 5.מה הדבר הכי טעים שאכלת בחיים? 6.מה הדבר הכי טעים שאכלת בחתונה? (או מהאוכל של החתונה, אבל לא בזמן החתונה)? 7.מי הבן אדם שמוציא אותך מדיכאון בצורה הטובה ביותר? 8.מה הדרך הטובה ביותר לשפר את מצב הרוח לדעתך? 9.איך יראה בעלך, לפי הטעם הנוכחי שלך (לא נדה, ג'וני דפ הוא לא אופציה...)? 10.איזה חלק בגוף את הכי אוהבת בעצמך חוץ מהאצבעות ביידים? 11.מתי לאחרונה הרגשת טוב עם עצמך? ממש שאלום ארגנתי לך פה..הא? אין לך מה להתלונן...
סתם נגה- הכל מרצון, באמת!

noooga

New member
עונה לך עדי...

1.איזה תאריך בשנה את הכי אוהבת? כרגע- 5.9.90.. 2.איזה שיר את הכי אוהבת בעולם? אוי יש מלא: אחלום לנצח, את לא מבינה, בוקר טוב עולם של אבטיפוס ומדבר לציפורים. 3.עם איזה שיר הכי כיף לרקוד? כמו התשובה ב-2
4.מ1 עד 1000, כמה כואב לך עכשיו? 1000000000000!!! חחחח
5.מה הדבר הכי טעים שאכלת בחיים? וואי.. אממ.. אמממ.. הארטישוק במקסיכו
6.מה הדבר הכי טעים שאכלת בחתונה? (או מהאוכל של החתונה, אבל לא בזמן החתונה)? האורז...
7.מי הבן אדם שמוציא אותך מדיכאון בצורה הטובה ביותר? את, תמר, ניר, מיטל, עופר, רוני.. ועוד כמה.. 8.מה הדרך הטובה ביותר לשפר את מצב הרוח לדעתך? להצחיק, לשמח, להחמיא.. 9.איך יראה בעלך, לפי הטעם הנוכחי שלך (לא נדה, ג'וני דפ הוא לא אופציה...)? אממ.. גבוה, שיער חום, עיניים בהירות, שלא יהיה שרירי מדי ובריון כזה.. אפילו שחיף יתקבל בברכה.. אממ.. שיער קצר.. וזהו נראה לי חח.. 10.איזה חלק בגוף את הכי אוהבת בעצמך חוץ מהאצבעות ביידים? אוי עדי! חח.. אממ.. אולי החלק הזה של הכתפיים.. 11.מתי לאחרונה הרגשת טוב עם עצמך? בחתונה נדמה לי. תודה עדי
!!

didi1309

New member
היית במקסיקו?!?

ממ..טוב לדעת.. וגם באוסטרליה גיליתי לא מזמן שהיית...יש עוד מקומות נסתרים שהיית הם ואני לא יודעת? תכף תגידי לי שהיית ב...ב...הונג קונג או משהו!!!! אה ויש לי טעות- * נגה, לא נדה... וגם, רציתי לכתוב בשאלה האחרונה "מתי לאחרונה הרגשת יפה" אבל החלטתי לא להביך אותך...חחחח...

noooga

New member
כן, הייתי במקסיקו..חח..

איך לא ידעת?! יופי... יש לך מזל

למעלה