השב"כניקים

didi1309

New member
לא ידעתי..

כי יש דברים שאת פשוט לא דואגת לספר לי! סתם..

noooga

New member
נכון.. כי זה היה מובן מעליו

שידעת שאני הייתי במקסיקו.. מסתבר שלא..

didi1309

New member
אולי זה מתחיל להשתלט עלייך...

הפקאציות.. את יודעת ככה זה מתחיל, הערצה אובססיבית לאדם מסויים (ג'וני דפ, שגיאות כתיב, והדבר הבא זה לכתוב כמו אלה בכוכב נולד.. אני אעשה כל שביכולתי כדי לעזור לך לא להגיע למצב הזה...באמת נגה..את בן אדם טוב, זה לא מגיע לך....

noooga

New member
חח חס וחלילה..!

הייתי כזאת בעבר ולא אשוב לזה.. אבל לא יפה.. יש אנשים בהחלט חמודים בפורום כוכב נולד..

didi1309

New member
יש ויש....

חחח סתם- ברור... אבל כמא מאם לו בידיוק מאקסימים...עם את מווינה למא אני מתקוונת...

didi1309

New member
ידעתי שזה אתה!

כשראיתי שיש לי תגובה ידעתי שזה אתה!!! לא יודעת למה...חחחח...

didi1309

New member
יש לי שאלה:

איזה בן אדם היית הכי רוה שיהיה אח שלך? (אפשר גם בת) איזה בן אדם היית הכי רוצה שיהיה חבר הכי טוב שלך? איזה בן אדם היית רוצה שיהיה חבר שלך (זוגיות)? הכוונה לאנשים שאת מכירה, או לאנשים מפורסמים...

noooga

New member
אממ..

איזה בן אדם היית הכי רוצה שיהיה אח שלך? (אפשר גם בת) אממ נו מה, את! איזה בן אדם היית הכי רוצה שיהיה חבר הכי טוב שלך? נתי.. איזה בן אדם היית רוצה שיהיה חבר שלך (זוגיות)? לא יודעת.. תודה!

עוד שאלות-

דברים שקושרים לחופש ה-ג-ד-ו-ל! היית באיזה שהוא מפגש פורום? היית בלונה פארק? נסעת ברכבת? היית בהופעה? היית במסיבה? עבדת? השתכרת? עישנת? הגעת למצב כפית? עשית מלא שטויות? קנית דיסק חדש? סידרת תחדר? היו דברים שרצית לעשות ולא עשית? היית בים? יצא לך להיות בקניון?

noooga

New member
איזו הפגזה שיקה! חח..

היית באיזה שהוא מפגש פורום? אממ לא.. היית בלונה פארק? לא
נסעת ברכבת? רגע רגע... לא! היית בהופעה? כן, של שוטי הנבואה וסינרגיה.. היית במסיבה? כן
עבדת? כן..! השתכרת? לא ולא.. עישנת? לא.. הגעת למצב כפית? חח בהחלט! עשית מלא שטויות? מלא מלא! קנית דיסק חדש? אממ.. לא.. לצערי. סידרת תחדר? בטח..
היו דברים שרצית לעשות ולא עשית? כן, הרבה דברים.. לא נורא. היית בים? בטח! רציתי להיות יותר אבל לא יצא.. יצא לך להיות בקניון? כן.. איכס, לא אוהבת קניונים.. תודה שיקה

למעלה