השב"כניקים

לא היית במפגש פורום../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif

מה עם מפגש הפורום שהיה בחנוכה

noooga

New member
חח יופי../images/Emo13.gif

אממ.. לגבי הצמחונית זה די סיבוך- אני לא סובלת בשר וכשאנחנו אוכלים על האש אני אוכל רק פיתה וחומוז וצ'יפס אבל המבורגר אני אוהבת וגם עוף קצוץ.. אז תחליטי לבד
אני אוהבת מאוד רוק ישראלי.. אבל כמובן שאני שומעת פה ושם לועזים ופופ.. תודה יערה

נוגוש!!!!!ממצב נשמה???

הייי מה קורה? ולהן השאלות! איזה ספר קראת לאחרונה? את אוהבת לקרוא ספרים? איזה סרט ראית לאחרונה? מתי בפעם האחרונה הלכת לקולנוע? איזה סוגי סרטים את אוהבת?? נגד\בעד ההתנתקות? זה מעניין אותך?? באיזה צד את? קננית כבר הכל לבית ספר?? מקווה שזה לא ארוך מידי!!! סורי!!! יאללה ביי לילה טוב! יום טוב! חודש טוב! שנה טובה! יובל טוב! ביייי חחחחחח

noooga

New member
עונה לנטלי../images/Emo13.gif

הייי- היי! מה קורה? הכל ממש טוב.. ברוך ה'.. אצלך? ולהן השאלות! איזה ספר קראת לאחרונה? שום ספר
את אוהבת לקרוא ספרים? לא ממש.. איזה סרט ראית לאחרונה? אתמול ראיתי סרט קליל בשם "היצ'" מתי בפעם האחרונה הלכת לקולנוע? בתחילת החודש.. לספר "צ'ארלי בממלכת השוקולד" איזה סוגי סרטים את אוהבת?? אממ.. זה תלוי במצב הרוח.. נגד\בעד ההתנתקות? בעקרון בעד.. אבל אני לא יודעת. זה מעניין אותך?? לא ממש.. באיזה צד את? לא יודעת.

noooga

New member
חחח.. לא ממש..

אה, שכחתי להגיד לך תודה על השאלות.. אז תודה..

mayan174

New member
את האמת אני לא מכירה אותך

אבל יהיה נחמד להכיר: 1. בת כמה את? 2. מאיפה את בארץ? 3. יש לך קשר טוב עם ירדן מהפורום, אם כן מה שלומה? 4. הדבר או דברים החשובים לך ביותר בחיים? 5. ולכן, 3 דברים שהיית לוקחת איתך לאי בודד.... 6. כמה זמן את בפורום? 7. מהו החג האהוב עלייך ביותר? 8. מה היית רוצה לקבל כמתנה ליומולדת ולא קיבלת עדיין? ביי בינתיים

noooga

New member
יש!! עוד שאלות!

נחמד להכיר גם אותך..
1. בת כמה את? עוד חודש פחות או יותר אהיה בת 15 2. מאיפה את בארץ? אזור הצפון.. עמק חפר.. 3. יש לך קשר טוב עם ירדן מהפורום, אם כן מה שלומה? לא ממש.. אבל ראיתי שאחותה כתבה כאן והיא מוסרת שהיא עדיין בבית החולים.. נקווה לטוב
4. הדבר או דברים החשובים לך ביותר בחיים? מפשחה, חברים ואושר. 5. ולכן, 3 דברים שהיית לוקחת איתך לאי בודד....- קרם גוף, טישו והמחשב. 6. כמה זמן את בפורום? שנה וקצת.. 7. מהו החג האהוב עלייך ביותר? חוג תיאטרון.. 8. מה היית רוצה לקבל כמתנה ליומולדת ולא קיבלת עדיין? את הדיסק "פתח את ליבך" ביי בינתיים- ביי ביי.. ותודה!

אוקיי שאלות!

אמממ... בת כמה את? איך את נראת? מממ..איזה מקצוע את הכי אוהבת? כמה אחים/אחיות יש לך? ובקשר לסוף הדרך: איזה זוג הכי אהבת? למי לפי דעתך היה לנצח לא מהגמר? טוב זהו לבינתיים...ביי ביי

noooga

New member
עונה להדי../images/Emo13.gif

בת כמה את? 15.. עוד מעט. איך את נראת? אממ.. אממ.. שאלה טובה.. חח. מממ..איזה מקצוע את הכי אוהבת? בבצפר? ערבית.. בגלל המורה. כמה אחים/אחיות יש לך? עוד 2 אחים ו2 אחיות.. כולם יותר גדולים ממני. ובקשר לסוף הדרך: איזה זוג הכי אהבת? ז'ניה ועובד למי לפי דעתך היה לנצח לא מהגמר? מה? לא הבנתי.. תודה על השאלות!

../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

נכון אייקון חמוד??.ץ חחח בבקשה!

למעלה