השיר השבועי!

../images/Emo124.gifהשיר השבועי!../images/Emo41.gif../images/Emo163.gif

you know the rules..
שיר השבוע של גרין דיי (Green Day):
שיר השבוע שלא מבוצע ע"י גרין דיי (Green Day):
ציטוט משיר שעשה לכם את השבוע:
קליפ השבוע:
המלצת השבוע:
אתר השבוע:
חוויית השבוע:
תמונת השבוע:
תענו!

ראשונה ../images/Emo3.gif../images/Emo163.gif

שיר השבוע של גרין דיי (Green Day): You Lied שיר השבוע שלא מבוצע ע"י גרין דיי (Green Day): Lost Lullaby-Lacuna Coil ציצים-ועדת קישוט (שם השיר-להקה) ציטוט משיר שעשה לכם את השבוע: ציצים ציצים ציצים ציצים... זאת לא מילה גסה!
קליפ השבוע: לא רואה
המלצת השבוע: שירי כוסיות.
אתר השבוע: דורימני עורלה חוויית השבוע: ת"א עם חברה היפראקטיבית וסוטה. אחת מהן.
תמונת השבוע:

יאי!!!!!

שיר השבוע של גרין דיי (Green Day):לא יצא לי...אבל מהפעם האחרונה ששמעתי prosthetic head היה מהנה שיר השבוע שלא מבוצע ע"י גרין דיי (Green Day):השיר הראשונים מהתקליט דיסקוגרפיה הזה של דיר יאסין ציטוט משיר שעשה לכם את השבוע: אני אצטט אותם! "טאאטאטאטא רורוררורו!!!1111וואהההההההה!!!!!1111111111111" קליפ השבוע:לא רואה ממש קליפים:p המלצת השבוע:לא לשמוע DISCHARGE בלילה כי זה ממש מרדים אתר השבוע:האתר הזה שאתה צריך לגלות עטיפות של דיסקים:D חוויית השבוע:וואלה, לא יודע תמונת השבוע:עזבו אתכם, הוספת תגובה מהירה רולז!

טובבבבב מכוערת.../images/Emo163.gif

שיר השבוע של גרין דיי (Green Day): לא שמעתי גרין דיי השבועעע!! שיר השבוע שלא מבוצע ע"י גרין דיי (Green Day): punk rock song- bad religion כי שמעתי אותו מלא השבוע הדגש|ציטוט משיר שעשה לכם את השבוע: כל הלילה אנ'לא יכול לישון- הארדקורררר תלאביב!!!! קליפ השבוע: מי רואה קליפים ? המלצת השבוע: תפסיקו לאכול חיות
אתר השבוע: אין ממש אתר.. אבל זה מצחיק. חוויית השבוע: הייתי ב(הארדקוררר)תל אביב והיה נחמד. נו מה אסור להיות במצב רוח צמחונאצי מידי פעם?!

3 סיבות טובות

להוציא את המנגל מהמחסן, ולהכין את החומוס והפיתות כי על האש זה הכי ישראלי....:)

m i c k e y 15

New member
פפפפפפ...שירים שירים

שיר השבוע של גרין דיי (Green Day):
she, welcome to peradise
שיר השבוע שלא מבוצע ע"י גרין דיי (Green Day):
Fall Out Boy - Tell That Mick He Just Made My List Of Things To Do Today The All-American Rejects- The Last Song Taking Back Sunday - You Know How I Do Aly & AJ - Chemicals React
אני דופקת על זה חרישות Evanescence - Call Me When Your're Sober Hawk Nelson - Letters To The President
ציטוט משיר שעשה לכם את השבוע:
I can see the leaves of golden glisten in the sun Making time for everyone is what I should have done
קליפ השבוע:
The All-American Rejects - The Last Song The Vines - Don´t Listen To The Radio
המלצת השבוע:
לסרט-אלקטרה לשיר-Hawk Nelson - Letters To The President The Vines -Don't Listen To The Radio
אתר השבוע:
shine on..סתם אתר תמונות חח
חוויית השבוע:
נמנמ..אממ חוויה מעוררת ביותר עם 2 בנים חח
תמונת השבוע:
זה קרייג החתיך שלי

simple day1

New member
ממ

שיר השבוע של גרין דיי (Green Day): ואק מי אפ שיר השבוע שלא מבוצע ע"י גרין דיי (Green Day): rancid - name Finch - Ender ציטוט משיר שעשה לכם את השבוע: אין קליפ השבוע: החדש של מיוז המלצת השבוע:עוד מעט לימודים אתר השבוע: חוף הים? חוויית השבוע: אין תמונת השבוע: ממאין

צאיג

New member
|צנונית|

שיר השבוע של גרין דיי (Green Day): מממ.. לא יודעת.. לא שמעתי גרין דיי הרבה זמן..|: שיר השבוע שלא מבוצע ע"י גרין דיי (Green Day): בעע.. ממ.. נגיד משהו של הסקס פיסטולז.|: ציטוט משיר שעשה לכם את השבוע: |:קליפ השבוע:לא ראיתי קליפים.|: המלצת השבוע:אל תלכו למיאמי וייס! סרט נוראי! אתר השבוע: כנסו לכאן. זונות. חוויית השבוע:אין.|: תמונת השבוע:אין לי כח להתחיל לחפור במאגר התמונות.

RandomLi

New member
../images/Emo119.gifעונה ../images/Emo6.gif

שיר השבוע של גרין דיי: Rotting ו-Disapearing Boy (לא יכולתי לבחור
)
שיר השבוע שלא מבוצע ע"י גרין דיי : Immortal של Adema
ציטוט משיר שעשה לכם את השבוע: "I'm not afraid to die, my soul will travel on" מ-Immortal
קליפ השבוע: I'm Not Okay של My Chemical Romance
המלצת השבוע: להקת Adema. יש להם כמה שירים נחמדים, עוד לא שמעתי את כולם. להקה חדשה יחסית. (סגנון : מטאל, נדמה לי...)
אתר השבוע: Quizilla.com (אתר עם כל מיני שאלונים בנושאים שונים. אתם יודעים, שאלונים בסגנון של "איזו חיה אתה?" , "מה האלמנט שלך", או "איזו דמות מהסידרה _________ מתאימה לך?". שווה לנסות כשמשעמם. יש גם דברים על גרין דיי
)
חוויית השבוע: מחנה קולנוע בכפר הירוק (טוב, שבוע שעבר בעצם. 5 ימים
)
תמונת השבוע: משהו קרה לבילי.....הוא מושפע כנראה קשות מטרה...(לא שיש בזה משהו רע...)

mogili

New member
הופ הופ טרללה

גדלתי בשנה! סתם התחשק לי P: שיר השבוע של גרין דיי : welcome to paradise שיר השבוע שלא מבוצע ע"י גרין דיי : the days of the phoenix ציטוט משיר שעשה לכם את השבוע: i fell inot fantasy קליפ השבוע: אין X: המלצת השבוע: AFI אתר השבוע: תפוז? P: חוויית השבוע: עשיתי קומזיץ עם חברים ונשארנו ערים כל הלילה, ואז בבוקר באו לצעוק עלינו שעשינו רעש D: אה וגם גנבנו עגלת קניות XD תמונת השבוע:הגיטרה השקסע שלי ^_^ היא כ"כ נסגדת!!11

mogili

New member
פשש יפה O:

אחרי הנחה די גדולה יחסית למחיר(אני מכירה את המוכר והוא מזה נחמד P: אוהב לעשות לי הנחות P:)- 1400 כולל הכל! זה היה אמור להיות בסביבות 2000-2500 כולל מגבר וכל השיט הזה

למעלה