השיר השבועי!

GD ROCKS

New member
חחחח הלוואי סטראט

.... =/ סקוויר. יש כל כך הרבה דגמים מחברות שונות שפשוט זהים לגיטרה הזאת.

mogili

New member
סטראט זה

נחמד ביותר.. יצא לי לנגן על אחת לא רע בכלל ^_^

Chen Shesek

New member
../images/Emo152.gif../images/Emo181.gif.

שיר השבוע של גרין גיי (Green Gay): לא שמעתי. .__. אה, כן, יש לי את 1039 וקרפלאנק, קניתי בצרפת, ושמעתי. Why Do You Want Him Only Of You Going To Pasalaqua Green Day 16.
שיר השבוע שלא מבוצע ע"י גרין גיי (Green Gay): כל 'סימנים של חולשה', 'נגיעות' ו'האחר' של ברי סחרוף. אין זבל אחר לשמוע -_-"
ציטוט משיר שעשה לכם את השבוע: "לב שבור הוא לב שלם". מתוך 'לב שלם' בנגיעות.
קליפ השבוע: לא ממש ראיתי קליפים, הצרפתים לא אוהבים MTV או אינטרנט. אם כבר אז אנדר דה ברידג' של רהצפ.
המלצת השבוע: מה אתם עוד שומעים גרין דיי, תעברו למטאליקה. כאילו לישן ._. . אין לי מה להגיד, אנשים.
אתר השבוע: Ynet
חוויית השבוע: צרפת. תמונת השבוע: אין לי פשוט כוח להוסיף אותה. ._________________________.

עדידוש67

New member
נאממ..

שיר השבוע של גרין דיי (Green Day):אממ..לא ממש שמעתי..אבל time of your life בגירסאת גיטרה חשמלית.. שיר השבוע שלא מבוצע ע"י גרין דיי (Green Day):AFI-miss murder ציטוט משיר שעשה לכם את השבוע:אממ..אין לי..|: קליפ השבוע:לא ממש רואה אבל אם כבר של השיר החדש של אונסנס המלצת השבוע:אל תאכלו הרבה זיתים זה גורם לשיכחה אתר השבוע:אממ..|: חוויית השבוע:מחנה כיפי.!! תמונת השבוע:
מספק?!

AriellA100

New member
../images/Emo13.gif

שיר השבוע של גרין דיי: JOS שיר השבוע שלא מבוצע ע"י גרין דיי: AAR - Swing Swing ציטוט משיר שעשה לכם את השבוע: וואלה אין כזכה השבוע קליפ השבוע: לא רואה המלצת השבוע: לא לעשות צחוק מעצמך כשמסביבך מלא אנשים.. אתר השבוע: האתר של קידום יש שם תרגול טוב חחח חוויית השבוע: "עכו צפון" "לא לא לא" תמונת השבוע: אין לי תענו! עניתי כפרה! =]

IפרנקI

New member
../images/Emo199.gif אני עונה D:

שיר השבוע של גרין דיי (Green Day):אוממ...אני חושבת..באסקט קייס.
שיר השבוע שלא מבוצע ע"י גרין דיי (Green Day):blink 182-dammit
ציטוט משיר שעשה לכם את השבוע:לפ לא יודעת.
קליפ השבוע:אממ..לא יודעת..לא ראיתי הרבה השבוע.
המלצת השבוע:-
אתר השבוע:http://israblog.nana.co.il/blogread.asp?blog=215673 פתחתי בלוג תמונות D:
חוויית השבוע:אממ..הייתי בים X:
תמונת השבוע:

אני.

שיר השבוע של גרין דיי: ג'יזס אוף סאברבייה שיר השבוע שלא מבוצע ע"י גרין דיי: בית הבובות - סיגפו ציטוט משיר שעשה לכם את השבוע: סיגפו זה חם וזה פוגע, לא את הכל אתה יודע קליפ השבוע: לא רואה קליפים... המלצת השבוע: לישון. אתר השבוע: אין. חוויית השבוע: דרכתי על עקרב, דיברתי שעה עם מירב בטלפון ואח"כ עם קרמל במסנ, והייתי יום וחצי בכיסא גלגלים. כיף לא נורמליD: תמונת השבוע:

hermaioni

New member
עונה! D:

שיר השבוע של גרין דיי:jackass שיר השבוע שלא מבוצע ע"י גרין דיי:snow patrol- chasing cars ציטוט משיר שעשה לכם את השבוע:nothing comes as easy as youץ קליפ השבוע:the boys bad new-אני לא זוכרת איך קוריאם להם...עם הגיטרות שמעיפות בגדים... המלצת השבוע:הסרט שודדי הפיראטים וקליק!-חובה ללכת לראות! אתר השבוע:www.myspace.com/fravid קצת פירסום לא יזיק ;] חוויית השבוע:חזרתי מאילת וחזרתי הביתה אחרי מעל חודש שלא הייתיה בבית בגלל המלחמה...[אין כמו בית
] תמונת השבוע:לא נותן לי להעלות ><

צאיג

New member
אחד הסרטים הטובים.. |צנונית|

חוץ מזה שהייתי עסוקה להתמזמז עם הדר במהלך הסרט..|שורק|

חעחע ../images/Emo98.gif../images/Emo103.gif

כבר מזמן לא התמזמזנו. :( אוף, מתי אני רואה אותך? ><

צאיג

New member
אני לא יודעת.../images/Emo10.gif |צנונית|

לא ראיתי אותך הרבה זמן ואני רוצה כבר לאנוס אותך ולתת לך את המתנה שלך.

Queen for a day

New member
באיחור X__X

שיר השבוע של גרין דיי (Green Day): לא שמעתי ג"ד קרוב לשלושה חודשים.. אם לא יותר.(אל תסקלוני בסנדלים;[) טוב הממ.. Nice guys finish last? שיר השבוע שלא מבוצע ע"י גרין דיי (Green Day): אין לי כוח, יש מלא
ציטוט משיר שעשה לכם את השבוע:
קליפ השבוע: Heart shaped box - Nirvana, Don't look back in anger - Oasis המלצת השבוע: The bends!!!!!!!!!!!!!!!! של רדיוהד!!!!!!!!
!!$^$^#
אתר השבוע: http://www.flix.co.il/showVideo.asp?m=959838 זה סתם חמוד.. חוויית השבוע: ת"א.. תמונת השבוע: תעשה לי ילד
&^&*&^*#%*%&*$
ממ.. אני שנה בפורום[?]

עונה. :) ../images/Emo103.gif

משעמם. לי.
שיר השבוע של גרין דיי (Green Day): 80
שיר השבוע שלא מבוצע ע"י גרין דיי (Green Day): the panic channel-why cry
ציטוט משיר שעשה לכם את השבוע: "?why cry for you" "ויש אנשים שלא מוצאים אף פעם", "לפעמים זה שם, גם אם זה קשה לראות"- סינרגיה, לחבק אותך.
קליפ השבוע: אין.
המלצת השבוע: תהרגו את המורה שלכם לפיזיקה. לפני שהלימודים מתחילים.
אתר השבוע: תפוז?
חווית השבוע: היום לפני האחרון באוטובוס, בערב, עם הקבוצה בחו"ל.
תמונת השבוע:

אני, באיחור... :]

שיר השבוע של גרין דיי (Green Day): אמאמאמאמאמ I Was There שיר השבוע שלא מבוצע ע"י גרין דיי (Green Day): לא יודעת... אין לי כוח להחליט... ציטוט משיר שעשה לכם את השבוע: "מה אמר הפיל לדוב? בו בו בוקר טוב!!!!!" וזה עשה לי בערך את החודש... קליפ השבוע: PANIC! AT THE DISCO - I WRITE SINS המלצת השבוע: אם אתם כמעט-הולכים לגניקולוג, או וואנבי גניקולוג, תקבלו מחזור. זה פוטר אותכם מללכת אליו D: אתר השבוע: יש כמה וכמה... אבל אין לי כוח
חוויית השבוע: לא יודעת. נראה לי שהיום. יומי הראשון בתור י"אניקית. התרבות הי"בניקים. הרצון לירות במחנכת שלי. כן, היום :] תמונת השבוע: נמנמ. הייתה... והיא איננה עוד

למעלה